We-vibe III - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
3.6.14 11:23

@Kamila5 tak diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
3.6.14 11:33

@Iveta107 neni za co.. snad jsem pomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.14 07:39

Ješte někdo, kdo má jakoukoli zkušenost?? Hodně uvažuji o koupi.
Je tento vibrátor vhodný jen pro milování v páru, nebo se s ním dá uspokojit i kdyz partner není doma??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.14 10:44

Je super jak v páru, tak samostatně. Je to jediná pomůcka, kterou opravdu využíváme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31
22.9.14 08:44

Tak jsem to slavné We-vibe pořídila a musím říct teda, že nic moc, nepřiléhá vůbec tam kam má a při sexu vypadává, každý to má asi jinak, někomu to vyhovuje někomu ne, ale za mě tohle teda už ne a i jedna známá to potvrdila, že jim to také vypadává,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
22.9.14 10:43

Chce to trochu cviku, ale já ho používám v poměru sama a s partnerem asi 98:2 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
8.11.14 14:29

Holky myslíte, že je blbý koupit to chlapovi k vánocům?? Aby to nepochopil jako že sem si koupila dárek já. Nedávno se zmínil, že bysme to mohli vyzkoušet, ale nevim jestli to jako dárek pod stromeček není blbý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.11.14 14:37

Jé to je náhoda, zrovna dneska jsme si s manželem taky říkali že si to pořídíme k Vánocům :lol: normálně to kup a řekni že je to společný dárek pro vás oba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
8.11.14 14:46

Asi jo, ještě přemýšlím jestli si příplatím za to dálkový ovládání nebo ne. :think: Je to naše první společná pomůcka, tak nevím jestli tomu přijdem na chuť :mrgreen: Asi koupím bez toho ovladače. A když tomu „propadneme“ postupně přikoupíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
8.11.14 16:01

We-vibe = vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
8.11.14 16:07

@Almatka podle recenzi na netu mi to ani neprijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.11.14 20:20

Taky jsem přemýšlela jestli koupit bez ovládání nebo s ním, ale jelikož používáme vibrační vajíčko :oops: a během sexu přidávám vibrace tak si asi koupíme s ovládáním :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
8.11.14 21:54

@Boudová tak asi záleží kdo komu za ty recenze zaplatil :-D Máme kamaráda, který s tím přišel a všichni chlapi ve skupině to koupili, no dle ohlasů to nikdo nepoužívá neb je to na prd…resp. se to dá použít jako vibrační cokoliv, využití jak normální vibrační cokoliv :mrgreen: Ale to jak to má fungovat resp. to kam se to má zavádět a co to má stimulovat, to nikomu nebylo moc příjemné…u nás to vyložené vadilo…jiným to nešlo, no nerozebírali jsme to vyloženě anatomicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
8.11.14 22:31

@Almatka protože to jejich ženy používají sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.11.14 12:36
@Anonymní píše:
Ješte někdo, kdo má jakoukoli zkušenost?? Hodně uvažuji o koupi.
Je tento vibrátor vhodný jen pro milování v páru, nebo se s ním dá uspokojit i kdyz partner není doma??

je to fakt dobry.. me vyhovuje pouzivame pri sexu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný