Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme trojku a super!!! Používáme občas pro zpestření a dálkový ovladač je super, nechtělo by se mi to vyndavat, když bych chtěla vyzkoušet jiný vibrace.Ale zas je fakt, že preferuju jednu konkrétní…
Taky přemýšlím o tom, že nám to nadělím pod stromeček, takže díky za diskuzi, ale asi půjdu do dvojky, už jenom z finančních důvodů ![]()
@Caroline88 píše:
Taky přemýšlím o tom, že nám to nadělím pod stromeček, takže díky za diskuzi, ale asi půjdu do dvojky, už jenom z finančních důvodů
Hele taky sem nam koupila dvojku - presne na zaklade tyhle diskuze…balicek nam vcera dorazil, manzel i ja odmitame cekat na 24.12., takze kdyz tak zitra hodim recenzi…bez detailu, of course ![]()
Vy, co už ho máte, mám takovou trochu choulostivou otázku…je vhodný, když je žena dole široká - partner se ve mně někdy necítí, plave (jsem širší zleva doprava, zhora a zdola je to lepší). Nebylo by tohle na to dobré, že by se pak líp cítil? Máte s tím někdo zkušenosti? ![]()
@Anonymní píše:
Vy, co už ho máte, mám takovou trochu choulostivou otázku…je vhodný, když je žena dole široká - partner se ve mně někdy necítí, plave (jsem širší zleva doprava, zhora a zdola je to lepší). Nebylo by tohle na to dobré, že by se pak líp cítil? Máte s tím někdo zkušenosti?
A nebylo by lepší vyzkoušet Venušiny kuličky? Je to dobré na zpevnění pánevního dna, prý stačí 30 minut denně. Nehledě na pozitivní stránku věci ![]()
Tak já nemám úplně ty správný zkušenosti, ale manžel je poměrně štědře obdařen a s WE-VIBE nám bylo vskutku dost ‚těsno‘.Asi takhle-po dvou dětech jsem rozhodně širší, než před prvním porodem a tehdy by to, podle mě nešlo. Takže si myslím, ze by to pomoct mohlo. Jinak posilovat pánevní dno je určitě dobrá cesta
Holky, ja teda budu asi uplne za debila, ale jak to jako funguje?:D
@Anonymní píše:
Holky, ja teda budu asi uplne za debila, ale jak to jako funguje?:D
http://www.ruzovyslon.cz/…e-2-fialovy/#…
Pár videí pro ukázku, na jednom koukám - názorně předvedeno ![]()
Tak co vy co jste si ho poridily jaky je? Chtela bych ho taky, ale vaham protoze cena je dost vysoka.Me by hlavne zajimalo jak je to s dosazenim vaginalniho orgasmu, jestli to jde s timto lepe a nebo jestli spise vice drazdi klitoris?
@Iveta107 my ho mame, sama ho nepouzivam jen pri sexu s partnerem a nemuzu si to vynachvalit, nikdy pred tim jsem se pri samotnym sexu neudelala a ted pokazdy, samozrejme se musi vychytat poloha a tak ale ja jsem nadmiru spokojene uspokojena:-)
@Kamila5 a ktery mas, tu trojku? A prosim muzu se zeptat trochu podroneji, jaky orgasmus pri tom prozivas, vnitrni, vnejsi nebo oba? ![]()
@Iveta107 jo mame trojku s ovladatkem.. ja bych covece rekla ze oba protoze je to uplnejiny nez kdyz jsem to zkousela samotnym wewibem bez chlapa…:-)
@Kamila5 no tak to jsi me naladila, tu trojku bych chtela poridit, ctryrka je moc draha