Otěhotnění týden před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dodo2008
14.6.10 08:59

Shilenka ahoj,test jsem delala v patek a vcera.Jeden obyc,druhy clearblue.Oba pozitivni.

• Citovat
  • Upravit
2972
14.6.10 16:48

Tak můžeme gratulovat??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 18:59

Ahoj, holky jsem tu nova a jen bych se na neco chtela zeptat. :) Cyklus mam 29 dni, jde týden před menstruací otěhotnět? :( vim ze je to trosku nerealny ale kamaradka otěhotněla taky tak. Budu velice ráda za odpovědi :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.9.19 19:00

@Adrianka123789 Můžeš, pokud ten týden před MS budeš mít ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 19:03

@Shinky90 no právě že já si ovulaci vůbec nehlidam ani si nemerim BT… ale cyklus jsem mela 29 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.9.19 19:07

@Adrianka123789 No podle délky cyklu to bohužel nepoznáš. Můžeš mít klidně i pravidelný cyklus a ovulaci každý měsíc jiný den. Někdy se může zpozdit, někdy přijde dříve. Zkus si to pár cyklů hlídat (podle ovulačních testu nebo měření BT) a uvidíš, jak na tom Tvoje tělo je. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 19:09

@Shinky90 já jsem si už tady no skoro všude :) četla ze nejlepší snažení je po MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.9.19 19:15

@Adrianka123789 Jak pro koho. Ono se všeobecně bere, že při pravidelném cyklu je ovulace zhruba 14. den cyklu (první den cyklu je den, kdy dostaneš MS). Ale nemusí to tak být u každé. Pokud by ses o miminko chtěla snažit, určitě by sis měla zjistit, kdy máš právě Ty plodné dny, abys měla jistotu, že se do nich trefíš. A nebo se doporučuje po skončení MS sex co dva až tři dny, a to máš taky jistotu, že plodné dny vychytáš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 19:18

@Shinky90 právě ze teď se budeme snažit poprvé proto jsem nevěděla jak vše funguje :) hned po MS se na to s přítelem vrhneme :D a děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.9.19 19:22

@Adrianka123789 Tak přeji hodně štěstí. :kytka: Ja na začátku taky hledala informace a zjišťovala, jak málo toho vlastně vím. :lol: Ale neboj, začínáte, tak tomu můžeš dát volný průběh a uvidíš. Ale třeba zrovna to měření BT je super věc, díky ní celkem spolehlivě určíš ovulaci a budete mít větší šanci to trefit. Tak ať se co nejdříve zadaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 19:40

Shinky90 děkuji moc :kytka: :srdce: a doufám že nebudu muset dlouho čekat na miminko a že se zadaří hned :) a díky za informace… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
29.8.25 21:37

Ahoj, mám asi hloupý dotaz, ale MS mám pravidelnou 28 dní. 23 DCsme meli sex a pritelovi trochu ujely nohy a úplně to nestihl ven…ale jelikož už mě bolely prsa (což mám vždy týden před MS), tak jsem to neřešila. Ale MS 28 DC nedošla, ani špinění. 30 DC test negativni a 31 den sem
krvacela, ale bylo to divné jen 1 denní i když ms mam hodne silnou. No a dnes navečer (36 DC) jak sme se vrátili z dovo jsem si udělala test a je tam duch…je to vůbec možné takto otěhotnět pár dní před MS a ke všemu z prerusovaneho sexu?? Už 2 deti mam, tak vim kdy vznikaji a žila jsem v domnění, že mám ovulaci 15 DC. Když jsem si měřila BT. Teď pár měsíců jsem už neměřila. Stalo se to také někomu? Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2723
29.8.25 21:41
@shina píše: Více

Samozřejmě, že můžeš otěhotnět týden před MS, na tom není absolutně nic neobvyklého. Stejně jako při sexu bez ochrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
30.8.25 14:43

Otěhotnění 5 dnů před očekávanou menstruací je nepravděpodobné, ale nedá se vyloučit. Přerušovaná soulož je velmi rozšířená metoda a i Ty se tak zřejmě úspěšně pravidelně chráníš. Bohužel sama přiznáváš, že se přítel tentokrát neovládnul a pustil to napůl do Tebe. Teď tedy nemůžeš dělat nic jiného, že pár dnů počkáš a uděláš si test, abys viděla, jak na tom jsi. Do té doby uvažuj, jak budeš situaci řešit, kdyby se skutečně stala nehoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí