Jízda ve Ferrari jako dárek

cher
3.10.13 11:02

Jízda ve Ferrari jako dárek

Máte s tím někdo zkušenosti? Chtěla bych to koupit manželovi a synovi k vánocům, ale nemůžu se dopátrat, když to stojí cca 1500, jestli, když by oba jeli spolu, jestli by mi to počítali 2× 1500,– :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
3.10.13 11:08

No Ferrari má jen dvě sedadla- řidič a spolujezdec, takže určitě nemůžou jet spolu. Ferrari který má sedadla i vzadu se určitě k těmto typům jízd nevyužívá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
3.10.13 11:08

@cher
Osobní zkušenost s tím nemám, ale plus tuhle cenu tam prý platíš ještě palivo a další věci, kamarádka to kupovala manželovi a dostala se asi o 4 tisíce výš než byla uvedená částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
3.10.13 11:09

Ahoj, manzel to dostal jako darek a vzdy to bylo tak, ze jela jen 1 osoba, ta ridila a vedle ridice byl instruktor. Sami dvaasi nebudou moct jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
3.10.13 11:10
@Dice píše:
No Ferrari má jen dvě sedadla- řidič a spolujezdec, takže určitě nemůžou jet spolu. Ferrari který má sedadla i vzadu se určitě k těmto typům jízd nevyužívá ;)

Píšou, že dítě nad 12 let a 150 cm, může jako spolujezdec, takže jako dárek se to dá koupit i dítěti, ale že ho někdo poveze instruktor, není tam zmínka o tom, když by jeli spolu. Jelikož vyžadují řidičák u dospělého, takže to chápu tak, že dospělý si auto řídí sám nebo i tak tam s ním bude sedět instruktor? :think:

• Citovat
  • Upravit
cher
3.10.13 11:10
@Nikolacek píše:
Ahoj, manzel to dostal jako darek a vzdy to bylo tak, ze jela jen 1 osoba, ta ridila a vedle ridice byl instruktor. Sami dvaasi nebudou moct jet.

Aha díky, tak to jsem si vyložila špatně, škoda

• Citovat
  • Upravit
cher
3.10.13 11:11
@Anael píše:
@cher
Osobní zkušenost s tím nemám, ale plus tuhle cenu tam prý platíš ještě palivo a další věci, kamarádka to kupovala manželovi a dostala se asi o 4 tisíce výš než byla uvedená částka.

Tak to je mazec, počítala jsem palivo tak max 500 navíc :think:

Příspěvek upraven 03.10.13 v 11:20

• Citovat
  • Upravit
2527
3.10.13 11:13

No ja nevim odkud to chcete koupit, ale manzel jel za 1500 kc jedno kolo-3 minuty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali-Ali-neprihlasena
3.10.13 11:14
@Nikolacek píše:
Ahoj, manzel to dostal jako darek a vzdy to bylo tak, ze jela jen 1 osoba, ta ridila a vedle ridice byl instruktor. Sami dvaasi nebudou moct jet.

tak asi dost zalezi, jak to je u konkretni nabidky. v rodine to dostal nekdo jako darek a bylo to bez instruktora, takze mohl vzit dalsi osobu, ovsem byla tam naprosto silena kauce na to auto, na kterou mel podepsat smenku :roll:
takze se na to dotycny vykaslal.

• Citovat
  • Upravit
7797
3.10.13 11:16
@Ali-Ali-neprihlasena píše:
tak asi dost zalezi, jak to je u konkretni nabidky. v rodine to dostal nekdo jako darek a bylo to bez instruktora, takze mohl vzit dalsi osobu, ovsem byla tam naprosto silena kauce na to auto, na kterou mel podepsat smenku :roll:

Jojo, to jsem taky slyšela, že se platí několika tisícová záloha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
3.10.13 11:17
@Ali-Ali-neprihlasena píše:

Jojo, no asi by bylo dobre tam zavolat a poptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
3.10.13 11:19
@Nikolacek píše:
No ja nevim odkud to chcete koupit, ale manzel jel za 1500 kc jedno kolo-3 minuty!

Jo, blbě jsem se dívala, tam bylo napsáno 30 bodů a já četla 30 minut, no to je na prd, 3 minuty a několik tisíc, tak to zas néé :lol:

• Citovat
  • Upravit
6971
3.10.13 11:34

@cher tak prosím:) objednávala jsem na slevomatu.. byly jsme v Plzni teda:).. (v příbrami která je blíž je to naprd a ferrari mají pořád rozbitý)..
stálo mě to 900 korun plus potom na místě 400 za pohonné hmoty.. kupovala jsem to drahé polovičce a bráchovi.. tak si každý zajel těch svých pár minut, byla to paráda se jen na ně dívat a fotit jak odjíždí:D:) jak malý děti, prostě bomba!

Jinak mě to teda u jednoho stálo 1400 i s pojištěním a všechno..instruktor paráádní!!:) bráchovi dal klíče od ferrari a říkal nastav si sedačku brácha čuměl jako blázen, nechal nás tam samotný u odemčenýho ferrari s klíčema:D.. a myslela jsem, že je nejdřív vezme na to letiště, ne, vzal je na 15 minut do provozu a do dálnice a pak na sprint na to jejich letiště- aby si zkusili rychlost:D.. úžasný zážitek, nebyl drahý, protože ten zážitek to fakt vynahradí.. a já jsem tam byla jen jako doprovod a i pro mě to bylo úžasný, fotila jsem je u aut.. měli tam zaparkovaný čtyři ty sportovní:D a mohla jsem je fotit jak se mi zalíbí:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
3.10.13 11:35

Prd kecám… 30 minut jeli… ale já je neviděla:D.. oni jeli do terénu a na poslední ty tři minuty jeli na sprint (bylo to tedy ale deset minut a né tři jak tu čtu..)
no zkrátka asi to mají v tý plzni fakt nejlepší

svezenicko.cz - ale kupovala jsem na slevomatu..:) a bomba auta teda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali-Ali-neprihlasena
3.10.13 11:36
@Anael píše:
Jojo, to jsem taky slyšela, že se platí několika tisícová záloha…

no to byly desitky tisic… :roll: ale bylo to na nekolik hodin mimo okruh. kazdopadne jako darek mi to prislo s tou jistinou a smenkou blbe, protoze se tim clovek muze dostat celkem do problemu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný