Nejlevnější zrcadlovka

1424
1.10.13 17:58

nejlevnější zrcadlovka

Ahojky…
U nás už pomalu začalo téma Vánoce :roll: :mrgreen:
Někdo už to řeší někdo ne ale u nás doma se řeší dárek pro mojí nejmladší sestru. Fotí moc hezky a ráda :) Šíleně touží po alespoň základní zrcadlovce že by jsme se tak různě složili… Nechceme jí zase kupovat nic drahého spíš co nejlevnější tak se ptám vás co se v těchto fotoaparátech vyznáte. :)
Já asi nejlevnější zatím našla Nikon D3000 znáte snad něco levnějšího? A myslíte že je tento fotoaparát dobrý? :) děkuji za odpovědi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
1.10.13 18:02

Zrcadlovka je skvělá :-) ale určitě nekupujte tu nejlevnější, aby se to pak neodrazilo na kvalitě. Vždycky říkám…nejsme tak bohatí, abysme kupovali levné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.10.13 18:08

No ono spíš záleží na těch objektivech, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
1.10.13 18:11

Mám právě strach že budeme muset! Jen tak vyhodit cca 8000 za nejlevnější zrcadlovku tak to už je na nás moc při jednom dítěti dalšímu těhotenství a dalších miliony dárku pro ostatní takže ona už ta právě v uvozovkách nejlevnější stojí dost! Zase co jsem slyšela tak ta Nikon D3000 je sice levná ale za tu cenu není vůbec špatná ale kdyby se našlo něco levnějšího a taky dobrého… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.10.13 18:12

Se ptám jako úplný laik - v čem jsou zrcadlovky jiné, lepší než běžné fotoaparáty, v čem je jejich výhoda? Vůbec tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf

Ano, jde spíše o objektivy než o těle… Chce to dojit přimo do prodejny s foto (NE obchodák, či elektro) Tam maji nabiflovany jen dve značky a jednu musi upřednostnovat před druhou… Takže zajit do malého kamenneho obchudku s foto :-)

• Citovat
  • Upravit
1424
@Tarinka píše:
No ono spíš záleží na těch objektivech, ne? :think:

Tak ten si prý může potom dokoupit jiný kdyby chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
1.10.13 18:15
@Burj Chalifa píše:
Se ptám jako úplný laik - v čem jsou zrcadlovky jiné, lepší než běžné fotoaparáty, v čem je jejich výhoda? Vůbec tomu nerozumím.

Tak to já když mám zase dvě fotky vedle sebe od toho a toho tak to rozeznám to už mě sestra naučila a je fakt že když to člověk porovnává tak zrcadlovky jsou prostě dokonalé rozeznají co mají víc na fotce zaostřit a co rozostřit je to krása…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.10.13 18:17
@natiova píše:
Tak to já když mám zase dvě fotky vedle sebe od toho a toho tak to rozeznám to už mě sestra naučila a je fakt že když to člověk porovnává tak zrcadlovky jsou prostě dokonalé rozeznají co mají víc na fotce zaostřit a co rozostřit je to krása…

aha, takže umožňují si s fotkou vyhrát. Není to jen cvak, cvak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
1.10.13 18:20

Mně se právě líbí že ten Nikon D3000 je tělo i objektiv za těcch cca 8tis. a u ostatních tolikhle stojí jenom tělo
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
1.10.13 18:22
Co jsem si jí zkoušela i á
@Burj Chalifa píše:
aha, takže umožňují si s fotkou vyhrát. Není to jen cvak, cvak…

Co jsem si jí u kamarádky zkoušela tak se mi líbí že člověk udělá několik snímků najednou a ne že cvakne čeká až záběr zmizne teprve potom fotí znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.10.13 18:30

Ano, záleží víc na objektivu než na těle, ale za 8t se toho moc pořídit nedá
@Burj Chalifa se zrcadlovkou se fakt fotí úplně jinak :-) jde toho nastavit mnohem víc než na kompaktu, fotit surové fotky a s tím si pak hrát v pc k obrazu svému :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
1.10.13 18:34

@Januliiik Těch 8tis. jsem tu zmiňovala proto že je to opravdu nejlevnější TEDA CO JSEM JÁ NAŠLA :think: 8) Ale co jsem fnala tak fakt by neměla být špatná :think:…Takže myslíte že nic levnějšího už není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.10.13 18:37

@natiova to nevím jestli je ještě něco levnějšího…no možná to vyzní blbě, ale nemyslím to zle, já bych se za ty peníze asi koukla sem http://www.xpozice.cz/bazar/index.php?… a zkusila vybrat, kolikrát tam prodávají pár měsíců staré sety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
1.10.13 18:42

Nezáleží na těle, ale na objektivu ;)… Tělo si kup klidně za 4 tisíce, ale objektiv, ten musí být kvalitní, což se odráží i na ceně ;) a většinou za 8 tisíc jsou takové, že to tělo stojí 7 tisíc a objektiv ten zbytek, takže kvalitně nic moc, je to jen základ.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný