Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dceři bude brzo 15. let a ráda by měla nějakou oslavu pro kamarádky, ale ani jednu nás nenapadá vhodné místo, program… Doteď měla vždy oslavy u sebe doma, dort, dětské šampaňské, pár soutěží, vždycky jsem byla u oslavy doma i já, i když třeba v jiném pokoji a děvčata jsem nechávala pohromadě. Jako dítě jsem nikdy oslavu narozenin neměla - máma moje narozeniny prostě neslavila, kamarády jsem neměla. Dcera je hodně společenská, ale spíš dětská, třeba oproti jejím spolužačkám. Bude jedna z prvních, kterým bude už v té době 15, takže nemá inspiraci od spolužaček. Počítám že se jich sejde kolem 10 děvčat i s ní. Organizoval tu někdo oslavu pro tuto věkovou kategorii? Nebo zavzpomínejte na své oslavy 15. narozenin.
U nas to uz v 15. jistila nase diskoteka. A abych pravdu rekla, uz jsme ro slavili s holkama mimo domov
![]()
Diskotéka jí neláká (jsme z Prahy), mimo domov moc nevím, kde zorganizovat. A další věc - uvažuji jestli je nechat v bytě uplně samotné - no ráda bych se měla ještě kam vrátit
, nerada bych aby se to tu nějak zvrtlo v alkoholovou chlastačku.
Kdo máte starší děti - počítáte s tím když jdou na oslavu narozenin ke spolužákovi že bude automaticky někdo dospělý v bytě? Nebo věříte že bude vše v pořádku.
Dcera nemá problém s tím, že bych já v bytě byla, ale neví co na to kamarádky. Na několika posledních oslavách rodiče často nechali děti samotné.
@náhradní maminka tak z Prahy to chapu. Ja bydlela na vesnici. A co ji dat penize at je pozve treba na pizzu. Nebo je nech doma par hodin samotne.
Je jich hodne treba na prespani. My byly tri kamosky l. Tak jsme to mely jednodussi ![]()
Ja bych je nechala samotny aspon na par hodin.
Mojí dcerce bude 15 v prosinci a jak píšeš, není na tom tak jak její vrstevnice, proto bych ji samotnou nikam nepouštěla. V lońském roce jsme ji nechali k dispozici celý dům na celý den a to si opravdu užily, už jen to, že byly bez dozoru, kluky jsem nedovolila, ale ani o ně neměly zájem. Chce to hlavně dost jídla, ale když tak o tom přemýšlím, když jsou ostatní holky vyspělejší, bude problém něco vymyslet a nakonec skončí na tý discotéce