Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neřešila bych, kolik my kdo dal, řešila bych, kolik dát chci.
Pokud jsi všem dávala 2, tak bych i těm dala 2. Nemám ráda takové to: když oni mi dali dárek za 500,tak já jim dám taky.
Dám kolik chcu nebo můžu dát.
Tak řešila bych kolik chci dát a jaké jsou mé finanční možnosti, a né kolik jsme dostali
Dala bych 2000,–-. Pokud je to samozřejmě možné. Také jsme dávali 1000,–-Kč/osoba.
Dej, kolik můžeš, jestli 1000.- nebo 2000.-, to je na vaší finanční situaci. Neřešila bych, kolik dali oni mně nebo kolik dávám ostatním.
Dát to samé, kolik jsme dostali mi přijde divné ![]()
Já bych vycházela spíš z „nákladnosti svatby“
Mají to v hospodě nebo na zámku, bude to jen grilovačka na zahradě s pivem, nebo v hotelu s ubytováním na noc?
Minimálně 2 nebo tolik kolik můžu a chci ![]()
tyhlety kupecký počty oni mě dali/já jim dám to je mor vztahů v rodině.
Já si teda vůbec nepamatuju kolik od koho sme dostali…jestli byl někdo kdo nedal ani nevím(jakože máme v rodině pár takových co se jdou jen nažrat a nepustí ani kačku)…takže bych dala podle možností
Tak loni jsme byli pozvaní kamarádovi na svatbu až na odpolední hostinu a dali jsme 1.000,–, letos jsme byli mé sestřenici od rána a dávali jsme 2.000,–
Jinak je to jen a jen na vás… Navíc pokud jim je předáš v obálce, tak se jim obálek sejde třeba víc a stejně nebudou vědět, od koho všeho jsou ![]()
No, u nás moc peněz není, takže jsem dávala-nějakou blbůstku do bytu(aromalampičku, hezkou svíčku,) + v gratulaci 1000Kč.
Já vím, že jsem dostávala od tet, babiček atd…dary a větší obnosy. Od těch mladých jsme vždy dostali jen drobnost-nezlobím se na ně a i drobnost a blbůstka nás potěšila.
Zdravím všechny,
potřebuji poradit.. za týden jdeme na svatbu manželové sestřenici.. a ja nevím kolik ji mám dát svatební dar.. když jsem se brali my před 3lety tak ta sestřenice s přítelem(bývalým) nam dali 1000 za oba..
Chtěla jsem jim dat taky 1000.. jenže ti co se budou za týden brat na svatbě od manželova bratra dali 2000..
Všem bratrancům co se brali jsem davali 2000.. Ja teď nechci byt za socku, že jim dam jenom 1000 jenže v podstatě jsem od nich taky dostlai 1000.
Kolik byste dali 1tisíc nebo 2?