Co je dobré na růst vlasů?

2
17.5.25 18:08

Co je dobré na růst vlasů?

Zdravím, holky prosím víte o něčem co je dobré pro růst vlasů? Nějaké vitamíny, balzámy, šampony prostě něco u čeho ten účinek bude znát 😅 po netu koukám ale nechci sáhnout vedle tak jdu pro radu za vámi a zároveň jaký máte názor na kapsle od Veniry? Má tu některá z vás s tím zkušenost nebo to jsou zbytečně vyhozené peníze?
Děkuji za rady a odpovědi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6260
17.5.25 18:32
@Althea646 píše: Více

Zinek, křemík, béčka, mořský kolagen. Ono toho je. Já třeba piju křemelinu, zinek, když vynechávám, tak to poznám i na nehtech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21730
17.5.25 18:56

Já byla teď mile překvapena účinkem mixu selen, zinek forte z Dr. Max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
17.5.25 21:00

Podpora růstu vlasů je přípravek co obsahuje minoxidil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
17.5.25 21:00

Vitaminama nic nezkazis.
Ještě je dobrý Bio hair.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
17.5.25 22:27

Revalid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
17.5.25 22:48

Jako vyučená kadeřnice můžu dat tipy jak o vlasy pečovat, což pomůže trošku i růstu.. pokud chces :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.5.25 03:31

@KristynaD998 to by bylo fajn :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
18.5.25 04:48

@Althea646 V první řadě ( ne, vždy to je pro někoho představitelné ) vlasy nebarvit a tepelně neupravovat :D Nenosit příliš často vysoké culíky nebo drdoly, v tom místě kde jsou staženy u gumičky, potom řídnou. Nejlepší je cop nebo volně rozpuštěné. Vlasy se ničí už jen třením o polštář nebo bundu ( to není ale tak hrozný ) jen doporučuji spát třeba s tou saténovou čepici :D Čím si mejete vlasy je v podstatě úplně jedno, hlavní je šampon nejlépe aplikovat jen na pokožku nikoliv na střed a konce, protože tyto části mastné nejsou. Šampon se silikony není zas tak úpone špatný, ten silikon vlasy obalí filmem tudíž se tolik nepoškozují a vypadají lépe, jenže i tu je minus, že vlasy zatěžují a před barvením to nedělá dobrotu. Kondicionér aplikovat nejlépe jen na střed a konce. Masku 1-2× týdně. Jediné přípravky, které asi stojí za to je Olaplex ale ten je prostě drahý… po umytí vlasy netřít ručníkem jen jakoby pomačkat. Pokud máte vlasy takové, že jsou na středu a koncích jako chemlon, aplikujte olejicek ( jakýkoliv na konečky )na střed a konce aspoň na hodinku před mytím. Rovné vlasy nečesat mokré, kudrnaté zase česat jen za mokra. Kategorie vitaminy na vlasy a nehty, tak ty jsou samozřejmě potřeba nejvíc… ono je jedno jakou značku, všechno je to stejný. Další důležitá vec, která se podepisuje na kvalitě a růstu vlasů je psychika. No, snad jsem přišla s něčím novým pro Vás a snad nic nezapomněla :lol: Kdyby ano, dopíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.5.25 23:03
@KristynaD998 píše: Více

Sice nejsem zakladatelka, ale super napsané a sepsané.
Děkujeme. :srdce:

Jen takový dotaz. To fenovani. Ja si je dřív nefenovala, ale právě tricholog mi říkal, že to je chyba. Že jak jsou ty vlasy vlhké, dlouho schnou, tak pak vznikají plísně pokožky a svědění (já měla to svědění). Že fenovat, ale ne horkým vzduchem, ale bude speciálni program na fenu a nebo studený vzduch.
Koupila jsem si Roventu a fenuji na program co nemá ničit vlasy (nevím jak se tomu rika, jak to funguje :mrgreen: :mrgreen:, prostě nějaký molekuly a bla bla bla nechápu a neumím vysvětlit).
Ale vlasy mi to nepálí, neničí a nezvyšuje. :nevim:

Tak právě by mě zajímalo jak to je.
Jinak vše co jste napsala radil i tricholog. :srdce: :srdce:

Jen mě vrtá hlavou to fenovani.
Děkuji a krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
19.5.25 09:53

@Ťarbík01 Fénování klidně ale ne moc horkým vzduchem.. pamatuju si, ještě než jsem do učení kupovala přímo fen pro kadeřníky, tak ty z krámu měli strašně horký vzduch. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.5.25 11:53
@Ťarbík01 píše: Více

Presne tak, rozhodne fenovat! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.7.25 10:49

Měla jsem Veniru Premium a byla jsem spokojená. Jsou ale i levnější varianty, které pomáhají (vitaminy), záleží, co ti chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.7.25 13:30

Celkově dovyživení organismu a dodat tělu to co potřebuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová