Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@pannda @Russet to nevím, oni jsou takoví, že jí všechno dovolí, takoví moc hodní, že jí nedokážou říct: „Hele máš takový a makový problém, musíme to řešit, nesmíš tolik běhat, musíš toho víc jíst, atd“ oni to prostě nechají na ní, ale ona si to neuvědomuje
Jestli jí nikdo nepomůže, umře.
@a12 jo tak to nevím, myslím, že jen její kluk ví co jí je, ale nedokáže jí pomoct, to se říká ![]()
@Anonymní píše:
@a12 jo tak to nevím, myslím, že jen její kluk ví co jí je, ale nedokáže jí pomoct, to se říká
Koukej se na Bučkovou. Je jak párátko. Ani ten rybář ji nezachránil. Anorexie je vážná nemoc a jen tak říct najez se nepomůže.
Znas jeji rodice? Jestli je to tvoje dobra kamaradka a znas jeji rodice tak byt na tvem miste promluvila s rodici. Rodice urcite musi mit o ni taky starost tak urcite oceni tvuj zajem, ze ji chces pomoc a vzajemne ji treba budete moci pomoc vic.
Tezko rict co ji muze byt. Jako prvni mne napadlo anorexie, ale taky to muze byt uplne neco jineho obzvlast kdyz zvraci krev.
Drzim palce at je kamaradka v poradku. Je moc hezke, ze se snazis kamaradce pomoc.
Zkus kontaktovat Anabell http://www.anabell.cz/ a popros je o radu. Řekni jim, že máš podezření, že kamarádka trpí anorexií, rodiče to neřeší, ale že ty bys jí ráda pomohla a jak tedy postupovat.
Vypadá to na poruchy příjmu potravy. Zkus se poradit tady: http://www.anabell.cz/cz/nabizime
Jinak už je to pravděpodobně na léčbu u psychiatra. Ono to zkraje vypadá nenápadně. Moje příbuzná se třeba dala na veganství, nejedla, pak nespala, nebyla už ani schopná vstát potom ráno z postele, pak skončila na pobytu v psychiatrické léčebně, opakuje ročník.
ze začátku mi to připomíná anorexii,ale ještě víc mě děsí to kašlání krve to muže být něco s plícemi,a nedej bože ještě něco horšího,mělo by se to řešit nejlepe s rodiči a ihned zasáhnout
@Anonymní píše:
@a12 jo tak to nevím, myslím, že jen její kluk ví co jí je, ale nedokáže jí pomoct, to se říká
A kolik vam je? Me zaráží, ze vyucujici to nechal bejt kdyz kaslala krev?
Holky všem vám děkuju, není to sice moje nejlepší kamarádka a její rodiče neznám, ale možná by za nimi mohly jít její fakt nej kamarádky. Je jí 16 a vyučujícímu říct nic jiného, než že to je v pohodě, nechtěla ![]()
Díky moc
Jít za výchovným poradcem případně třídním, aby si zavolal její rodiče. ![]()