Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, minulý měsíc jsem potratila v 5tt, na revizi jsem nemusela tudíž se dále snažíme. poslední ms byla 16.5. a další očekávám mezi 16-18 tohoto měsíce. Má někdo skušenost s tím že potratil a následující cyklus otěhotněl? A jaké byly příznaky..stejné nebo se lišily? Je mi totiž dneska poněkud divně,pálí mě žáha, když se předkloním skoro se
a podbřišek mě pobolívá už pár dní. Jen se ty příznaky liší, např. mě vůbec nebolí prsa a celkově bych řekla že nejsou tak intenzivní, tak nevím. Na test je ještě brzy, tak prosím o zkušenosti. děkuju
Ahoj, já jsem otěhotněla hned po sp, všichni mi to doporučovali, že je tělo připravené a plné hormonů, taky jsem nemusela na revizi, takže jsme nečekali, no bohužel ani tentokrát to nedopadlo ![]()
Příznaky jsem teda měla silné cca od 10. dne po ovulaci (bolesti prsou, nevolnosti, nechutenství, ale i ty bolesti v podbřišku), pozitivní test cca 3 dny po vynechání ms.
Přeju ti, at to dobře dopadne!
Raději anonymně, je to dost citlivé…
i.
Neli já potratila v 4+5,taky jsem nemusela na revizi,takže další měsíc jsem byla znova v tom,tentokrát bohužel miminku přestalo bít srdíčko v 11+4tt,následovala revize.Počkala jsem dve ms a zase otěhotněla.Ted to snad už dopadne jak má.Je tady hodně maminky,co hned po potratu otěhotněly a dočkaly se krásného miminka.JInak příznaky jsem měla taky pálení žáhy a nevolnost a dost silná,při tomhle těhu mi natekly hrozně prsa,což jsem nikdy neměla ani u jednoho těhu.každopádně přeju,at se brzo dočkáš zdravého mimča ![]()
Příspěvek upraven 23.03.11 v 20:26
Děkuju za odpovědi holky, tak doufám že bude vše ok
Anonymní tobě přeju ať se taky brzy zadaří ![]()
A tobě Katko přeju ať to taky dobře dopadne ![]()
Díky Neli,uvidíš,že to bude všechno ok a miminka se dočkáš.Hold je k němu někdy ta cesta pěkně trnitá ![]()
Katka..mi povídej
čekali jsme rok a půl, tak se děsím toho jak dlouho by mohlo trvat dálší snažení
![]()
Já ted prožívám 4 těhu,dítko doma jedno.Vždy jsem otěhotněla na první šup,ale bohužel dvakrát to skončila špatně.Nejhorší byla ta revize.Uvidíš,že se brzo zadaří,já jsem vždy sledovala plodný hlen a ten mi pokaždé správě ukázal,že je ovu a bylo z toho těhu.
Tak ovu taky poznám, jen jsem měla dlouho rozhozený cyklus. Pravidelný jsem ho začala mít až od ledna tohoto roku,tak jen doufám že se to zas celé nerozladí. A celý minulý týden jsme se
abychom nenechali nic náhodě
tak snad se zadařilo ![]()
Moc bych ti to přála,protože sama vím,že nejlepší náplasti na nevydařené těhu je těhu další.Tak budu moc držet palce ![]()
Ještě nevím
ms má dorazit až za 2 až 4 dny. Bych nejradši testla už teď, ale obávám se že by tam ještě nic nebylo. to čekání je hrozný
v podbřišku mě píchá tak 5 dní a prsa mě začaly bolet včera - normálně mě bolí už od ovulace. Špatně mi není každý den, spíš je to takový nárazový. tak uvidíme..ještě chvíli počkám.. buď budu těhu
, nebo se mi zase rozhodil cyklus ![]()
A ještě dotaz..bolelo vás v podbřišku víc když jste se rozčílily? Včera jsem se drobet vyvstekala na mojí drahou polovičku,a pak mi bylo zhruba 15 min. docela ouvej ![]()