Co dobrého si dáváte v Ikee?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co dobrého si dáváte v Ikee?
Příspěvek Mahdalky mi dnes připomněl, že už jsme dlouho nebyli v Ikee a já tam miluju masové kuličky s kaší. Snědla bych jich i 10
.
Co si tam dáváte vy? Taky je výborný losos, nebo toust s krevetama. Já bych jedla (dnes mám jen vařenou zeleninu a ovoce). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jestli to tam ještě maj, losos se zeleninovýma placičkama a dušenou mrkví, přelitý nějakou majdou. To je žrádlo:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Masove kulicky s bramborovou kasi, mnam
a jeste ten jejich mandliovy moucnik, ten bych si zrovna ted dala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka Neznám zeleninové placičky, ale umím si je živě představit
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já si naposled dala lososa přelitýho tou jejich omáčkou a brambory
nebyl špatný, ale byl docela suchý
jinak miluju ty jejich dortíky ![]()
- Citovat
- Upravit
Dávám si toto - to miluji
(Běžná jídla mi tam moc nechutnají, ale občas si něco dám když mám hlad. Ale přijde mi to většinou takové vysušené - prostě bufetové no..)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla v Ikea na oběd zrovna včera, jako vždycky na koulích s omáčkou a bramborama (jiná příloha mi nechutná).
Naopak z moučníků mi tam nechutná nic, všechno je na mě děsně přeslazené a těžké, jedině snesu jablečný koláč, ale doma udělám podobný, tak zas žádná úžasnost.
Na co jsem tam jezdila dřív, byl zákusek s brusinkovou pěnou, to bylo jedinečný, ale už ho bohužel nedělají.
Měla jsem zálusk taky na roastbeef. Možná příště (ale obrečím kuličky
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavně ceny!! Třikrát koule, třikrát kafe, dva zákusky, 212 Kč (family karta). Bomba. Ranní kafe s muffinem v Letňanech nás stálo přes 300 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mandlový dort
ten bych si brala i domů, kdyby ho měli (Brno). je prostě dokonalej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Dávám si toto - to miluji(Běžná jídla mi tam moc nechutnají, ale občas si něco dám když mám hlad. Ale přijde mi to většinou takové vysušené - prostě bufetové no..)
ten je výborný
![]()
- Citovat
- Upravit
V Ikee uz nejime nic, co jsme parkrat meli fakt hnusne jidlo, tak uz tam nechodime. Navic je tam vzdy strasne narvano a nez vystojim frontu na jidlo, tak projdu celou Ikeu
Ale jinak driv jsem tam se segrou chodivala do Ikea na kulicky s maslovyma bramburkama…to je tak 5 let zpet, pak sla kvalita dolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my zrovna jedly v ikei dnes a zkusila jsem ty jejich mas. kuličky a byly fakt výborný tak příště jak tam pojedu tak si koupím pytel do mrazáku a udělám si k tomu rajskou ![]()
- Citovat
- Upravit
Ten žlutej mandlovej dort a saláty ![]()
a masový kuličky jsou taky fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.