We-vibe III - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
8.10.13 21:09

No já půjdu asi do trojky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
8.10.13 21:50

Máme trojku a super!!! Používáme občas pro zpestření a dálkový ovladač je super, nechtělo by se mi to vyndavat, když bych chtěla vyzkoušet jiný vibrace.Ale zas je fakt, že preferuju jednu konkrétní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.10.13 22:49

Taky přemýšlím o tom, že nám to nadělím pod stromeček, takže díky za diskuzi, ale asi půjdu do dvojky, už jenom z finančních důvodů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
31.10.13 10:41
@Caroline88 píše:
Taky přemýšlím o tom, že nám to nadělím pod stromeček, takže díky za diskuzi, ale asi půjdu do dvojky, už jenom z finančních důvodů :think:

Hele taky sem nam koupila dvojku - presne na zaklade tyhle diskuze…balicek nam vcera dorazil, manzel i ja odmitame cekat na 24.12., takze kdyz tak zitra hodim recenzi…bez detailu, of course ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 20:40

Vy, co už ho máte, mám takovou trochu choulostivou otázku…je vhodný, když je žena dole široká - partner se ve mně někdy necítí, plave (jsem širší zleva doprava, zhora a zdola je to lepší). Nebylo by tohle na to dobré, že by se pak líp cítil? Máte s tím někdo zkušenosti? :oops:

• Citovat
  • Upravit
47
31.10.13 20:42
@Anonymní píše:
Vy, co už ho máte, mám takovou trochu choulostivou otázku…je vhodný, když je žena dole široká - partner se ve mně někdy necítí, plave (jsem širší zleva doprava, zhora a zdola je to lepší). Nebylo by tohle na to dobré, že by se pak líp cítil? Máte s tím někdo zkušenosti? :oops:

A nebylo by lepší vyzkoušet Venušiny kuličky? Je to dobré na zpevnění pánevního dna, prý stačí 30 minut denně. Nehledě na pozitivní stránku věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
31.10.13 20:51

Tak já nemám úplně ty správný zkušenosti, ale manžel je poměrně štědře obdařen a s WE-VIBE nám bylo vskutku dost ‚těsno‘.Asi takhle-po dvou dětech jsem rozhodně širší, než před prvním porodem a tehdy by to, podle mě nešlo. Takže si myslím, ze by to pomoct mohlo. Jinak posilovat pánevní dno je určitě dobrá cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 20:58

Holky, ja teda budu asi uplne za debila, ale jak to jako funguje?:D

• Citovat
  • Upravit
47
31.10.13 21:01
@Anonymní píše:
Holky, ja teda budu asi uplne za debila, ale jak to jako funguje?:D

http://www.ruzovyslon.cz/…e-2-fialovy/#…

Pár videí pro ukázku, na jednom koukám - názorně předvedeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.13 23:45

Je to super!
http://honitka.cz/…ladanim-503/
mame tento.

• Citovat
  • Upravit
31
3.6.14 09:09

Tak co vy co jste si ho poridily jaky je? Chtela bych ho taky, ale vaham protoze cena je dost vysoka.Me by hlavne zajimalo jak je to s dosazenim vaginalniho orgasmu, jestli to jde s timto lepe a nebo jestli spise vice drazdi klitoris?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
3.6.14 09:36

@Iveta107 my ho mame, sama ho nepouzivam jen pri sexu s partnerem a nemuzu si to vynachvalit, nikdy pred tim jsem se pri samotnym sexu neudelala a ted pokazdy, samozrejme se musi vychytat poloha a tak ale ja jsem nadmiru spokojene uspokojena:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.6.14 10:25

@Kamila5 a ktery mas, tu trojku? A prosim muzu se zeptat trochu podroneji, jaky orgasmus pri tom prozivas, vnitrni, vnejsi nebo oba? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
3.6.14 10:29

@Iveta107 jo mame trojku s ovladatkem.. ja bych covece rekla ze oba protoze je to uplnejiny nez kdyz jsem to zkousela samotnym wewibem bez chlapa…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.6.14 11:22

@Kamila5 no tak to jsi me naladila, tu trojku bych chtela poridit, ctryrka je moc draha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný