Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@unuděná píše: Více
Skákání přes švihadlo náhodou úžasně vyplavuje endorfiny. A aspoň zjistí, jestli má v pořádku pánevní dno ![]()
Nechybí ti náhodou železo? Anemie tě složí rychle, obzvlášť pokud blbneš s jídlem.
@unuděná ona nemá manžela? Nepíše, nevím. Skokové děti už by měly prospat celou noc. Pokud je ve stresu, pak je logické, že blbé spí, a od toho se odvíjí únava. Doporučila bych večer hodit děcka tatíkovi, a sama vyrazit na hodinu na procházku. Doma muže manžel zatím dohlédnout, aby se děcka vykoupala a třeba posbírala svoje hračky a dala na místo. Ji udělá procházka dobře o nic nepromeska.
@Hibou píše: Více
Jestli má třeba nedostatek nějakých vitamínů nebo nízký tlak (psala, že sebou švihla), tak to taky může skončit pěkným průšvihem.
Myslíš to skákání přes švihadlo nebo obecně?
@Hibou píše: Více
No obecně jakýkoli velmi intenzivní pohyb, což skákání přes švihadlo bezpochyby je. Na jejím místě bych spíš šla na svižnou procházku (předtím se adekvátně najedla) no a především pořešila ten krevní profil. Může jí chybět železo, hořčík, béčka ![]()
Já nerad silové cvičení, ale kondiční.
Pravdu máš že spánek ničím nenahradíš.
Vim dělám noční.
@unuděná nízký tlak občas mám..nerada chodím na nějaké vyšetření..se železem jsem v mládí problémy měla..ale železo doma mám, zkusím nasadit nějaké vitamíny.. děkuji.
@LuciiLucie píše: Více
Jojo, to je zodpovědné a dospělé řešení matky dvou dětí. Řízne sebou vyčerpáním, ale místo, aby to řešila s lékařem, začne skákat přes švihadlo a cpát se „nějakými vitamíny“. Tak good luck. Na tohle se fakt nedá říct nic jiného než ![]()
@inkakřivák dcerka už spí celou noc, ale stává se, že se vzbudí - ošklivý sen, ale syn - jestli jednou za týden spí celou noc v pokojíčku, tak je to zázrak..a když spí, tak já už hodinu před budím koukám a neusnu a to chodím spát v deset a většinou usnu stejně po jedenácté..😏. Děkuji všem, zkusím ty vitamíny a nějaké to cvičení..chci trochu zpevnit, hubnout nechci..stehna- celulitida..jinak nic extra..
@unuděná u lékaře jsem byla a žádné vyšetření mi neudělala..změřila tlak..po tom úrazu mi začaly bolet ledviny..ale zánět se neprokázal, nejspíš nějaká fyzická námaha, ale bohužel nebyla žádná, či nejsem si vědomá..dostala jsem léky na bolest a to bylo vše.. děkuji, zkusím zavolat na nějaké testy..a uvidíme..
@LuciiLucie píše: Více
V rámci preventivní prohlídky u praktika máš tuším jednou za 2 roky absolvovat kompletní rozbor krve a moči.