Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@PettyDee jsi v tom.. já jsem měla takovou čárku 4 dny před MS.
@Kris1988 píše:
@denkat moc děkujijsem na to sama zvědavá… Vůbec bych se nezlobila, kdyby mi nebylo špatně… Když vezmu v potaz, jak trpím při každé MS, tak mi vlastně přijde divný, že je mi teď relativně fajn…
Tak to je další dobré znamení
už si se objednala na gyndu?
@denkat píše:
Tak to je další dobré znameníuž si se objednala na gyndu?
Už jsem se objednala, mám tam přijít zítra v 7:30…jen mě teď vyděsilo, že jsem začala malinko špinit, ale nevím, jestli to takhle brzo není normální…?
@Kris1988 píše:
Už jsem se objednala, mám tam přijít zítra v 7:30…jen mě teď vyděsilo, že jsem začala malinko špinit, ale nevím, jestli to takhle brzo není normální…?
No mám-li být upřímná tak je to 50 na 50
Mě se třeba stalo, že jsem měla test pozitivní třetí den zpoždění jenomže pak jsem právě po tom týdnu od očekávané MS začala lehce špinit, den jsem špinila a večer se silně rozkrvácela, byl to nejspíš hodně ranný potrat …ale to nemusí vůbec být tvůj případ, spousta žen v těhotenství špiní a těhotenství prosperuje každopádně být tebou, pokud to špinění neustane raději bych zajela na gyndu hned
@denkat píše:
No mám-li být upřímná tak je to 50 na 50Mě se třeba stalo, že jsem měla test pozitivní třetí den zpoždění jenomže pak jsem právě po tom týdnu od očekávané MS začala lehce špinit, den jsem špinila a večer se silně rozkrvácela, byl to nejspíš hodně ranný potrat …ale to nemusí vůbec být tvůj případ, spousta žen v těhotenství špiní a těhotenství prosperuje každopádně být tebou, pokud to špinění neustane raději bych zajela na gyndu hned
On už tam teď není, tak budu muset počkat do rána…jdu tam hned ráno, tak uvidím… A ještě úplně hloupě se zeptám…Dr mi zítra bude dělat ultrazvuk nebo i klasickou prohlídku a tak? Jen abych věděla… Mě přišlo, že už jsem občas mezitím trošku spinila, ale vždycky jen chviličku…i jsem si myslela,že dostanu MS,ale nakonec špinění zmizelo… Tak nevím…asi budu ležet do večera na gauči a pak se uvidí… Jen je to takový zvláštní… Prvotní šok je „sakra, jsem v tom“ a pak když se s tím člověk smíří, tak tohle…
@Kris1988 píše:
On už tam teď není, tak budu muset počkat do rána…jdu tam hned ráno, tak uvidím… A ještě úplně hloupě se zeptám…Dr mi zítra bude dělat ultrazvuk nebo i klasickou prohlídku a tak? Jen abych věděla… Mě přišlo, že už jsem občas mezitím trošku spinila, ale vždycky jen chviličku…i jsem si myslela,že dostanu MS,ale nakonec špinění zmizelo… Tak nevím…asi budu ležet do večera na gauči a pak se uvidí… Jen je to takový zvláštní… Prvotní šok je „sakra, jsem v tom“ a pak když se s tím člověk smíří, tak tohle…
Bohužel ti nezbývá než počkat do rána, já věřím, že všechno bude ok
bude ti dělat vnitřní ultrazvuk a řekne ti co a jak
určitě dnes hodně odpočívej a pořádně se vyspi ![]()
@denkat píše:
Bohužel ti nezbývá než počkat do rána, já věřím, že všechno bude okbude ti dělat vnitřní ultrazvuk a řekne ti co a jak
určitě dnes hodně odpočívej a pořádně se vyspi
Ať tak nebo tak, nemá cenu se nějak stresovat. Uvidíme zítra, co řekne…pak přijdu poreferovat…teď jsem třeba byla na WC a už jsem nespinila, tak nevím.
A ještě prosím - můžu se najíst, kdyby mi chtěli brát krev?
@Kris1988 píše:
Ať tak nebo tak, nemá cenu se nějak stresovat. Uvidíme zítra, co řekne…pak přijdu poreferovat…teď jsem třeba byla na WC a už jsem nespinila, tak nevím.
A ještě prosím - můžu se najíst, kdyby mi chtěli brát krev?
Přesně tak
důležitý je zatím na to tolik neupínat, vím o čem mluvím .....no hele pokud neuvidí nic na UTZ tak ti krev brát bude, protože bude chtít vědět jestli máš HCG v krvi kvůli případnému mimoděložnímu, mě jí brali, už nevím jestli jsem předtím jedla nebo ne, ale být tebou tak raději nejím ![]()
Ahoj holky chci take poradit jsem 8den po ovulaci a uz 5 den mam bolest a simrani v pravem podbrisku do menstruace mam 4 dny nikdy jsem to jeste takhle nemela a obcas pocit na zvraceni ale nezvracim muze to neco znamenat
@denkat píše:
Přesně takdůležitý je zatím na to tolik neupínat, vím o čem mluvím .....no hele pokud neuvidí nic na UTZ tak ti krev brát bude, protože bude chtít vědět jestli máš HCG v krvi kvůli případnému mimoděložnímu, mě jí brali, už nevím jestli jsem předtím jedla nebo ne, ale být tebou tak raději nejím
Díky moc…no jsem na to zvědavá… Tak nějak celkově na vše ![]()
@Kriss Tina díky moc
uvidíme zítra…resp. asi pozítří, ty výsledky jim předpokládám chvíli trvají…
@Kris1988 píše:
Díky moc…no jsem na to zvědavá… Tak nějak celkově na vše
Hlavně nás nezapomeň informovat, držím palce
![]()
@veronika773 píše:
Ahoj holky chci take poradit jsem 8den po ovulaci a uz 5 den mam bolest a simrani v pravem podbrisku do menstruace mam 4 dny nikdy jsem to jeste takhle nemela a obcas pocit na zvraceni ale nezvracim muze to neco znamenat
Ahoj, hele těžko říct, může a nemusí …zkus třeba zítra test z ranní moči a jinak budeš muset počkat na MS, buď dorazí nebo ne
nicméně těhotenské příznaky začínají až poté, co se vajíčko uhnízdí což bývá někdy 9. den po ovulaci takže na pocity na zvracení a bolesti v podbřišku je dost brzo pokud nebyla ovulace dřív ![]()