Nejlevnější zrcadlovka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
1.10.13 18:44

Nebo pak koupit tělo a k tomu starý retro objektiv- já mám jeden objektiv za 15 tisíc a ten retro za 250,– kč, ale záleží to na skle, já měla to štěstí, že jsem narazila na luxusní a dělá docela pěkné fotky.

• Citovat
  • Upravit
17715
1.10.13 18:52

Myslím, že ta základní stačí a postřupně se dají dokupovat objektivy, tak jsem to udělala já, a taky až se s tím trochu naučí, tak pak se bude chtít ještě zdokonalit, no já bych bez zrcadlovky auž ani žít nemohla, fotky z normálního foťáku se mi vůbec nelíbí. Já to tenkrát vychytala v akci za 350 euro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
1.10.13 18:52

D3000 NE! Špatný poměr cena-výkon, dvě generace starý foťák, ani objektivy to nenaženete. Pokud už, tak D3100, je dražší, ale poměr cena-výkon je absolutně někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
10680
1.10.13 19:55

Já bych ho koupila jen pokud má ještě někdo v rodině Nikon a mohla by si od něj půjčovat objektivy, jinak první co by mi vadilo, že nemá šroub na stativ, takže se nedá ani fotit na dlouhou expozici, takže za tmy blbý…jinak my máme Canon Eos 600D, taky není drahej a má dobrý recenze, jsme maximálně spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
6.10.13 19:28
@Poison Ivy píše:
D3000 NE! Špatný poměr cena-výkon, dvě generace starý foťák, ani objektivy to nenaženete. Pokud už, tak D3100, je dražší, ale poměr cena-výkon je absolutně někde jinde.
:( tak ted teda vůbec nevím myslela jsem si že mezi D3000 a D3100 je rozdíl jenom ten že D3000 je jenom v Angličtině a proto je levnější a že jinač jsou stejní… Ty ho máš že víš že je špatnej??? Pro nás je zase každá stovkanavíc potom docela těžká když se nakupuje tolik dárků
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
6.10.13 19:30

@Makca87 však ten základ o to mi jde je to puberťačka kterej to postačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.10.13 20:46
@natiova píše: :( tak ted teda vůbec nevím myslela jsem si že mezi D3000 a D3100 je rozdíl jenom ten že D3000 je jenom v Angličtině a proto je levnější a že jinač jsou stejní… Ty ho máš že víš že je špatnej??? Pro nás je zase každá stovkanavíc potom docela těžká když se nakupuje tolik dárků

Rozhodovala jsem se mezi D3000 a D3100 a tehdy další generací. Zatímco mezi D3000 a 1000 byl rozdíl propastný, mezi dalšími dvěma už byla propast mnohem menší. Takhle - pokud koupíte 1000, za chvíli holčině stačit nebude, protože s ním prostě určité věci nevyfotí a objektivy všechno nenažene. Nemluvě o tom, že objektivy jsou drahé jako prase :).

• Citovat
  • Upravit
18305
6.10.13 20:53

No, nejlevnější zrcadlovka… Nevím, jestli to tu mám napsat. Před časem jsem viděl v brněnském fotobazaru Zenit TTL z minulého režimu, za osm stovek. No nekup to… Ale zrovna tenhle měl přííííšernou elektroniku, slyšel jsem, že klukům z umprum ho rodiče kupovali za trest.
Takže hnát se za každou cenu za nejnižší cenou může závanět průstřelem, i když jsem tento příklad hodně přitáhl za vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.10.13 03:05

@Jura007 Trochu nechápu jak něco takového může být za trest? Člověk by měl bejt rád za něco :think: plus díky všem za rady ale opakuji je to pro mladou holku co mladou pískle ještě pomalu a tedy díky za to že nikon D3000 nebrat :) to jak jsem zjistila je fakt dobrá rada :) Místo toho jsem vybarala za stejnou cenu lepší a to mnohem jak ve výkonu tak i v recenzi a to canon 3100d :) tak ten už snad bude ten pravý parťák pro její focení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.10.13 03:41

Nečtu předchozí příspěvky ale ke canon 1100d se musím přiznat máme ho doma a zatím si nemůžu stěžovat chlápek v obchodě mi tvrdil abych si koupila rači jednou tolik dražší…a bla bla bla jsem ráda že jsem to neudělala protože ten canon fakt stačí tvrdil že tím nevyfotím krajinu… No a já tím fotím krajinu úplně normálně tak ať se dou vycpat ti prodejci hlavně nekupuj jenom tam kde maj třeba jednu dvě značky budou se ti toho snažit nastrkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
13.10.13 06:04

@natiova Holčina bude určitě spokojená :) :palec:, a až z něj „vyroste“, už to bude na ní :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný