Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, přemýšlím, že bych k Vánocům koupila vibrátor pro páry We-vibe 3. Máte někdo, zkušenosti? Aby to nebyly vyhozené peníze ![]()
My máme doma II. a je to super
rozhodně to nejsou vyhozené peníze. Ale hodně záleží na partnerovi, jestli s tím nebude mít problém… používáte třeba vibrační kroužek? Jestli ne, doporučuji pro představu zkusit. Vím o chlapech, kterým to nedělá dobře.
Děkuju za radu:-) kroužek jsme nikdy nezkoušeli, mě kamarádka říkala, že je to o ničem (asi pro ženu), ale tak každopádně zkusíme, jestli by to manželovi nevadilo:-)
Mě we-vibe zaujal už asi před 2 lety, ale teď jsem koukala že udělali trojku s ovládáním a připadá mi, že by to mohlo být super zpestření ![]()
Holky a ten rozdil mezi II. a III. je tedy jen v dalkovem ovladani? Ja si ho (nam) chci taky poridit k Vanocum, tak at vim, jestli me ceka prijemny leden ![]()
Tak to taky nevím, ale myslím že joo..
@Inuska.pv Cooo?? Jaký je rozdíl mezi II a III ![]()
@ne-silenamatka pokud vím tak hlavně v tom ovládání. Já jsem ale s II spokojená. My si prostě zvolíme „režim“ předem a pak už nic neměníme
asi bych na to neměla myšlenky… to je jako přepínat u sexu televizní kanály.
@Inuska.pv píše:
@ne-silenamatka pokud vím tak hlavně v tom ovládání. Já jsem ale s II spokojená. My si prostě zvolíme „režim“ předem a pak už nic neměnímeasi bych na to neměla myšlenky… to je jako přepínat u sexu televizní kanály.
Diky moc, mam v tom jasno a co se tyce tvyho popisu, tak souhlasim…juuu, tak at uz je tu 24.12. vecer
Du do II.
@ne-silenamatka píše:
Diky moc, mam v tom jasno a co se tyce tvyho popisu, tak souhlasim…juuu, tak at uz je tu 24.12. vecerDu do II.
což o to, já bych ho taky brala, ale nevim, jak budu dětem vysvětlovat, co že to Ježíšek mamince přinesl ![]()
@Carrinka píše:
což o to, já bych ho taky brala, ale nevim, jak budu dětem vysvětlovat, co že to Ježíšek mamince přinesl
Takové dárky se dávají, když dětičky spinkají ![]()
Taky mám We-vibe v plánu pod strom ![]()
No holky, tak já taky objednám
.. Já jsem někde četla, že to některým ženám nedrží a uhýbá to do stran atd.. Hmmm??
@ilyz pravda, občas při určitých pohybech se to může svézt do strany, ale při normálním používání
to drží, tam kde má
pokud je někdo vyznavačem divočáren, tak zase tuto pomůcku moc neocení, že? Já to vidím tak, že je to na zpestření takového toho normální sexíkování, aby to dostalo zase trochu jinou šťávu ![]()
@Erian píše:
Takové dárky se dávají, když dětičky spinkají
Taky mám We-vibe v plánu pod strom
Takze 24.12. rozdat darky kolem 16h., narvat do nich jidla k prasknuti a poslat co nedriv spat - moje rec ![]()
super! No tak to už se taky těším na Vánoce
to bude manžel koukat co to Ježíšek nadělil
.. A tak ale stále váhám jestli 2 nebo 3?? Coooo? ![]()
Mam 3 i 2. Trojka ma samonabijeci stanici a dalkove ovladani. Myslim ze i program s vetsi intenzitou nez ma 2ka ![]()