Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A běhá opravdu? Není třeba nějak vážně nemocná a nechce o tom mluvit?
A kdyz odbehla z hodiny protoze kaslala krev tak to vyucujici nijak neresil? ![]()
@Ewiczka běhá fakt dost, je to její obrovská vášeň, vyhrála několik závodů
@a12 Šla za ní na záchod druhá spolužačka, za 10 minut se vrátili a ona byla úplně bledá
Tak jestli je to fakt anorexie, tak je mi jí moc líto
ale jak se jí dá pomoct, když o tom nechce mluvit? ![]()
@Anonymní píše:Řekni to jejím rodičům.
Tak jestli je to fakt anorexie, tak je mi jí moc lítoale jak se jí dá pomoct, když o tom nechce mluvit?
@Anonymní píše:
@a12 Šla za ní na záchod druhá spolužačka, za 10 minut se vrátili a ona byla úplně bledá
A vyučující nekontaktoval rodiče?
Prosím o anonym… jde o mou spolužačku. Byla to vždy veselá holka, jejím velkým koníčkem je běhání (každý den běhá aspoň 10 km), na běhu je opravdu závislá. Poslední asi půlrok se ale změnila. Odmítá jíst, místo svačin, které si vždy nosila, si nosí jen vodu, zhubla, je hrozně vychrtlá, pořád běhá, jak jsem psala, je na tom závislá… při takovém výdeji energie nejíst už není normální, před pár dny musela odběhnout z hodiny, protože začala kašlat krev… do školy chodí dost střídavě, mluví se o opakování ročníku (vysoké absence),… Problém je, že prostě nikdo ve třídě neví, co jí je, ani nejlepší kamarádky, nechce jim to říct, přijde mi to divné… Je to tak na psychologa, ale ona to asi nevnímá

Prosím nevíte, co by s ní mohlo být? Jak jí pomoct a přesvědčit ji o tom s námi mluvit? Jako třída se známe dlouho, určitě bychom jí pomohli. Je mi jí líto!!