Co k Vánocum pro 6letou holčiku?

zoui08
9.10.13 22:01

Co k vánocum pro 6letou holčiku?

Ahoj holky,
Jdu si pro radu. Dcerce bude 6roku a ja nevim co ji koupit v tomto veku k vanocum aby se to osvedcilo. Dostane skolni tasku s penalem a modelinu, kterou chce.Rada tv ori :srdce: a jinak me nic nenapada. Date nejake typy a treba i odkazy, cose treba osvedcilo vam, nebo nejake napady? Diky moc.Jo a ne nic predrazeneho :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
9.10.13 22:03

A ona si nic nepřeje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.10.13 22:07

Tablet? http://www.zbozi.cz/…i-fi-ruzova/

Jinak my máme doma 5 letou a vybrala jsem jí tady návykový míč :mrgreen:
http://www.bestdarky.cz/…-p-2014.html pokud to nezabaví ji, tak mě určitě :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
9.10.13 22:10
@Angua píše:
A ona si nic nepřeje? :think:

Jj preje, svitici morskou panu a potkana.Jo a pracku pro panenky.Ale ja uz bych spis taky neco vic k jejimu veku, ne jen takoveto hracky.Ale me nic nenapada, mam 6lete dite poprve :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5532
9.10.13 22:12

@zoui08 Drze se vetřu a počkám si na rady, protože také vůbec netuším, co letos Ježíšek donese. Dceři bylo šest v červenci a je už v první třídě, ale není absolutně nic, u čeho by řekla, že by to chtěla :zed:
Mám z toho docela depku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
9.10.13 22:14
@Kelsey píše:
Tablet? http://www.zbozi.cz/…i-fi-ruzova/Jinak my máme doma 5 letou a vybrala jsem jí tady návykový míč :mrgreen:
http://www.bestdarky.cz/…-p-2014.html pokud to nezabaví ji, tak mě určitě :P :mrgreen:

Tak tablet by ji nic nerikal, tyto veci ji zatim nepritahuji a navic to neni moc levny :D
No a na ten hlavolam by nemela nervy, to bych slysela, jen knuceni :lol:

• Citovat
  • Upravit
zoui08
9.10.13 22:17
@tterka píše:
@zoui08 Drze se vetřu a počkám si na rady, protože také vůbec netuším, co letos Ježíšek donese. Dceři bylo šest v červenci a je už v první třídě, ale není absolutně nic, u čeho by řekla, že by to chtěla :zed:
Mám z toho docela depku :?

No ja prave taky z toho mam celkem depku.Ona je sice porad dost hrava, ale stejne uz by mela mit i neco k jejimu veku.Ale co ja vim, co 6lete dite potesi a zaujme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5532
9.10.13 22:20

@zoui08 Týnka si právě řekla také jen o tu svítící mořskou panu, ale mluvila o ní jen jednou. Od té doby prostě nějak dárečky neřeší. Zase už moc nechci kupovat hračky, protože těch má hromadu a stejně si už nehraje. Ráda tvoří, maluje si - jenže to už všechno také máme… No, bude to letos asi zajímavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.10.13 22:21

@tterka
tak jestli má ráda tu svítící mořskou panu tak proč né, šak je hezká :oops: :mrgreen: jestli nemá i domeček pro takové krasavice, tak nějaký pořádný domek k tomu a bude šťastná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
9.10.13 22:22

My zatim mame pro neter sadu sponek do vlasu, ma rada ruzoou. Cekam co mi jeste padne do oka :D

• Citovat
  • Upravit
50725
9.10.13 22:28

@zoui08 no a když ráda tvoří a píšeš modelínu - nezvládla by Fimo? Že by si mohla modelovat nějaké korálky nebo přívěsky, náramky nebo něco takového - jestli je parádnice. A třeba i knížku, jak na to, k tomu, mohly byste třeba zkoušet společně… Možná je to úplně mimo, já jsem šestileté dítě ještě neměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.13 22:32

Šestileté dítě si ale hraje, pokud si přeje svítící mořskou pannu, tak ji kup. Jinak já mám o rok starší, dostane normální foťák, sadu play doh, lego friends, několikero sad :mrgreen: to u nás frčí už rok, vřele doporučuju, dostane čtyřkolku na baby born, jsou to malé holky, to mám zatím koupeno, vymýšlím, co dál, domeček na petshopáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.13 22:40

Jinak hry, scrabble junior pro školáky, monopoly kouzelné bankovky jsou dobré, sázky a dostihy junior jsou dobré, teď ty jejich příšerky bratz, pro předškoláka se mi líbí foťák kidizoom, škoda, že ho nezvládne dvouleťačka, nebo korálky bindeeze nebo bindeeze mineez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.13 22:42

Furby :mrgreen: to asi ještě koupím já, na aukru je mají už kolem 1300, toho samého co v Makru za 2200 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
9.10.13 22:48

@terinka4444 prosím, co to je Furby? Jak to funguje?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný