Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No Ferrari má jen dvě sedadla- řidič a spolujezdec, takže určitě nemůžou jet spolu. Ferrari který má sedadla i vzadu se určitě k těmto typům jízd nevyužívá ![]()
@cher
Osobní zkušenost s tím nemám, ale plus tuhle cenu tam prý platíš ještě palivo a další věci, kamarádka to kupovala manželovi a dostala se asi o 4 tisíce výš než byla uvedená částka.
Ahoj, manzel to dostal jako darek a vzdy to bylo tak, ze jela jen 1 osoba, ta ridila a vedle ridice byl instruktor. Sami dvaasi nebudou moct jet.
@Dice píše:
No Ferrari má jen dvě sedadla- řidič a spolujezdec, takže určitě nemůžou jet spolu. Ferrari který má sedadla i vzadu se určitě k těmto typům jízd nevyužívá
Píšou, že dítě nad 12 let a 150 cm, může jako spolujezdec, takže jako dárek se to dá koupit i dítěti, ale že ho někdo poveze instruktor, není tam zmínka o tom, když by jeli spolu. Jelikož vyžadují řidičák u dospělého, takže to chápu tak, že dospělý si auto řídí sám nebo i tak tam s ním bude sedět instruktor? ![]()
@Nikolacek píše:
Ahoj, manzel to dostal jako darek a vzdy to bylo tak, ze jela jen 1 osoba, ta ridila a vedle ridice byl instruktor. Sami dvaasi nebudou moct jet.
Aha díky, tak to jsem si vyložila špatně, škoda
@Anael píše:
@cher
Osobní zkušenost s tím nemám, ale plus tuhle cenu tam prý platíš ještě palivo a další věci, kamarádka to kupovala manželovi a dostala se asi o 4 tisíce výš než byla uvedená částka.
Tak to je mazec, počítala jsem palivo tak max 500 navíc ![]()
Příspěvek upraven 03.10.13 v 11:20
No ja nevim odkud to chcete koupit, ale manzel jel za 1500 kc jedno kolo-3 minuty!
@Nikolacek píše:
tak asi dost zalezi, jak to je u konkretni nabidky. v rodine to dostal nekdo jako darek a bylo to bez instruktora, takze mohl vzit dalsi osobu, ovsem byla tam naprosto silena kauce na to auto, na kterou mel podepsat smenku ![]()
takze se na to dotycny vykaslal.
@Ali-Ali-neprihlasena píše:
tak asi dost zalezi, jak to je u konkretni nabidky. v rodine to dostal nekdo jako darek a bylo to bez instruktora, takze mohl vzit dalsi osobu, ovsem byla tam naprosto silena kauce na to auto, na kterou mel podepsat smenku
Jojo, to jsem taky slyšela, že se platí několika tisícová záloha…
@Ali-Ali-neprihlasena píše:
tak asi dost zalezi, jak to je u konkretni nabidky. v rodine to dostal nekdo jako darek a bylo to bez instruktora, takze mohl vzit dalsi osobu, ovsem byla tam naprosto silena kauce na to auto, na kterou mel podepsat smenku
Jojo, no asi by bylo dobre tam zavolat a poptat se.
@Nikolacek píše:
No ja nevim odkud to chcete koupit, ale manzel jel za 1500 kc jedno kolo-3 minuty!
Jo, blbě jsem se dívala, tam bylo napsáno 30 bodů a já četla 30 minut, no to je na prd, 3 minuty a několik tisíc, tak to zas néé ![]()
@cher tak prosím:) objednávala jsem na slevomatu.. byly jsme v Plzni teda:).. (v příbrami která je blíž je to naprd a ferrari mají pořád rozbitý)..
stálo mě to 900 korun plus potom na místě 400 za pohonné hmoty.. kupovala jsem to drahé polovičce a bráchovi.. tak si každý zajel těch svých pár minut, byla to paráda se jen na ně dívat a fotit jak odjíždí:D:) jak malý děti, prostě bomba!
Jinak mě to teda u jednoho stálo 1400 i s pojištěním a všechno..instruktor paráádní!!:) bráchovi dal klíče od ferrari a říkal nastav si sedačku brácha čuměl jako blázen, nechal nás tam samotný u odemčenýho ferrari s klíčema:D.. a myslela jsem, že je nejdřív vezme na to letiště, ne, vzal je na 15 minut do provozu a do dálnice a pak na sprint na to jejich letiště- aby si zkusili rychlost:D.. úžasný zážitek, nebyl drahý, protože ten zážitek to fakt vynahradí.. a já jsem tam byla jen jako doprovod a i pro mě to bylo úžasný, fotila jsem je u aut.. měli tam zaparkovaný čtyři ty sportovní:D a mohla jsem je fotit jak se mi zalíbí:D
Prd kecám… 30 minut jeli… ale já je neviděla:D.. oni jeli do terénu a na poslední ty tři minuty jeli na sprint (bylo to tedy ale deset minut a né tři jak tu čtu..)
no zkrátka asi to mají v tý plzni fakt nejlepší
svezenicko.cz - ale kupovala jsem na slevomatu..:) a bomba auta teda!
@Anael píše:
Jojo, to jsem taky slyšela, že se platí několika tisícová záloha…
no to byly desitky tisic…
ale bylo to na nekolik hodin mimo okruh. kazdopadne jako darek mi to prislo s tou jistinou a smenkou blbe, protoze se tim clovek muze dostat celkem do problemu.
Máte s tím někdo zkušenosti? Chtěla bych to koupit manželovi a synovi k vánocům, ale nemůžu se dopátrat, když to stojí cca 1500, jestli, když by oba jeli spolu, jestli by mi to počítali 2× 1500,–