Těhotenství

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
matysulka
16.10.14 23:01

@slunicko1111 asi jo, půjdu na neschopenku, sice mě tady v práci sežerou, ale tohle mi fakt za to nestojí. Tahat se tu sama s pacošama (navíc i opilci jsou nebezpeční - ne jednou jsem volala policajty na pomoc) a navíc je tu pár metrů rentgen. Doufám, že je tohle poslední moje noční :dance: v pondělí u dr. se rozhodne :roll: Jsem zvědavá jaká bude, protože ta moje raketa šla do důchodu a místo ní je tahle nová, ještě jsem ji neviděla, sestra taky nová a musím říct, že teda moc příjemná nebyla, tak uvidíme :think: přinejhorším přejdu jinde :D

• Citovat
  • Upravit
20.10.14 09:26

@matysulka ahoj tak jak si dopadla u doktora? ja byla nakonec v patek.uz byl videt pludek a srdicko.no a podle ultr.sem v 7t…takze snad to bude dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.4.16 21:42

Prosim o radu

Zdravím milé dámy, slečny.. Mám dotaz, před týdnem jsem měla pohlavní styk a přítel se udělal do mě. Testík mi ukázal malého ducha a m/s ne a ne dojit.. Myslíte, že testík (duch) signalizuje už těhu?. Moc moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.4.16 22:20

Test

Dobrý vecer holky, damy mam otazku kdyz jsem si delala dneska test tal hned pri kontrole byla druha carka a po kontrole testu uz tam nebyla, boli me prsa bolesti podbřišku, hlava to ani nemluvím. Nemá někdo zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí