Kolik dát svatební dar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zzzuuz
8.6.14 09:36

Taky se přikláním k obálce s přáním, kde samozřejmě budete podepsaní a tam vložit peníze. U nás to tak vždy dělal každý. A co se týče výše daru, tak my třeba byli jen na svatbě bez ubytování (od snídaně, přes obřad v kostele až po samotnou oslavu) a dávali jsme s manželem 2000,–.

• Citovat
  • Upravit
3311
8.6.14 09:41

My jsme s manzelem dostali prani, do ktereho jdou ty penize vlozit…zeptejte se v papirnictvi, urcite ho budou mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
8.6.14 09:51

My dostali od kamaradu tisicovku a od rodiny vic, myslim si, ze 1000 kc je akorat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 09:56

Koukám, že se vaše názory docela různí…asi jsem doufala v jednotnější,,rozsudky" :D

• Citovat
  • Upravit
4542
8.6.14 09:56

Dej, kolik můžeš a chceš, myslím, že je běžné, že mlaďoši nedávají až tolik, je to spíš příspěvek na náklady svatby… až půjdeš na svatbu jejím děckám, můžeš přidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
8.6.14 10:03

My jsme byli na svatbě velmi dobrému dobrému kamarádovi asi před měsícem - od rána do dalšího rána :mrgreen: A dávali jsme jim dohromady asi 3000 s tím, že jedna tisícovka byla rozměněná na nové desetikoruny a věnovali jim je naše děti a vyrobili k ní takovou truhličku :mrgreen: Bylo to super :palec:

Bratrovi jsem kdysi dávno dala 2000 v pětikorunách - chtěla jsem mu to dát ve 2 korunách, ale prý by toho bylo moc :mrgreen: a pak jsem mu dala 3000 ještě do obálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 10:03

@fialína
Neřeším to jen za sebe, na svatbu jdeme já, přítel a mí rodiče. Ani oni si právě neví tak úplně rady.

• Citovat
  • Upravit
3371
8.6.14 10:23
@Anonymní píše:
@fialína
Neřeším to jen za sebe, na svatbu jdeme já, přítel a mí rodiče. Ani oni si právě neví tak úplně rady.

Tisícovkou za osobu nic nezkazíte, pokud dáte více, tím líp pro novomanžele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.6.14 10:39

My při takovýchto příležitostech(svatby, kulaté narozeniny, promoce…)dáváme 2000,– za rodinu pokud je to pro někoho z rodiny a 1000,– za rodinu pokud je to pro kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
8.6.14 16:05

Tezko se radi jednotne, kdyz ma tady kazdy jine prijmy, to hraje roli asi nejvetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný