Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je fakt ze je mi spatne kor kdyz zacnu mit hlad…i kdyz posledni dny je vetsina tech nevolnosti spis z nervu jak to dopadne…ale zase si rikam ze kdyby nic tak se mi nezacnou zmensovat podprsenky ![]()
@Fabianek4 Jestli můžu poradit tak vyzkoušej, 30 min cvičení střední zátěže 3× týdně a k tomu 2 lžíce konopných semínek každý den.
@Kotatko03 no před 3 dna mi jsem dělala tehu test no ale nevišel byl negativní a mss jsem pořád do dnes nedostavila nechápu tomu us je to 7 dní meskam mss..
A žita to us budeš 8 den ![]()
@Fabianek4 píše:
@Kotatko03 no před 3 dna mi jsem dělala tehu test no ale nevišel byl negativní a mss jsem pořád do dnes nedostavila nechápu tomu us je to 7 dní meskam mss..
A žita to us budeš 8 den
Tak jestli chceš, tak si pro jisotu udělej ještě jeden test
pokud bude negativní, tak pak na gyndu.
Ahojky holky jsem 10DPO včera jsem lehce spinila vecer a dnes taky trochu a dnes jsem si všimla ze mam žily na prsou co nemívám a větší bradavky a takové divne bíle na bradavkach co jsem si setrela jsem hodne unavená a mam stale rýmu ale nemocná nejsem TT dělat jeste nechci at neni ukvapeny závěr co myslíte ptám se na názor zda nekdo měl neco podobného
Tak jsem dneska byla u doktora a jsme v 6tydnu a k prekvapeni vsech to budou nejspis dvojcatka..a to v rodine nemame ani ja ani pritel
![]()
@Kotatko03 No já počkám do konce měsíce jesi ta mss nepřijde tak skusim tehu test..
a na gindu nemohu protože jsem v cizině a tady to dělají asi od 26 let sou strašně hloupí nechápu to proč ![]()
Ahoj holky, mně to dneska vyšlo takhle
. Zpoždění 4 dny. Co myslíte? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mně to dneska vyšlo takhle. Zpoždění 4 dny. Co myslíte?
Krasny testik. Gratuluji ![]()
US jak sem psala mss furt nedorazila a já nevím co mám dělat us je tomu 11 dní co meskam nikdy před tím sem tak nrmeskala
Nejvíc to bilo 6, 7 dní víc ne
vždy
@pindrusepetruse ahoj já sem taky měla dostat mss 13.05.2016 a dodnes vůbec nic se neobjevilo dneska už je tomu 11 dní co meskam nikdy před tím sem tak nemeskala
taky mám mss nepravidelnou ale nejvíc sem meskala 6,7 dní víc ne no a tento měsíc nevím co se děje skupina jsem udělat těhotenskéj test 19.06 jsem si dělala ale vyšel negativně z přítelem se s naší mě o mimčo už zda rok mám za sebou už dva samovolny potraty
![]()
Zdravim,
obracim se na vas s dotazem..
Dne 8.5. jsem dostala MS, normalne v terminu, ale misto klasickych cca 3 dnu stredne silneho krvaceni, tato trvala zhruba tyden, ale hodne slabe, spise spineni..
22.5. jsem to dostala znovu, ale prislo mi to takove jine..tak jsem radeji zasla na gyndu, tam mi rekl jen „hm…tak dame injekci“.
Takze jsem dostala injekci proti krvaceni a ustalo to asi za den.
Ale ted uz jsem prosvihla oba dva terminy nove MS.
Podle toho prvniho by to melo byt uz 4.6. a podle druheho 18.6.
Chci se zeptat, co si o tom myslite?
Citim se takova unavena..divna…tak nevim jestli to je pocasim, injekci (i kdyz uz to je dost dlouho), nebo snad pripadnym tehotenstvim..?
Setkaly jste se s necim podobnym?
Dekuji za odpoved a preji hezky vikend… ![]()
Dobrý den mám už 21 dní spozdena menstruace a mám strach těhotensky testy je sem dělala skoro každém den a furt negativní prosím velice o radu jsem v cizině a na gindu nemohu protože tady to dělají asi od 26 let.
Je mi 21 mám 4 ročního kluka mám za sebou samovolny 2 POTRATY bílá. Jsem u doktora a na ultrazvuk jdu asi 2.8.2016 do té doby se asi z bližním dítě plánuji us rok a pořád nic.
Nikdy tahle jsem nemeskala menstruaci nejvíc 6.7 dní a došlo to.
Bolí mě pod bříškem a píchání ze vnitř píchání do bradavek vnoci stávámi.
Jde země vodavy vytok co myslíte holčiny co to. může Bejto??? Prosím o radu!
![]()
@nozu píše:
počkala bych až budeš mít tak 5-7 dní po očekávaném termínu MS. do té doby by mi bylo líto peněz za testy a je to i zbytečné nervování, když nic… a držím palce, aby se zadařilo
@lipaneksro no ale já už mám spozdenou mentruaci naposledy jsem měla 13.05.2016 a konec byl 17.05.2016 takže 6 měsíc sem to nedostala vůbec a proto jsem stoho z mátena
už sem si řekla že počkam do další mentruaci která má dojít 14.07.2016 a když do té doby bude těhotenský test stale vycházet negativní tak já už nevím vůbec čem to může Bejt?
3
![]()