Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@denkat píše:
Těhotná, není co řešitgratuluji
Děkuji, v pondělí k doktorovi. Dám vědět co mi řekne ☺️
@Lucie95 píše:
Děkuji, v pondělí k doktorovi. Dám vědět co mi řekne ☺️
Gratuluji, ale za mě na doktora brzo ![]()
@denkat píše:
Ach jo …to mě moc mrzí…nicméně ber to z té lepší stránky, je lepší, že si s tím tělo poradilo samo a odešlo to bez větších problémů, horší by bylo kdyby se to pak stalo později .....hele to netuším, ale myslím si, že to není tak úplně podstatné
prostě pokračujte normálně dál ve snažení, přeju hodně štěstí
![]()
No jo no, nedá se nic dělat… Ale pořád lepší, než aby to mládě nebylo v pořádku… Uvidíme, jak se to povede dál, pokud se povede, přijdu se určitě pochlubit
akorát člověk prostě nikdy neví, jestli se to nebude opakovat… Ale snad ne no… Snad to byla prostě náhoda a příště už to bude ok… Zatím ale nemám na snažení ani pomyšlení… ![]()
Příspěvek upraven 08.11.18 v 21:41
@Lucie95 píše:
Dobry den,
Mam bolava prsa a podbrisek,
Sem unavena a mota se mi hlava a test takovyto.
Taky bych řekla, že pozitivní… Ale podle mě je to na doktora brzo… Já už měla viditelnejsi čárky a ještě to mimi vidět na utz nebylo…
@Kris1988 píše:
Taky bych řekla, že pozitivní… Ale podle mě je to na doktora brzo… Já už měla viditelnejsi čárky a ještě to mimi vidět na utz nebylo…
Jdu tam kvuli krvy a vychazi mi preventivní prohlidka, nejdu tam primo kvuli tomu ☺️
Zdravím, poslední MS jsem měla 17.9.2018 to znamená ze zítra začínám 4. Týden zpoždění dostala jsem Proveru 5mg ze to spustí ale ono nic
mam citlivé až bolavé bradavky už si připadám jako psychopat když si pořad říkám jestli jo nebo ne
každopádně doktorka mi řekla ze mám PCO tak jsem velmi rozpolcená
Otázka zní mohu byt tedy těhotná nebo ne
@P4ja a ještě pro doplnění moje Mamka má 3 děti a i v pokročilém stadiu těhotenství ji testy vycházely negativně … prý se ji nevylucoval hormon HCG do moci
![]()
@Kacenka135 hcg 4,5 je negativní, proč si neuděláš test tedko? V pokročilém stádiu těhotenství můžou vycházet negativně, v prnim trimestru ne…
@Kriss Tina aha to jsem nevěděla.. protože byl víkend a drogerie i lékárna jsou tady zavřené ![]()
@Kriss Tina a taky se ptám jestli je alespoň nějaká šance jestli ten test mám vůbec kupovat ![]()
a co takhle ultrazvuk? se 4týdenním zpožděním tam musí být už vidět, zda jsi nebo ne.