Vánoční dárek pro dvojčata (páreček) 2,5 roku

7
24.9.13 12:51

Vánoční dárek pro dvojčata (páreček) 2,5 roku

Ahoj, prosím o radu. Mám dvojčata - holku a kluka. Je jim 2,5 roku a nevím co k Vánocům. Potřebuji hlavně spíš neutrální hračky, protože je musím koupit oboum stejné, ale malinko jiné, aby si je poznali. Když je to jen jednou, tak se hádají. Za každou radu budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
24.9.13 12:55

Mám děti o 15 měsíců od sebe a taky páreček. k vánocům dostanou hračky, které budou mít dohromady - lego, dřevěné koleje. A jeden dárek budou mít „svůj“ takže typicky holčičí a klučičí ale to ještě musím vymyslet co :-D

• Citovat
  • Upravit
1166
24.9.13 13:02

Mám taky dvojčata, ale holky. Na Vánoce jim bude taky 2apůl roku. Dostanou velkou sadu Lego Duplo dohromady. Dostanou domeček, ale to je spíš pro holky, ale většina sad je pro obě pohlaví. Pak každá ještě dostane svoje autíčko lego duplo, aby mohly vozit panáčky. Potom nějaké knížky, oblečení (rády dostávají oblečení) a nějaké dřevěné puzzle - klasicky každá svoje.
Ještě mě napadá holčičce koupit kuchyňku a klukovi ponk s nářadím? Pokud teda už namáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.9.13 13:10

Duplo, vláčkodráhu, puzzle, modelínu, dřevěné pexeso, společenskou hru (máme Barevný dinosaurus a Kloboučku hop), knížku, baťůžek

• Citovat
  • Upravit
10872
24.9.13 13:26

Co cykloodrážedla? knížky, lego, zvířátka… naše milujou koníky - jakýkoliv - nemusí to být Barbie kůň atd… krásný zvířátka dělá třeba Bruder atd ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 13:30

U nás letos frčí Furby :-) Jinak nezklameš, když jim pořídíš Lego, modelínu, kuličkovou dráhu, dětské pexeso nebo puzzle - třeba dřevěné - teď jsem viděla moc pěkné: http://drevene-hracky.heureka.cz/…eso-ve-vode/ Já se teď snažím prcky překonvertovat na dřevěné hračky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 13:32

Doporučuji toto, máme a je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 13:44

@supermimi A co to přesně je? Písneš nějaký odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
24.9.13 13:52

Mam sice dva trilety kluky, ale mozna poradim. U nas nejvic frci drevena vlackodraha, modelina a kuchynka. Loni k vanocum (byly jim dva roky a tri mesice) dostali kola a ty mely taky velky uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 14:20
@supermimi píše:
@ClaudiaCardinale našla jsem tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Wau, to je až tak velký, jo? Hustý!.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 14:23

@ClaudiaCardinale je to super věc :palec: malá příjde ze školky a hned si jde hrát na paní prodovačku, já jí dělám zákazníka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 14:32

@supermimi Moc se mi to líbí… malé to už dávat nebudeme, má a bude toho mít dost, ale neteřince bychom se na ni mohli složit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.9.13 21:31

Kolo už mají od narozenin, zvířátek plný pokojík a vláčky je teď už přestaly zajímat. Modelína a nějaké dřevěné hračky jsou dobrý nápad. Mrknu na to a něco pořídím. Díky moc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
13.9.14 12:16

Holky, které máte ty kuličkové dráhy, kdejste je koupily? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie