Opalovací krém, který nelepí

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
4.5.25 09:00

Opalovací krém, který nelepí

Vím, že to tu už bylo, ale nedostala jsem užitečnou radu, tak to zkouším znova.
Některé ty údajně nelepící krémy jsem vyzkoušela a je to stejně lepidlo.
Asi to každý vnímá jinak.

Prosím o radu o osob, které se namažou krémem a pak jdou třeba jezdit na kole po prašné cestě.
Mě pak vzniká na kůži brusná pasta, v kombinaci se situací, kdy se nemohu večer umýt (např na treku) a alergií na pyly je to dost nepříjemné.

Potřebovala bych krém, který se fakt vsáhne.
nevím, jestli vůbec může existovat.

Nezkoušela jsem ty extrémně drahé krémy, mám obavu, abych si nekoupila další Herkules, ale za tisícovku. Kdybych měla jistotu, že bude dobrý, tak bych to do toho dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21511
4.5.25 09:15

Zkoušela jsi opalovací krémy ve formě spreje? Jako je třeba lak na vlasy. Dělá je Eucerin nebo Vichy. Manžel také nesnáší lepivé opalovací krémy a toto je dobré. A ještě bych hledala přípravky, co mají v popisku, že jsou vhodné na sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41826
4.5.25 09:16

Dcera používá také sprej, Astrid sun suchý sprej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
4.5.25 12:19

Sprej jsem měla kdysi, než jsem to začala řešit. Ta aplikační forma mi vůbec nevyhovovala, ale kdyby to nelepilo, tak bych to samozřejmě skousla, zkusím, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6110
4.5.25 21:30
@Pudloslava píše: Více

Ja hlasujem za biodermu. Pouzivam spf krem na tvar a mlieko na telo. Odporucala by som ti si najskor v lekarni vypytat vzorky/vyskusat tester, ci ti to bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
4.5.25 21:39

Daylong, používám ho druhým rokem. Dříve jsem měla Ladival, ten se nevstřebává dobře.

• Citovat
  • Upravit
1400
5.5.25 10:20

@Pudloslava nejezdím teda na kole, ale sháněla jsem to samé pro dítě, co nesnese nic na kůži. A troufám si říct, že jsem sehnala. Opravdu se to zasákne, až mám takový podezřelý pocit, jestli to vůbec může fungovat :mrgreen:

Na mně je to docela dost voňavý, ale cca po půl hodině se intenzita dost sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.5.25 11:06
@Kacise píše: Více

voňavost není překážka, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.5.25 11:07
@krecik.dzungarsky píše: Více

ten už mi doporučovali, to je ten opalovák za tisícovku, co si nechávám jako poslední možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.5.25 11:08
@Mkmkz píše: Více

no jo, oni asi odevšeho vzorky mít nebudou. biodermu jsem taky zaznamenala, ta alespoň nestojí tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.25 01:24

Vyzkoušela jsem od Alphanova opalovák ve spreji s filtrem 50,krásně voní kokosem, voděodolný a 100%přírodní, po namazání nejsem „bílá“jako po jiných, dobře se vstřebává a hlavně mi nedráždí pokožku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.5.25 07:04

Ja nevim, jestli si nepletete „nejsem bila“ a „nelepi“. zkousela jsem tu Niveu od @Kacise, sorry, je to proste olej. Dobre se rozetre, ma nejakou prchavou slozku, ktera je hned pryc, ale zustane leskla olejova vrstva. Horsi, nez treba Astrid matujici. (mazala jsem kazdou polovinu ksichtu jinym proströuedkem, jak blb). Je teda mozne, ze ty matujici kremy tohle maji vyresene nejakou pudrovou prisadou, coz jsem zjistila u popisu jedne Biodermy. To taky neni, co bych chtela.
Zacinam si myslet, ze opalovak, ktery se vstreba, mozna ani nemuze existovat, proste na ty kuzi musi asi neco zustat.
Tak uz vubec nemam chut zkouset neco dalsiho, hlavne kdyz vzorky nejdou sehnat.

Příspěvek upraven 25.05.25 v 07:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6110
25.5.25 07:11
@Pudloslava píše: Více

Vcera som si kupila pletovy krem s spf - neutrogenu. Je to akoze aqua fluid. Subjektivne mam pocit, ze vsiakne - pokozka nie je mastna, ale zaroven mas pocit, ze na tej kozi nieco je. Je to skor pocit, pretoze ked po tej pokozke prejdem, je iba hebka, nic viac. Ale ten pocit tam asi stale bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
25.5.25 07:14
@Mkmkz píše: Více

ktera bioderma to byla? skoro bych se zeptala „odkud jsi, muzu se prijet namazat?“ :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
25.5.25 07:17

Zkus se poptat v lékárně, nekdy mají k dispozici vzorecky krému zadarmo, že bys mohla ozkouset nějaký drazsi krem..mme zase vadi, že mám z opalovaku mastný oblicej, ale u vody to vydržím, jinak to jistí make up s spf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová