Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Koktejli a podobne blbiny sluzia iba na to ako z hlupych a neznalych ludi vytiahnut prachy (zjednodusene, ked bojujes o majstrovske tituly tak je to ine…)
Nepotrebujes ziadne doplnky stravy, ked mas normalnu pestru stravu.
Nieje mi na 100 percent jasne ako si ‚zbehla‘ v cviceni. Kedze tvrdis ze si cvicila a nepomohlo to tak zrejme nemas spravnu techniku, intenzitu, alebo nejaky iny problem.
Kazdopadne ak si uz cvicila tak taka kombinacia drepy, kliky, lah/sedy nieje zla (ked sa robi spravne a samozrejme bez zaklinenych noh).
Ako ti pisali iny vyber si nieco co ta bavi. Chces behat? Behaj! Chces plavat? Plavaj. Mas vyhodu ze nemas nahvahu ktora by ta nejako obmedzovala vo vybere.
Rozlisuj silove discipliny a vytrvalostne, zalezi aj od toho aky konkretne ciel sledujes…
@unuděná píše: Více
Kompletní krevní obraz v prevenci u praktika povinný zatím není. Od ledna 2026 bude, ale nic to nemění na tom, že ti ho slušný lékař udělá i za stávající situace.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Ne povinný, ale hrazený ano, takže stačí říct. Já jdu zrovna za týden v rámci prevence po 2 letech ![]()
@unuděná píše: Více
Je dobře, že to tady píšeš. Mě se v tomto situace netýká. Jsem ráda, že mám teď na dva měsíce klid. Vpichy po odběrech, transfuzích i infuzích se mi už nestíhaly ani hojit.