Energie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
24.4.25 23:04

Energie

Jdu se vás zeptat..už nějakou dobu jsem ko..a tak jsem si řekla, že zkusím skákat přes švihadlo..- i na hubnutí, ale doufám, že mě to trošku probere…teď kolegyně z práce přišla s nějakými t koktejly..nevím no..v jednom balení - hubnutí, potom hubnutí přes nic, tvarování a odporování vody z těla a dobije tělo baterky…a tak rovnou se jdu zeptat, zda tu je nešlo, kdo tomu rozumí..? Ať nepíšu román..nedávno to se mnou šlehlo, jsem teď bez energie, unavená, dvě skolkove děti, práce, barák a ještě chci hublut..nebo alespoň zpevnit..takže jsem se rozhodla pro švihadlo..& kdo má zkušenosti sem s nimi..ale brala bych i nějaký ten energi nápoj..máte někdo s něčím zkušenosti??? Za nabídky a co vám pomáhalo, budu vděčná ♥️ ♥️ je toho tolik, už jsem si jednou koupila nějaký proteinový nápoj a byl to hnus a 600kc je to cca 9let zpět..máte někdo zkušenosti, nápad? Děkuji 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
25.4.25 06:43

Nedávno to s tebou šlehlo a ty řešíš zázračné koktejly na energii a hubnutí? Jsi normální? 8o Srovnej si životosprávu, nejen jídlo, ale i spánek, odbourej stres, přidej aktivní pohyb, co tě baví a vykašli se na marketingové tahy. A zajdi si na krev a celkovou prevenci k lékaři!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
25.4.25 07:02
@LuciiLucie píše: Více

Musíš upravit stravu, pomůže ti to upravit váhu.
Co se hubnutí tyče, tak jeden důležitý prvek je chůze. Ckovek by měl nachodit denně v průměru 6000kroku.
Cvičení s vlastním tělem a váhou, cvičení doma.
Co se týče těch přípravku na hubnutí, jsou k ničemu.
Základ strava a pak nějaké cvičení.
Nevím jak jsi na tom s váhou a výškou.
Ono totiž když začneš cvičení, tak první spotřebováváš tuky vnitřní, jo není to vidět, ale začneš se cítit lépe, vlastní zkušenost ( já měl 98kg při 178cm před 5 měsíci, dnes 82,7kg)
Kdyby jsi chtěla něco, co nechceš veřejné napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
25.4.25 07:04
@unuděná píše: Více

Jo napsala jsi to naprosto přesně.
Lidé uvidí reklamu a pak si myslí, že to jde samo, když třeba léta nic pro tělo neudelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
25.4.25 07:34

@LuciiLucie
Ještě k těm energetickým nápojům.
Kdyz jsem byl mladý, pil jsem ty nápoje.
Ze začátku stačil jeden a účinek super.
Po nějaké době 5 denně, účinek žádný, tělo si zvyklo.
Holt dostatečný spánek a dobrou stravu nenahradí ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.4.25 07:37

@unuděná děkuji, jak jsem psala..přišla na to kamarádka a tak na ty koktejly atd..nevím..nikdy jsem tohle nevyhledávala, ptz mi to nikdy nic neříkalo.. cvičila jsem několik let, ale výsledky žádné..jsem teď po dětech a postava celkem dobrý, jen chci zpevnit střed těla.. celulitidu na nohou..a hlavně energii, ale stravou se mi to nedaří..špatně se mi teď spí a léky do sebe řvát nechci..a proto jsem šla sem, kdo má zkušenosti..uvažuji právě o skákání přes švihadlo, abych pro to tělo něco udělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.4.25 07:45

@Steve718 děkuji,ale mě v noci děti budí a prostě už špatně spím..váha 63-173 výška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79887
25.4.25 07:49

Jak máš staré děti? Váhu máš normální, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
25.4.25 07:55

To máš dobrý, už bych nehubnul.
Zkus si najít na YouTube cviky.
Já začal tímto, jméno plank.
Na nohy doporučuji dřepy. Vše v klidu a doma.
Bude to chvíli trvat a při pravidelném cvičení cca 20min denně, výsledek se dostaví.
Začni obyčejnou chůzí.
Viděl jsem studií německé univerzity a výsledky měli hodně dobré.
Vyhnul bych se tzv. zazracnym přípravkům.
Mě třeba sestra u doktora, řekla jen zkuzte omezit cukr o půlku co sladite teď. A je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4064
25.4.25 07:59

Tak přestaň uvažovat a začni skákat. A na energy drinky zapomeň, ty ti spánek ještě zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.4.25 08:03

Tvůj problém není váha, ale nevyspání, únava, přepracování. Manžel doma nefunguje? Semtam mu hodit děti na hrb a vyspat se v klidu třeba u rodičů nebo na hotelu? A k tomu doktorovi si fakt zajdi. Může být i problém se štítkou, nebo nedostatek vitamínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.4.25 08:04

@Steve718 Proč jí radíš cvičení? Ona cvičí, váhu má ok. Ale sekla sebou, je neustále unavená, je toho na ní moc. Tady jí cvičení fakt nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4064
25.4.25 08:06
@unuděná píše: Více

Píše, že cvičila před dětmi, ne že cvici teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.4.25 08:07
@Hibou píše: Více

Ok, ale pohybu jako takového má asi hodně. Mě přijde úplně švihlé i to švihadlo :mrgreen: Ta ženská má na hrbu dvě školkové děti, chodí do práce, má barák a je z toho vyřízená. Pokud pohyb, tak takový, který mě baví, ne takový, který mě zničí ještě víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
25.4.25 08:08

Zajdi si k doktorovi na rozbor krve, jestli ti nechybí nějaký vitamíny. Bereš hořčík? Pravidelné procházky taky dělají divy. Na hubnutí se vykašli, váhu máš dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová