Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VesDa To už není žádný dušík
Držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
@VesDa ano, je to pozitivni test. Zkus mammatest, ten ukazuje lepe. ![]()
@Anonymní píše:
Holky test Imtimed z Dm, citlivost 25, co říkáte ?
Tady neni o čem. Gratuluji ![]()
Ahoj holky potrebuji poradit vzhledem k tomu ze by to bylo moje prvni tehu.
Dnes mam prvni den spozdeni a delala jsem si dva testy pepino a ty mi neukazali vubec nic…
Ale ctvrtek patek krasny dusicii (ukazu na fotce)a ja ted nevim co si myslet… ![]()
@Anonymní píše:
Foto
Na digitálním vidím dušíka
Na obyč stínek pidi. Oni ty digitální budou citlivější, ale před termínem ms to vážně nemá cenu. Škoda, že nemáš digitální ze dneška, jestli jsem pochopila, že jsou dělané ve čtvrtek/pátek.
@Janita3 ano ctvrtek papirkovy dr max patek tycinka tam uz byl hezky videt a dnes ve 12 jsem delala dva pepino a tam ani tuk ![]()
@Anonymní Já vím, že se mi to řekne, ale musíš holt ještě vydržet
Mě už se v den zpoždění objevil hezký dušík na obyčejném papírovém, pak jsem pro jistotu použila digitální a ten jen těhotenství potvrdil.
@Janita3
Uvidime treba jen jeste nechce prdolka aby jsme se o nem dozvedeli ![]()
@Anonymní píše:
@Janita3
Uvidime treba jen jeste nechce prdolka aby jsme se o nem dozvedeli
No hlavně když jsi testovala dnes v poledne. ![]()
Proč je na testu napsáno, že se má dělat z první ranní moči? Aby byla nejvyšší koncentrace HCG přece ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla na prvním UIU ma tady nekdocs tim zkušenosti? A byl ted někdo v blízké době na tom, ze by jsme si napsaly své pocity? ![]()
Holky dotaz.: Vím že může nemusí, že ukáže až tehu test.
Ovulace vycházela na 21.listopadu. pohlavní styk byl 23.-27. každý den několikrát. MS jsem dnes dostala dva dny se spozděním ( což se nikdy neděje ) ale takovou divnou že že mně spíš padají takový hlenity kusy červený… od minulého čtvrtka každý večer na zvracení bolesti podbřišku Oba kluky , co mám byli na popoprvy…žádný snažení se… Je možný to třeba dostat když to bylo takhle blízko k termínu MS a další se nedostavit?
Tak jen tak se ptám vim že ukáže test díky ![]()
Ahoj holky chci se zeptat do ms mam 6 dny a uz 4 den me boli prsa jako blazen nemohu byt ani bez podprdy a obcas po ranu se mi mota hlava muze to znamenat tehu. Na test je jeste brzo
@veronika773 to ti nikdo nepoví, mě třeba bolely úplně hrozně prsa cca tyden před termínem MS a byla sem těhotná, ale stejně tak to může být známka příchodu MS… Počkej a když nedorazí udělej test