Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dostala jsem Mycomax 150 a mám jej užívat jednu tabletu týdně. Pokud to bude lepší tak oddalovat co dva týdny poté co tři atd. S přítelem nepoužívám kondom a docetla sem se že se musí prelecit i partner ale lékař mi nic takového nesdělil. Musí to tak být? A během léčby (což mám tablety zatím na 3 měsíce) můžu mít pohlavní styk nebo ne? Děkuji
Urcite ti mel dat tri tablety i pro partnera + nejake atb na mazani. Pohlavni styk urcite behem lecby s kondomem. Ale ja kdyz brala mycomax tak jsem mela takove stavy a vedlejsi ucinky ze sex byl posledni na co jsem myslela.. ja dostala teda tenkrat 2×3 tablety, partner 3 a mela jsem brat v kuse a mazat fungi masti.
@Anonymní píše:
Urcite ti mel dat tri tablety i pro partnera + nejake atb na mazani. Pohlavni styk urcite behem lecby s kondomem. Ale ja kdyz brala mycomax tak jsem mela takove stavy a vedlejsi ucinky ze sex byl posledni na co jsem myslela.. ja dostala teda tenkrat 2×3 tablety, partner 3 a mela jsem brat v kuse a mazat fungi masti.
Nevystačila by pro nej mast canesten? To by mělo mít stejný účinek nikde to nemůžu najít takové informace ![]()