Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat..minulý cyklus jsem měla se spožděním asi 3-4dny a první den jsem ráno z ničeho nic dostala celkem velké křeče v podbříšku a vyletělo ze mě větší množství krve a pak mi pokračovala menstruace (celkem silnější než jsem zvyklá)..celkem mě to vyděsilo, ale myslela jsem si, že je to normální, tak jsem to neřešila..ale teď poslední dobou nad tím přemýšlím a řekla jsem to i mamce a říkala, že by mohlo jít o biochemku (?). Neví jak by mi to vysvětlila co to je a na netu to taky jsem nenašla, tak jestli by mi to prosím někdo mohl vysvětlit?😅 PS. Je mi 17 a sexuální život aktivní (pokud to s tím nějak souvisí). Děkuju předem za odpovědi😊
@NatálieAlexandra hledej dál, na netu je toho mraky - biochemické těhotenství. A to je tvoje máma v klidu ze by si v 17 čekala dítě? Asi jinej gang nebo troll
Příspěvek upraven 05.11.21 v 14:38
@NatálieAlexandra píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat..minulý cyklus jsem měla se spožděním asi 3-4dny a první den jsem ráno z ničeho nic dostala celkem velké křeče v podbříšku a vyletělo ze mě větší množství krve a pak mi pokračovala menstruace (celkem silnější než jsem zvyklá)..celkem mě to vyděsilo, ale myslela jsem si, že je to normální, tak jsem to neřešila..ale teď poslední dobou nad tím přemýšlím a řekla jsem to i mamce a říkala, že by mohlo jít o biochemku (?). Neví jak by mi to vysvětlila co to je a na netu to taky jsem nenašla, tak jestli by mi to prosím někdo mohl vysvětlit?😅 PS. Je mi 17 a sexuální život aktivní (pokud to s tím nějak souvisí). Děkuju předem za odpovědi😊
Pro jistotu citace ![]()
@NatálieAlexandra píše:Žes otěhotněla a odešlo to s ms. Pořiď si antikoncepce
@lachtanice86 úplně v pohodě s tím nebyla, ale pokud by se stalo tak hold by se stalo…ochranu používáme
@Kriss Tina měla jsem normálně prášky a teď jsem přešla na kroužek bo je to pro mě lepší, takže ochranu mám
Tak s ochranou to asi biochemka nebyla, že jo
jinak prosímtě mamku nestraš s termity, který neznáš, chudák z toho měla určitě šok.
@lachtanice86 píše:
@NatálieAlexandra hledej dál, na netu je toho mraky - biochemické těhotenství. A to je tvoje máma v klidu ze by si v 17 čekala dítě? Asi jinej gang nebo trollPříspěvek upraven 05.11.21 v 14:38
Spíš máma mluví o něčem, co neví, co znamená ![]()
Člověk se dozví plno věcí, ale ne věc na kerou se ptal:D já jen chtěla jestli by mi někdo vysvětlil co ta biochemka znamená..:D nic víc, nic míň..
@NatálieAlexandra píše: Člověk se dozví plno věcí, ale ne věc na kerou se ptal:D já jen chtěla jestli by mi někdo vysvětlil co ta biochemka znamená..:D nic víc, nic míň..
Vždyť ti to psala @Kriss Tina, tak ty komentáře čti ![]()