Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamina2017 byla jsem před týdnem a dostala jsem tohle
Vůbec se v tom nevyznám a ještě když mi doktorka řekla o tom ze mám PCO ![]()
Upřímně ani nevím jak to v těhotenství má vypadat ten snimek ![]()
@Kacenka135 a dr ti jako nerekne gratuluji jste těhotná nebo bohužel nic tam není? Na utz by byla vidět aspon dutinka, což je taková černá bublina, ale se 4 týdením zpožděním by bylo vidět i miminko, teda spíš pár mm zárodek. Test si koupit můžeš na zkoušku, ale nevypadá to že těhotná budeš.
@Kriss Tina zítra koupím a v úterý udělám .. stejně mi doktorka řekla ze když to do úterý nedostanu mám si udělat další test
![]()
@Kacenka135 píše:
@Kriss Tina zítra koupím a v úterý udělám .. stejně mi doktorka řekla ze když to do úterý nedostanu mám si udělat další test![]()
a co přesně ti řikala, když ti dávala do ruky tu fotku?
@ivašot. Ze mám PCO a metabolický syndrom a HCG mám 4,5 jednotek a za pozitivní se to považuje u nich v laborce když je to 5 takže tak …řekla pozitivní to není ale jako negativní to taky nevidím ![]()
@Kacenka135 a proč ses nezeptala, co na fotce z ultrazvuku máš vidět?
@mamina2017 byla jsem trochu komsternovaná a napadlo mě to až když jsem o tom přemýšlela v klidu doma příští týden měnil doktorku tak budu mít vstupní tak uvidim co mi řekne ![]()
@Kacenka135 píše:
@Kriss Tina zítra koupím a v úterý udělám .. stejně mi doktorka řekla ze když to do úterý nedostanu mám si udělat další test![]()
Tak odpověď ti dala doktorka, tak proč se vůbec ptáš?
@Kacenka135 píše:
@ivašot. Ze mám PCO a metabolický syndrom a HCG mám 4,5 jednotek a za pozitivní se to považuje u nich v laborce když je to 5 takže tak …řekla pozitivní to není ale jako negativní to taky nevidím
Tak a pak ti řekla, ať uděláš test v úterý, když budeš mít ještě pořád zpoždění. Instrukce jsou jasné ne ? ![]()
@Kacenka135 píše:
@P4ja chtěla jsem jenom názor jiné osoby ☺️
Potřebuješ někoho jiného na to, aby ti řekl, že si máš udělat test? To snad nemyslíš vážně
![]()
Tak test je stále negativní
tak nevím … nevíte co ještě by mohlo byt příčinou 4 týdenního zpoždění ![]()
Ahoj dnes sem 7den po uiu test mi ukázal jednu čárku slabsi tak si nejsem jistá jestli to vyšlo