Dárky pro rodiče a tchánovce

ikyki
30.9.13 08:05

dárky pro rodiče a tchánovce

Ahojky vím, že někdo se chytá za hlavu a říká si, že na řešení vánoc je brzy ale protože jsme velká rodina je pro mě později to řešit moc hektické a hlavně řešit to pak naráz v listopadu finančně náročné…ORIGINÁLNÍ DÁRKY…žádné laskominky, kosmetika, hrníčky atp…něco hezkého co potěší jsem v koncích :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16993
30.9.13 08:10

Vím, že tchánovci jsou na čaje a bylinky, tak chci zajít do obchodu se sypanými čaji a vyrobit jim vlastní směsku- udělat sáček, přebal.. Jinak u svého otce a tchána mám taky problém.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
30.9.13 08:10

@ikyki poukázka na masáže, kosmetiku, pedikúru, předplatné oblíbeného časopisu či novin… u nás se docela osvědčilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
30.9.13 08:12

A jinak už mám vánoční mánii- nemusím to mít koupené, ale hlavně vymyslet to pravé, aby se i dospělým rozzářily oči 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.9.13 08:14
@Králičice píše:
A jinak už mám vánoční mánii- nemusím to mít koupené, ale hlavně vymyslet to pravé, aby se i dospělým rozzářily oči 8)

Jo to si vystihla přesně :palec:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
30.9.13 08:15

Já tedy mohu doporučit fler.cz tam se dá najít opravdu moc pěkné zboží

• Citovat
  • Upravit
3861
30.9.13 08:18

Nevim kolik do nich chcete investovat, ale ja kupuji wellness vikendy na slevovym portale. stoji to cca 2200kc pro oba na 3 dny a vsichni jsou spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.9.13 08:21

@elinka90 ta tchyně s tchánem nejsou nejmladší a tohle by asi podstupovat nechtěli možná moje máma jo, díky za typ

• Citovat
  • Upravit
72725
30.9.13 08:22

@ikyki záleží, co rádi dělají. Moje „tchýně“ např miluje vyšívání a rukodělné práce, takže cokoliv v tomto tématu ji vždycky potěší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.9.13 08:37

Mě se to zdá na řešení akorát, hlavně člověk stihne to koupit na 3 výplaty :lol:
My to máme ještě narvanější pže v prosinci máme několik narozeninových oslav.
Jinak já jsem stále u cewe knih- mamce dělávám z dovlených /jejich, nebo krásný je jejich dětství, ale je to piplačka… Jinak zabírají poukázky na masáže, nebo do obchodů. A pak dělávám balík kosmetiky od oblíbené značky…plus ještě co mě napadne… Tchánovce zatím moc neřešíme, ale oni si většinou řeknou co chtějí :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
30.9.13 08:38

Degustační večeře, wellness víkend, poukázka na nějaké zboží, o kterém víš, že používají. Dárkový koš s jídlem, kalendář s fotkami vnoučat nebo za ně věnuj peníze na charitu a kup kozu.
 http://www.skutecnydarek.cz/…inu-v-kongu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.9.13 08:42

Prošla jsem tyhle stránky http://obchudekuradky.mimishop.cz/ , a vybrala pár hezkých dárků (klepátko na dveře, kovové hodiny na pergolu, atd.). ;)

Tchánovce nechť si pořeší manžel, tak to beru já, jsou to jeho rodiče. On na to docela peče, nakupuje den před Vánoci, ale stejně kdykoli přijdu s něčím, jestli pro ně nechce, vždycky že ne. :roll:

Já jsem úplně v koncích s dárkem pro manžela, on je počítačovej typ, a vždycky chce něco do počítače, kupuje si to sám. A mě to pak u stromečku mrzí, tak chci nějaké překvapení, ale vůbec nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
30.9.13 08:53

Ja budu kupovat abonentky do divadla, jestli tu teda neco takoveho vedou. A domaci pekarnu, furt o tom mluvi.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
30.9.13 08:57

@ikyki
Jestli máš FB koukni se na stránku Laser Klinsky, laserují do všeho možného fotky, obrázky, texty, nejsou drazí, nechávala jsem tam dělat partnerovi zapalovač s fotkou i textem a vešla jsem se do 300,–, nebo pak třeba nechat nakreslit portrét vnoučat a zarámovat… :palec:

• Citovat
  • Upravit
5724
30.9.13 09:17
@_Kaczenkaa_ píše:
@ikyki
Jestli máš FB koukni se na stránku Laser Klinsky, laserují do všeho možného fotky, obrázky, texty, nejsou drazí, nechávala jsem tam dělat partnerovi zapalovač s fotkou i textem a vešla jsem se do 300,–, nebo pak třeba nechat nakreslit portrét vnoučat a zarámovat… :palec:

http://www.laserklinsky.cz/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný