Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, najdu zde někoho, kdo se vdával nebo bude vdávat na hradě Hněvín v Mostě?
Ahoj, my jsme tam měli obřad před rokem a byli jsme nadšeni…hostina pak byla jinde…
@LE.nova my to plánujeme podobně ![]()
můžu se tě zeptat na pár otázek? Termín si rezervuješ na magistrátě a platíš hned 3000kč za svatbu na Hněvíně?
@elinka90
Nene, já se první domlouvala s p. Mullerem, číslo a něj je na stránkách Hněvína, jaké termíny má volné. Pak zajdete na magistrát s rodnými listy, zaplatíte tam poplatek za svatbu mimo obřadní síň (myslím, že to bylo 1000,–), dostanete tam formulář, se kterým pojedete na Hněvín, kde ho Muller potvrdí a zpět s ním na magistrát.
Ty tři tisíce se platí přímo na Hněvíně Mullerovi, nemusíš to platit hned ten den, co ti potvrzuje ten papír, stačí později.
Kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej ![]()
@LE.nova a ten oblouk byl ozdoben od nich nebo jste si ho museli ozdobit sami? dnes jsem psala panu Millerovi a napsal mi, ze terminy uz byly stanovene magistratem a ze si mam zamluvit termin na magistrate. tak tam pristi tyden pojedem a zjistime co a jak ![]()
@elinka90 výzdoba byla celá od nich, to jsme vůbec nemuseli řešit..
Zdravím všechny
Prosím o radu, kde uspořádat svatební oslavu v Mostě. Obřad by jsme chtěli na Hněvíně. Děkuji o rady