Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vím, že tchánovci jsou na čaje a bylinky, tak chci zajít do obchodu se sypanými čaji a vyrobit jim vlastní směsku- udělat sáček, přebal.. Jinak u svého otce a tchána mám taky problém.. ![]()
@ikyki poukázka na masáže, kosmetiku, pedikúru, předplatné oblíbeného časopisu či novin… u nás se docela osvědčilo ![]()
A jinak už mám vánoční mánii- nemusím to mít koupené, ale hlavně vymyslet to pravé, aby se i dospělým rozzářily oči ![]()
@Králičice píše:
A jinak už mám vánoční mánii- nemusím to mít koupené, ale hlavně vymyslet to pravé, aby se i dospělým rozzářily oči
Jo to si vystihla přesně ![]()
Já tedy mohu doporučit fler.cz tam se dá najít opravdu moc pěkné zboží
Nevim kolik do nich chcete investovat, ale ja kupuji wellness vikendy na slevovym portale. stoji to cca 2200kc pro oba na 3 dny a vsichni jsou spokojeni
@elinka90 ta tchyně s tchánem nejsou nejmladší a tohle by asi podstupovat nechtěli možná moje máma jo, díky za typ
@ikyki záleží, co rádi dělají. Moje „tchýně“ např miluje vyšívání a rukodělné práce, takže cokoliv v tomto tématu ji vždycky potěší. ![]()
Mě se to zdá na řešení akorát, hlavně člověk stihne to koupit na 3 výplaty ![]()
My to máme ještě narvanější pže v prosinci máme několik narozeninových oslav.
Jinak já jsem stále u cewe knih- mamce dělávám z dovlených /jejich, nebo krásný je jejich dětství, ale je to piplačka… Jinak zabírají poukázky na masáže, nebo do obchodů. A pak dělávám balík kosmetiky od oblíbené značky…plus ještě co mě napadne… Tchánovce zatím moc neřešíme, ale oni si většinou řeknou co chtějí
![]()
Degustační večeře, wellness víkend, poukázka na nějaké zboží, o kterém víš, že používají. Dárkový koš s jídlem, kalendář s fotkami vnoučat nebo za ně věnuj peníze na charitu a kup kozu.
http://www.skutecnydarek.cz/…inu-v-kongu/
Prošla jsem tyhle stránky http://obchudekuradky.mimishop.cz/ , a vybrala pár hezkých dárků (klepátko na dveře, kovové hodiny na pergolu, atd.). ![]()
Tchánovce nechť si pořeší manžel, tak to beru já, jsou to jeho rodiče. On na to docela peče, nakupuje den před Vánoci, ale stejně kdykoli přijdu s něčím, jestli pro ně nechce, vždycky že ne. ![]()
Já jsem úplně v koncích s dárkem pro manžela, on je počítačovej typ, a vždycky chce něco do počítače, kupuje si to sám. A mě to pak u stromečku mrzí, tak chci nějaké překvapení, ale vůbec nevím. ![]()
Ja budu kupovat abonentky do divadla, jestli tu teda neco takoveho vedou. A domaci pekarnu, furt o tom mluvi.
@ikyki
Jestli máš FB koukni se na stránku Laser Klinsky, laserují do všeho možného fotky, obrázky, texty, nejsou drazí, nechávala jsem tam dělat partnerovi zapalovač s fotkou i textem a vešla jsem se do 300,–, nebo pak třeba nechat nakreslit portrét vnoučat a zarámovat… ![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
@ikyki
Jestli máš FB koukni se na stránku Laser Klinsky, laserují do všeho možného fotky, obrázky, texty, nejsou drazí, nechávala jsem tam dělat partnerovi zapalovač s fotkou i textem a vešla jsem se do 300,–, nebo pak třeba nechat nakreslit portrét vnoučat a zarámovat…
Ahojky vím, že někdo se chytá za hlavu a říká si, že na řešení vánoc je brzy ale protože jsme velká rodina je pro mě později to řešit moc hektické a hlavně řešit to pak naráz v listopadu finančně náročné…ORIGINÁLNÍ DÁRKY…žádné laskominky, kosmetika, hrníčky atp…něco hezkého co potěší jsem v koncích