Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní říkají,že první den zpoždění by Ti měl test ukázat jak na tom jsi…držím palečky ![]()
většinou se doporučuje počkat 5-7 dní po vynechání MS. a určitě testuj ráno ![]()
Asi budu za deb.la ale potřebuju radu. Kdy mám dělat test abych měla jistotu že vyšel na 100% dnes jsem měla mít MS ráno test negat. mohu to brát jako 100% nebo ho mám opakovat ještě po pár dnech?
Kazdy to ma jinak…mne ukazal test pozitivni vysledek, i kdyz jen slabe, uz po 8 dnech od poceti, ale stoprocentne by to melo byt u vsech videt par dni po ocekavane menstruaci, myslim…
@anickadomnik 100% to nebude asi nikdy, protože vždycky to nakonec může skončit a ani to nemusíš poznat, kdežto test chvíli ještě pozitivní může být. Nebo naopak - pomaleji se ti to dostává do moči a ještě pár dní po nedostavení ms můžeš mít negativní testy. Jistota v den očekávané ms to ještě úplně není, leda že by sis došla na krev, z té to poznáš snadněji, protože jsou to čísla, ne ano/ne závisející na koncentraci moče, hormonu, testu,…
Ahoj holky, potrebuju poradit, naposledy jsem to dostala 4.7., nechraneny sex probehl pred 9ti dny, dnes test negativni, ani naznak…nebyl by tam touhle dobou alespon duch?
@Litta takže myslíš že když si udělám jeden test v den očekávané MS a jeden týden potom a oba budou negat. tak se mohu spolehnout na to že nejsem těhotná?
Holky potřebuji poradit vidite něco nebo už blaznim? foto je nekvalitni tak se omlouvam
@anickadomnik Pokud nejsi nějaký speciální ojedinělý případ, tak bych to uzavřela s negativním výsledkem a čekala na další měsíc. ![]()
@štěpánka11 9 dní od potenciálního početí ne. Na testu aspoň 10 dní po, spíš dva týdny.
@Litta píše:
@anickadomnik Pokud nejsi nějaký speciální ojedinělý případ, tak bych to uzavřela s negativním výsledkem a čekala na další měsíc.
děkuji já právě nemám ms už několik měsíců a tak začínám být paranoidní. Jo a ještě jeden dotaz nemůže braní HA ovlivnit výsledek testu?
@štěpánka11 Jak dlouhé máš cykly? 9 dní před očekávanou menstruací by totiž moc šance na početí nebyla. Je to tak 10-16.
@Lucie34 Je to hrozně rozmazané. Pokud to nevidíš ty, tak na fotce to nebude vidět tuplem. Pokud vidíš, ukaž to ještě někomu, ale naživo. ![]()
Dobrý den!Menstruaci jsem měla dostat 5.6.2010 ještě jsem nedostala.Je možné teď udělat test,nebo je to ještě brzo.děkují