Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@slunicko1111 bolest v podbřišku tě může, špinit bys neměla, ale někdy je to normální, lepší se poradit s dr. proč to tak je ![]()
@matysulka jo uz je to lepsi…dekuju za optani…zatim me je vcelku dobre
a ty se mas jak?
@slunicko1111 tak to je fajn, mě docel taky akorát bych se neustále válela na gauči a spala
co v práci? Jak si to vyřešila? u mě pokud bude vše ok, tak mooožná do konce listopadu vydržím a pak půjdu na nemocenskou ![]()
@matysulka od pondelka mam neschopenku…takze uz sem doma ale nuda
zacla sem brat utrogestan a spineni zatim vymizelo ity bolesti v podbrisku.ted me sem tam pichne..jinak zatim nic jineho.tak se tesis?
@slunicko1111 tak to máš fajn, ty jsi druhý den doma a už se nudíš?
to já bych věděla co s časem
čekáš první dítko? já už asi druhé
, mám 9letého syna, takže je doma veselo
a chvílema jsem i ráda sama doma ![]()
@matysulka no prave, budu muset prijit na naky hoby
jojo prvni ![]()
@slunicko1111 ahoj
,díky za optání
, celkem to jde, taky uvažuju nad tím, že půjdu na nemocenskou, dnes a zítra mám noční a nevím jak to dám, celkem to jde, až n to, že jsem šíleně unavená, bolí mě prsa, občas píchá v podbřišku, žaludek jak na vodě. K dr. jdu až v pondělí, tak snad bude vše ok. Jak se cítíš ty? ![]()
@matysulka já jdu take v pondeli, sem zvedava co mi rekne, doufam ze bude vse vporadku a rekne mi ze tam je. jinak se citim tak nak vcelku dobre, unavena sem ale jinak docela vpohode.jo radsi bych byt tebou sla na neschopenku, bude to urcite lepsi ![]()
@slunicko1111 jj, přesně tak