Test

431
15.6.10 10:24

test

Ahoj, potřebuju radu. Menstruaci mám dostat až za 9 dní, ale už se testuji asi týden. Pokaždý se mi objeví dvě čárky,ale po delší době. Jednou za půl hodiny. Další třeba za den,ale vždy tam je. Zkoušela jsem i jiný test než Rapi ale stejný výsledek. Nevim, jestli z toho dělat nějaký závěr nebo po 10ti min test prostě vyhodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
15.6.10 10:31

hmm tohle sjem mela taky, skoro rok,vzdycky pred ms carky,ale pak ms dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.6.10 10:32

AHoj VEru. Zkus si zajít na krev jako samopátce a uvidíš. Přeji ať ti to výjde, tak jak si přeješ :-)
Jo rapid bývá často falešně pozitivní, tak na něj moc nespoléhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.6.10 10:35

ahoj veronika, odporucam Ti kupit si mamatest2O alebo 25 - je to najcitlivejsi a najspolahlivejsi test na trhu, este aj viamed je dobry.

rapid je sice lekarnami odporucany a preferovany, ale je to shit, ktory ukazuje falosne vysledky.

ak budu na mamateste dve ciarky, si tehu. ak nebudu, s najvacsou pravdepodobnostou nie si.

zelam Ti, aby boli tie dve aj na tom mamateste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
15.6.10 10:35

Ahoj Veroniko,
záleží jak dlouhý máš cyklus a kdy jsi měla ovulku. Víš? já třeba testovala sedmý den po sexíku a byly // a HCG bylo 204. Jak říkala Maja, zkus jít na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.6.10 10:40

mama jsem si prave delala jako prvni a dve carky tam byly…ale ne hned,az tak za 20 minut…tak nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.6.10 10:51

Ahoj, sice to nic neznamená, ale měla jsem to stejně jako ty, v pátek jsem se testovala a nic, test jsem zapoměla na záchodě protože jsem ráno chvátala, odjela na víkend mimo domov a v neděli při vyhazování našla dvě čárky, takže v pondělí jsem si udělala test znova a už tam byly hned :srdce: Ale to mohla být opravdu náhoda a nemusí to nic znamenat. Zkus vydržet a nebo jak píšou holky, dojít si na krev.
Jo, test jsem měla stejný jako ty, Rapid ( růžová krabička ) :mavam: Hodně stěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.6.10 11:49

byt Tebou vydrzim tech 9 dni a uz se netestuju, protoze testy muzou byt pozitivni a pak ta cervena mrcha stejne dorazi, takze proc se zbytecne stresovat a pak z toho byt nestastna…ja mela min.cyklus taky dve carky, ale jen slaboulinke duchy po limitu a o tehu neslo, ale tim Te nechci v zadnem pripade strasit, u Tebe muze jit skutecne o tehu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.6.10 12:28

veronika, ak boli na mamateste 2 tak potichucku gratulujem :hug:

to nevadi, ze im to trvalo troska dlhsie, keby tam to hcg nebolo, tak by sa ta ciarka nesfarbila.

skus zajtra rano, uvidis, ze sa objavi trosku rychlejsie a mozno malinko silnejsia. ak budes skusat kazdy den, bude stale silnejsia a zacne sa objavovat coraz rychlejsie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí