Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak stát se to samozřejmě může, každý nemá ovulační dny přesně v půlce cyklu. Těhu test bych si uděla zase za pár dní pokud se nedostaví ms ![]()
citlivější těhu testy dokážou ukázat těhotenství tak 10 dní po oplodnění
Stát se to může, mohlas mít posunutou ovulaci. Měřila jsi BT celý cyklus, nebo jen teď, po MS?
Test si zkus udělat až 12-14 dní po styku.
Pokud chces mit jistotu, tak nehon duchy na testech, coz by taky ohlo byt to, co uvidis na testu 10 dnu po styku a zajdi si na krev. V jakekoli laborce si jako samoplatce za cca 200 muzes nechat udelat test na hcg, kdyz pujdes rano, tak v poledne, az brzo odpoledne mas jednoznacny vysledek.
já jsem otěhotněla 21. den z 28 cyklu takže tak podobně, těhu test jsem měla pozitivní až někdy víc jak týden po předpokládané MS a to jen duchy. Ten posun pak potvrdil i dr. na UTZ. Kamarádka otěhotněla i těsně před MS. Takže možné to je, vydrž a nebo si zajdi na krev.
Dekuji za odpovedi.
Bazalni teplotu jsem merila jen dnes a vcera,vim,neni to zadna zaruka,ale merim.Kdysi mi muj dr. rekl,ze pokud se teplota drzi po vynechani ms stale vysoko,moznost tehotenstvi je.
Cicinko,jelikoz uz mam 3 deti,popravde…nemam v planu honit zadne duchy na testu.
Neziji v ČR a tudiz absolutne nevim,kde u nas bych mohla zajit na krev,takze mi nezbyva nez pockat.
Dekuji za odpovedi.Jelikoz se mi tohle nikdy nestalo,otehotnela jsem vzdy podle ovulace a ms chodi uz leta pravidelne,tak jsem z toho docela vedle.Proto jsem se take zeptala.
Ahojky anonym: ano státř se to může, já jsem otěhotněla asi týden před ms,koupila jsem si moooc citlivý test a udělala si ho, jenže ukázal se jako negativní, ale pak asi po půl hodině tam byla další čárka! Nevěřila jsem tomu a tak si koupila další, ale již obyč test a ten nic neukázal, je lepší vydržet alespon ještě týden, ted je nízká hladina hormonu. Jo a někdo má dokonce plodné dny jen během ms.A taky otěhotněli! Tak snad se dočkáš dvou čárek!! Hodně štěstí! ![]()
Já jsem otěhotněla 40.den cyklu, takže vše je možné a duch druhé čárky byl vidět 10.den po oplození..
Zakladatelko vydrž, měř
Pokud teplota neklesne, opravdu se může jednat o těhotenství. Ale taky si mohla mít posunutou ovulaci, takže MS může přijít později, a teplota se drží nahoře pouze poovulačně.
Pokud jsi počtvrté těhotná, tak jistě bez problémů vydržíš ![]()
Tolik odpovedi jsem teda necekala
,diky.Jak ctu Vase odpovedi,mozne je vse.
Anastazie:ano,byla bych poctvrte tehotna,cekat urcite vydrzim,ale popravde,ani nevim co si přát.Mam ted smisene pocity.
Já počtvrté otěhotněla týden před menstruací a pak znovu ve 3tt(dvojvaječné dvojče). Přestože ten první mimísek o týden později odumřel a krvácela jsem, druhý se nějakým zázrakem udržel.
A těhotenský test vyšel pozitivní až po 6týdnech. Byla jsem 5týdnů těhotná a ukazoval negativní, jaký mělo moje tělo zmatek.
Vedaniga,diky.Dnes bt 37,2.
Testovat budu v patek,pokud Vas bude zajimat vysledek,napisu.
Me se tohle prave nikdy nestalo,proto jsem z toho docela vedle.
Ahoj vsem,omlouvam se za anonym,ale nechci,aby o mem dotazu nekdo vedel.
Menstruace chodi pravidelne,ms mela prijit vcera,jeste nic,bez priznaku na nastup ms.Bazalni teplota neklesa,vcera 37,1,dnes 37,2.Tehotensky test negativni.
Styk jsem mela tyden pred ms,driv ne,protoze manzel byl pryc.
Stalo se nektere z Vas,ze jste otehotnela tyden pred ms?Kdy Vam pak tehotensky test ukazal pozitivitu?
Dekuji za odpovedi.J.