Co je s chameleonem?

6203
25.6.15 21:46

co je s chameleonem?

Holky jedna znama ze skupiny ma problém s chamikem. Jeste včera s nim blbla a mela ho venku a dnes jen leží. Vody ma dost, rosi taky v terariu. Nevi někdo jak pomoci. Je ze Ziliny a momentálně se nemá ani ke komu dostat. Foto prikladam. Snad tu bude dobra rada a není pozdě. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3493
25.6.15 21:55

Ty, to vypadá blbě, jedině veterinar. Nebo si mu alespon zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
25.6.15 21:58

Ségře tak umřela samička - zadržená snůška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
25.6.15 21:59

Na fóru holcine psali, ze ma nedosvleknuty ocas a ze v tom muze byt problém. :nevim: No ja ji radim, at zajede někam nebo at zavola. Ale chtěla jsem se zeptat i tady, protože tu chovatelky chameleonu jsou, tak zda nemaji zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
25.6.15 22:00

Holky tohle je kluk. :(

Peczka to me mrzí, a nezjistili jste příčinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
25.6.15 22:01

Ja ani nevím co moc poradit, své mam teprve tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
25.6.15 22:04

Tak vypadal náš, když umřel :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
25.6.15 22:05

Uz je prý na cestě.. Tak uvidím. Pokud je problém v tom svleku, tak to snad bude v pořádku. Jinak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.6.15 22:11

Podle me, by si takoveto zvirata mel porizovat jenom zkuseny terarista…potom to takhle dopada. Jinak drzim palce at to dobre dopadne a bude moznost mu pomoci :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
25.6.15 22:13

@kam2 takhle vypadal náš když umřel. Měli jsme samičku 4 roky. Psala jsem i kurátorovi plazů pražské Zoo, a taky mi bohužel řekl, že je to špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.6.15 22:17
@Sini píše:
Podle me, by si takoveto zvirata mel porizovat jenom zkuseny terarista…potom to takhle dopada. Jinak drzim palce at to dobre dopadne a bude moznost mu pomoci :|

Jako, ze zkusenemu teraristovi neonemocni? Nebo, ze kazdy spravny terarista ma byt veterinar, aby si ho hned rovnou vylecil? Co to je za nesmysl? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.6.15 22:19

@kam2 psala jsem holcine od nas ze skupiny, ona tyhle zviratka chova, je tedy zkusena teraristka ;) ale jestli uz je ta znama na ceste, tak jedine dobre. Preju, at je to nejaka banalita :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
25.6.15 22:27

Já mám doma zvířat už roky vícero a když je problém, tak jdu s každým k veterináři.. žádné neléčím či nestanovuji diagnózu sama.. jakožto chovatel ještěrek, koček a morčat, nejvíce jsem snad utratila za dr. u morčete. Ťukám.

@Sini píše:
Podle me, by si takoveto zvirata mel porizovat jenom zkuseny terarista…potom to takhle dopada. Jinak drzim palce at to dobre dopadne a bude moznost mu pomoci :|

@Sini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
25.6.15 22:35

Dej vědět, jak to s ním dopadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
25.6.15 22:37

Nejde o to, kdo by jel ci nejel na veterinu, jde o to, ze zkuseny terarista jednak umi zajistit 100% podminky pro chov a pak hlavne pozna, co zvířeti je.

Ja dostala jednou chameleona k narozeninam a uz nikdy vic, bylo to akorat trapeni, mela neustale vajicka, ktera nemohla vyprdet, takze ji veterinar pichal nejake injekce, silene. Postupne se tim totalne odvapnila a umrela. Nikdy vic, nikdy takove neuvazene dary.

Chameleon mi prijde, ze uz je teda ko. Spatny svlek muze byt z male vlhkosti, z te fotky mi prijde, ze tam ma totalni sucho, ale tezko soudit, mela jsem jen toho jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný