Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja mě je to úplně jasný… prostě když to bude, tak to bude, když to nebude, bude to třeba jindy… o víkendu půjdu něco málo udělat na zahradu a bude to v pohodě… na další prohlídku jdu příští pátek, tak tam už budu stejně víceméně vědět, jestli HCG stoupá nebo ne.. takže myslím, že budu vědět, na čem jsme
jen mi přijde, že se pořád válím ![]()
@Kris1988 Jj, to máš úplnou pravdu. Ono si to miminko samo vybere
Nejlepší je zavří internet a jít se třeba projít. Užij si zahrádku
A držím palce ![]()
@P4ja To je pravda no… prostě to chce všeho s rozumem, ale kdyby se u toho všeho nemuselo tak dlouho čekat ![]()
@Kris1988 píše:
@P4ja To je pravda no… prostě to chce všeho s rozumem, ale kdyby se u toho všeho nemuselo tak dlouho čekat
No to se ještě načekáš..3 měsíce na první screening, potom do 20tt, a pak na mateřskou, porod atd
a až se malé narodí, tak zase dál. Ono to těhotenství je fajn, že víš že za +-9měsíc skončí. ![]()
@Kris1988 píše:
@denkat já taky zbytečně do sebe nic cpát nechci, ale spíše se mi jednalo o to, jestli si můžu vzít třeba ten paralen na zuby, mám s nima dlouhodobě problémy, tak kdyby bylo nejhůř, chci ho mít aspoň doma
Zrovna jsem si vzpomněla v souvislosti s tím, jak tě trápí to špinění tak na YouTube jsem viděla video od jedný paní, která je těhotná a ta tam říkala, že špinila do nějakýho asi 6 TT nebo 7 TT a do toho ještě hodně sportovala a vše bylo v pořádku takže to jen takový vsuvka pro uklidnění
opravdu stres je teď to poslední co potřebuješ ![]()
@P4ja to je pravda… Beru to tak, že prostě příští pátek budu zase k něco chytřejší…
A do tý doby se hold budu trošku hlídat,ale zase ne moc,abych to nepřeháněla…
@denkat já jsem i tak různě četla po internetu, že s tím má vlastně problém hodně ženských a dávají jim na to ten Ascorutin… Že je to prostě vše jen citlivější… Tak tomu dám čas do zítra a kdyžtak si hold zobnu… Ale i tak díky za podporu ![]()
@Kris1988 na ascorutin kašli jestli to nebude nějak vážný, v příbalovým letáku se píše že není vhodný pro těhotné. Navíc je to jenom na bázi vitamínu C, který stahuje žilky takže si dej pár pomerančů, vodu s citronem a vyjde to nastejno ![]()
@Kriss Tina vidíš, to bych mohla… Kdysi dávno jsem ho už jednou brala… Tak to zkusím nejdřív s těmi pomeranči a pak uvidím… Teď jsem stejně nastydlá, tak piju čaj s citronem…tak k tomu přidám ještě nějaký pomeranče a bude ![]()
@Kris1988 píše:
@denkat já jsem i tak různě četla po internetu, že s tím má vlastně problém hodně ženských a dávají jim na to ten Ascorutin… Že je to prostě vše jen citlivější… Tak tomu dám čas do zítra a kdyžtak si hold zobnu… Ale i tak díky za podporu
Souhlasím s @Kriss Tina
raději přírodní formu a léky jen v krajní nouzi
a určitě se tím nenervuj, není to nic neobvyklého a pokavaď nedojde na nějaké silnější krvácení nebo bolest tak můžeš být v klidu
![]()
No teď už se to zhoršuje, už je to regulérně s krví
tak já fakt nevím… Ale pořád to není jako při MS. Asi zkusím ještě třeba v neděli test, jestli tam ještě něco je nebo není…
Ale jako těhotenský příznaky pořád mám, jsem nadmutá, riham, bolí mě prsa (to mě bolí nově)… občas je mi i špatně po jídle…
@Kris1988 píše:
No teď už se to zhoršuje, už je to regulérně s krvítak já fakt nevím… Ale pořád to není jako při MS. Asi zkusím ještě třeba v neděli test, jestli tam ještě něco je nebo není…
Ale jako těhotenský příznaky pořád mám, jsem nadmutá, riham, bolí mě prsa (to mě bolí nově)… občas je mi i špatně po jídle…
No na začátku bych řekla že ani tolik příznaků není. U mě tohle značí začátek MS
to co popisuješ, jsem měla až někdy v 7tt když už bylo vidět srdíčko ![]()
@P4ja no podle všech možných výpočtů bych tam tak měla být příští týden, ale to nevychází ani podle HCG… to jsem měla nízké… No nevypadá to asi moc dobře… Ale jako menstruační bolesti to nejsou, ty bezpecne poznám… O těch vím vždy už týden dopředu, vždycky šílené trpím…
@Kris1988 No tělo není stroj, aby fungovalo to pořád stejně
obvzlast teď když jsi ve stresu a pozorujes se, to se leccos dá vsugerovat a tak.. psychika je mocná ![]()
Tak už se to asi fakt řeší za nás
dnes jsem byla na pohotovosti, protože se mi nezdálo to špinění a doktor dělal HCG a měla jsem jen 136 (ve středu 129)… No a než jsem dojela domu, tak jsem se rozkrvacela jako blázen… Ale je mi zle jak psovi…