Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky.
Manžel bude mít v květnu biřmování tak bych mu chtěla dát nějaký dárek, ale netuším co
.
Moc prosím o radu ![]()
Těžko říct, já pobiřmovaná nejsem, ale až budu mít více času tak se dám. U nás to končí většinou přijímáním. Manžel pobiřmovaný je ale u nich se chodí v deváté třídě, myslím že říkal že tenkrát dostal nějaké kvalitní hodinky, a jeho bratr zase zlatý řetízek s křížkem. Tak to chodí u nich, tady pokud vím se dávají podobné dárky… ![]()
Manžel se právě nechává biřmovat až teď. Je jich asi dvacet dospěláků ![]()
Ty hodinky,to je dobrý nápad.
A co nějakou knížku o tom svatém, kterého si vybral za patrona?
mě teda k biřmování nikdo žádný dárek nedal ![]()
takže nevím
asi bych udělala rodinnou oslavu
Tak já teda dárek dostala.
Zlaté náušnice. A knížku o sv., kterého jsem si vybrala za patrona taky.
Jinak si myslím, že ty hodinky jsou dobrý nápad (manžel je dostal k promoci
), jinak bych vybírala třeba podle zájmů, např. dobrý foťák… ![]()
Lend.u, opravdu se u váš biřmují děti na ZŠ? Nebo to tak bylo dřív?
Alichi píše:
Tak já teda dárek dostala.Zlaté náušnice. A knížku o sv., kterého jsem si vybrala za patrona taky.
Jinak si myslím, že ty hodinky jsou dobrý nápad (manžel je dostal k promoci), jinak bych vybírala třeba podle zájmů, např. dobrý foťák…
Lend.u, opravdu se u váš biřmují děti na ZŠ? Nebo to tak bylo dřív?
U nás ne, ale na Slovensku, odkud je manžel. On byl na biřmování v 9 třídě, jeho bratr v 8 a jeho sestra před dvěma roky taky v 9. Oni to mají jako náboženství ve škole povinné (8 a 9 ročníky mají spolu přípravu na biřmování) a ty děti jsou pak pobiřmovány společně. Je to hezké, jenom mi to přišlo takové neosobní…bylo jich tam kolem stovky, do kostela šli jenom oni a ti co jim šli za biřmovné, jinak rodiče tam nesměli…ani neměli kde.
Jo a ty knihy o tom svatém co si vybral jeho jméno se taky dává, na to jsem zapoměla. Dokonce má manžel zarámovanou takovou roušku na které má vyšitý datum, jméno toho sv. a nějaký úryvek ze sv.písma kde ten sv. vystupuje…celkem se mi to líbilo ale už se to asi nedělá tedka, přece je to více než 10 let…
My dávali hodinky a moc potěšily
No, nějaké církevní předměty, to asi ne, nebo záleží pro koho to je
Nebo možná i Bibli? Nějakou hezky vypadající.
Ahoj lidi.Muj přítel bude v květnu biřmovaný. Poradte mi co mu mam koupit za dárek k teto svatosti. Moc dik.