Cyteal kde sehnat?

66
24.4.25 13:22

Cyteal kde sehnat?

Ahoj,

Cyteal ma již deší dobu výpadek, jenže je to jediné co mi zabírá na moje potíže :( Nevíte třeba o nějaké lékarně kde by mohl být? Nebo nemáte náhodou nové balení doma? Jsem ochotná si i připlatit :D

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
3.7.25 13:29

@Katy09 Dobrý den, sehnala jste ho? Já kupovala nedávno v lékárně v Boskovicích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.9.25 03:55

@ninace Nesehnala jsem ho nikde, uz jsem zoufala🥲 Neni ani zadna nahrada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.26 21:31

Zdravím, za mě co mě pomáhá a je náhrada za Cyteal je tento produkt - https://www.benu.cz/…ni-gel-500ml. Je to taky kvalitní produkt, je fajn i na intimní partie, na obličej. Mě skvěle pomáhá s ekzemy, používají ho i děti, je vhodný od narození. Snad vám to pomůže, já hledala alternativu, protože má často výpadek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76520
17.1.26 21:38
@radkakocorkouva1 píše: Více

však je tam napsané, že je to nedostupné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.26 21:40

@stinga Na Benu, tam nakupuji, ale koukám že na Alze, na Maxovi dostupný je. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76520
17.1.26 21:42
@radkakocorkouva1 píše: Více

aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.1.26 11:46

@radkakocorkouva1 Já ho taky začala používat na doporučení lékarnice, protože cyteal má dlouhodobý výpadek a ten mi skvěle zabíral na akné a na čištění pleti. :( Tento je skvělá alternativa a taky mi pomáhá a je častěji dostupný, i když teď jak se dostal více do podvědomí lidí, co mají problémy s ekzémy, akné tak je taky občas nedostupný, proto beru vždy dva do zásoby. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová