Těhotenství ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
570
28.10.18 15:31
@Kris1988 píše:
Tak už se to asi fakt řeší za nás :( dnes jsem byla na pohotovosti, protože se mi nezdálo to špinění a doktor dělal HCG a měla jsem jen 136 (ve středu 129)… No a než jsem dojela domu, tak jsem se rozkrvacela jako blázen… Ale je mi zle jak psovi…

Já tě nechci nijak strašit, ale já bych měla strach trochu z toho mimoděložního :( bolí tě podbřišek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.10.18 15:37

@denkat trochu??? Asi chcípnu… Doktor ale říkal,že to na mimoděložní nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.10.18 15:45

@Kris1988 to bude samovolný potrat. Měla jsem to taky tak. Nejdřív špinění, pak krvácení, pak sem se rozkrvacela fest, břicho bolelo jak čert a po pár dnech nebylo po těhotenství ani památky. Pokud můžeš zkus pár dní ležet a nenamáhat se. Držím pěsti ať vám to brzo vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.10.18 15:52

@Kriss Tina no já jen nevím, jestli jet zpět do nemocnice nebo ne… Je mi fakt zle… Jako doma se mi bude samozřejmě ležet líp, ale doktor říkal, že když se to rozjede ve velkém, ať přijedu a že si u nich radši polezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.10.18 15:56

@Kris1988 já to prodělala 2× v nemocnici sem ležet nemohla, neměl by mi kdo hlídat staršího, vždycky sem tak 3 dny ležela doma úplně nepoužitelná a pak se to zlepšilo. Po tom druhém sem dokonce týden na to jela na dovolenou. Pokud nebudeš mít nějaký velký problém, nebude třeba revize tak to do týdne odejde samo. Jdi jen kdybys měla fakt bolesti co se nedají vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.10.18 16:12

@Kriss Tina no já doufám, že to bylo poprvé a naposledy… Ještě jsem mluvila s doktorem, ten mi potvrdil, že se jedná o samovolný potrat a že mám jen hlídat,aby to nebylo horší než při normální menstruaci a kdyžtak kdyby ano, tak přijet… Ale štve mě to teda :-( už jsem si začínala zvykat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.10.18 16:15

@Kris1988 já ti rozumím, je to hodně nepříjemné. Mě to letos potkalo už 2× obojí sem pořádně obrečela, teď sem pul roku po tom druhém a vypadá to že se konečně zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
28.10.18 18:50

@Kris1988 já bych možná do té nemocnice raději jela, přeci jen jistota je jistota a je to lepší než riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.10.18 07:44

@Kriss Tina a v kolikátém ses? Resp. jak rychle třeba můžeš otěhotnět znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.10.18 07:46

@denkat doktor mi říkal,že kdyby to bylo jiné,než menstruační bolesti,tak ať přijedu,ale kdyby ne,že je to samovolny potrat… A že i kdyby to bylo mimoděložní,na které to nevypadá,že by to bylo tak malinké,že by to zatím ani nic neudělalo…že pravděpodobnost mimoděložního je malinká… V každém případě můj doktor má dovolenou,takže tam stejně jdu až v ten pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
29.10.18 08:30

@Kris1988 já sem teď 10tt otěhotněla jsem prvně 3 měsíce po prvnim potratu a nevydrželo to, asi to bylo moc rychle po sobě, jiný důvod nenašli, teď sem teď půl roku po tom druhém SP a zatím to vypadá na dobré cestě. Záleží na každém někdo otěhotní hned další cyklus, někomu to chvíli trvá, mě dr doporučila čekat alespoň 3 cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
29.10.18 20:11

Těhotenství ano či ne?

Tuhle otázku si teď taky kladu… Mám druhý den zpoždění a zatím teda nic nenasvědčuje tomu, že by se mi to mělo rozjet. Vždy to mám jako hodinky a tak 2 dny před MS trochu spinim. Teď nic, naopak mám hustý bílý výtok a nejspíš kvasinky (hrudky a pálí a svědí to jako čert), které jsem měla jen v těhotenství, jinak je neznám. Kromě toho mi nic není, i když minulý týden mě hodně často bolel podbřišek a při lehkém zmáčknutí i děloha a dost v kříži. Teď už to bolí jen občas. Test jsem dělala v sobotu a dneska, ale ani náznak druhé čárky. Tak nevím, jestli bylo brzo nebo všechny ty příznaky měly jiný důvod… V minulém těhotenství mi pozitivní test vyšel první den zpoždění. A příznaky byly taky úplně jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.10.18 21:02

@Kriss Tina tak to je super, to držím palce, aby to bylo všechno v pořádku… Hlavně aby se už teď vše povedlo… No my si asi dáme pauzu a pak to zkusíme znova… I když tohle byla vlastně náhoda, tak jsme si na tu myšlenku celkem zvykli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.18 09:00

Ahoj holky hele tak jak jsem mela dostat za 4 dny tak jsem to dostala jen na 1,5 dne prvni den jednu vlozku a druhej den skoro nic myslite ze by to mohlo vyjit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.18 12:55

Ahojky tak jsem byla u doktorky a vypada to na 4tt ale test mi nic jeste neukazal je to mozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí