Co dobrého si dáváte v Ikee?

4885
16.6.12 16:34

Co dobrého si dáváte v Ikee?

Příspěvek Mahdalky mi dnes připomněl, že už jsme dlouho nebyli v Ikee a já tam miluju masové kuličky s kaší. Snědla bych jich i 10 :oops:.
Co si tam dáváte vy? Taky je výborný losos, nebo toust s krevetama. Já bych jedla (dnes mám jen vařenou zeleninu a ovoce). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
16.6.12 16:37

Losos :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.6.12 16:37

Nevím, jestli to tam ještě maj, losos se zeleninovýma placičkama a dušenou mrkví, přelitý nějakou majdou. To je žrádlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.6.12 16:38

Masove kulicky s bramborovou kasi, mnam :-) a jeste ten jejich mandliovy moucnik, ten bych si zrovna ted dala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
16.6.12 16:39

@hofka Neznám zeleninové placičky, ale umím si je živě představit :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.6.12 16:54

Dávám si masové koule :andel:

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
16.6.12 17:05

Tak já si naposled dala lososa přelitýho tou jejich omáčkou a brambory ;) nebyl špatný, ale byl docela suchý :( jinak miluju ty jejich dortíky :P

• Citovat
  • Upravit
8566
16.6.12 17:09

Dávám si toto - to miluji

(Běžná jídla mi tam moc nechutnají, ale občas si něco dám když mám hlad. Ale přijde mi to většinou takové vysušené - prostě bufetové no..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
16.6.12 17:23

Já byla v Ikea na oběd zrovna včera, jako vždycky na koulích s omáčkou a bramborama (jiná příloha mi nechutná).
Naopak z moučníků mi tam nechutná nic, všechno je na mě děsně přeslazené a těžké, jedině snesu jablečný koláč, ale doma udělám podobný, tak zas žádná úžasnost.
Na co jsem tam jezdila dřív, byl zákusek s brusinkovou pěnou, to bylo jedinečný, ale už ho bohužel nedělají.
Měla jsem zálusk taky na roastbeef. Možná příště (ale obrečím kuličky :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
16.6.12 17:24

A hlavně ceny!! Třikrát koule, třikrát kafe, dva zákusky, 212 Kč (family karta). Bomba. Ranní kafe s muffinem v Letňanech nás stálo přes 300 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
16.6.12 17:31

Mandlový dort :pankac: :pankac: ten bych si brala i domů, kdyby ho měli (Brno). je prostě dokonalej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
16.6.12 17:39
@Kallkapa píše:
Dávám si toto - to miluji(Běžná jídla mi tam moc nechutnají, ale občas si něco dám když mám hlad. Ale přijde mi to většinou takové vysušené - prostě bufetové no..)

ten je výborný :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3678
16.6.12 17:54

V Ikee uz nejime nic, co jsme parkrat meli fakt hnusne jidlo, tak uz tam nechodime. Navic je tam vzdy strasne narvano a nez vystojim frontu na jidlo, tak projdu celou Ikeu :mrgreen: Ale jinak driv jsem tam se segrou chodivala do Ikea na kulicky s maslovyma bramburkama…to je tak 5 let zpet, pak sla kvalita dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
16.6.12 18:29

Tak my zrovna jedly v ikei dnes a zkusila jsem ty jejich mas. kuličky a byly fakt výborný tak příště jak tam pojedu tak si koupím pytel do mrazáku a udělám si k tomu rajskou :)

• Citovat
  • Upravit
16906
16.6.12 18:45

Ten žlutej mandlovej dort a saláty :)
a masový kuličky jsou taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.