Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ješte někdo, kdo má jakoukoli zkušenost?? Hodně uvažuji o koupi.
Je tento vibrátor vhodný jen pro milování v páru, nebo se s ním dá uspokojit i kdyz partner není doma??
Je super jak v páru, tak samostatně. Je to jediná pomůcka, kterou opravdu využíváme ![]()
Tak jsem to slavné We-vibe pořídila a musím říct teda, že nic moc, nepřiléhá vůbec tam kam má a při sexu vypadává, každý to má asi jinak, někomu to vyhovuje někomu ne, ale za mě tohle teda už ne a i jedna známá to potvrdila, že jim to také vypadává,
Chce to trochu cviku, ale já ho používám v poměru sama a s partnerem asi 98:2 ![]()
Holky myslíte, že je blbý koupit to chlapovi k vánocům?? Aby to nepochopil jako že sem si koupila dárek já. Nedávno se zmínil, že bysme to mohli vyzkoušet, ale nevim jestli to jako dárek pod stromeček není blbý..
Jé to je náhoda, zrovna dneska jsme si s manželem taky říkali že si to pořídíme k Vánocům
normálně to kup a řekni že je to společný dárek pro vás oba ![]()
Asi jo, ještě přemýšlím jestli si příplatím za to dálkový ovládání nebo ne.
Je to naše první společná pomůcka, tak nevím jestli tomu přijdem na chuť
Asi koupím bez toho ovladače. A když tomu „propadneme“ postupně přikoupíme ![]()
Taky jsem přemýšlela jestli koupit bez ovládání nebo s ním, ale jelikož používáme vibrační vajíčko
a během sexu přidávám vibrace tak si asi koupíme s ovládáním
![]()
@Boudová tak asi záleží kdo komu za ty recenze zaplatil
Máme kamaráda, který s tím přišel a všichni chlapi ve skupině to koupili, no dle ohlasů to nikdo nepoužívá neb je to na prd…resp. se to dá použít jako vibrační cokoliv, využití jak normální vibrační cokoliv
Ale to jak to má fungovat resp. to kam se to má zavádět a co to má stimulovat, to nikomu nebylo moc příjemné…u nás to vyložené vadilo…jiným to nešlo, no nerozebírali jsme to vyloženě anatomicky…
@Anonymní píše:
Ješte někdo, kdo má jakoukoli zkušenost?? Hodně uvažuji o koupi.
Je tento vibrátor vhodný jen pro milování v páru, nebo se s ním dá uspokojit i kdyz partner není doma??
je to fakt dobry.. me vyhovuje pouzivame pri sexu..