Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky poradte co k vánocůmpro tříletého klučinu do 2000kč. Jsem z toho už zoufalá a fakt nevím kolo už máme po dceři tak to jsme vyloučili. ![]()
Drevenou vlackodrahu? Kupuje ji podobne staremu klukovi kamaradka a my ji taky za rok planujeme ![]()
My určitě Lego, už normální, Duplo ho nebaví, na půdě na chalupě jsme našli ještě pár kousků po mně a kluk teď pořád dokola staví nějaká autíčka. Takže dokoupíme sadu koleček a pár kostiček. Jen se děsím, že to přijde přesně v době, kdy to malá začne jíst
![]()
A jinak nějaké puzzle, ty taky miluje, a knížku. A něco na sebe, aby si zvykal i na měkké dárky
.
Můžu se zeptat kolik dáváte dárku jdnomu dítěti??
Manžel nadává, že to přeháníme ![]()
My dáváme tak 3 - 4 dárky za nás, jak jsem psala. Jeden větší a pak nějakou drobnost, vždycky knížku, a něco na sebe, aby to vpadalo jako dárek, tak s oblíbeným obrázkem, letos to vidím na ponožky nebo slipy s Bleskem McQueenem
. No, a pak toho dostane ještě hromadu od příbuzných…
Dcera nepotřebuje nic, to bude horší. Letos nějaký plyšák a oblečení, jen aby to měli na počet cca stejné… a v příštích letech to bude boj, když bude vlastně všechno dědit ![]()
no já asi tak 7dárků spíš záleží na ceně jedno dítě tak 2000 až 2500kč.
No tak to je jak u nás.. My dáváme dva větší - stavebnici, odrážedlo třeba a třeba 3 , 4 malé, knížku, odlečení,.. takže těch 7
Už kupujete???
Příspěvek upraven 08.10.11 v 13:56
Mates dostane…
Lego,velké hasičské auto,koberec se silnicema…to od nás
od babiček nevím…chtějí poradit a mě nic nenapadá už
mamasan píše:
Ahoj holky poradte co k vánocůmpro tříletého klučinu do 2000kč. Jsem z toho už zoufalá a fakt nevím kolo už máme po dceři tak to jsme vyloučili.
Já letos budu kupovat pro obě děti dohromady venkovní trampolínu, takovou tu se sítí, chci průměr kolem 3,5 metru tak to vychází teda dráž, ale zas menší průměr by se třeba dal sehnat za ty prachy. Ovšem nevím jestli jí máte kam dát ![]()
Tu jsme chtěli taky koupit, ale nakonec ne,protože by ji chtěl rozbalit a složit a jaksi ven ji dát zatím dávat nemůžem, máme hodně sněhu a doma neni místo, tak to necháme na jaro až bude mít svátek..
A co Mikuláš? Kupujete hračky a nebo jenom sladké?
kvaček píše:
Tu jsme chtěli taky koupit, ale nakonec ne,protože by ji chtěl rozbalit a složit a jaksi ven ji dát zatím dávat nemůžem, máme hodně sněhu a doma neni místo, tak to necháme na jaro až bude mít svátek..
A co Mikuláš? Kupujete hračky a nebo jenom sladké?
No jako taky přemýšlím co s tím uděláme na ty vánoce když začnou skandovat že jí chtěj rozbalit
Možná by se nám to vlezlo do pokoje, otázka jestli i na výšku ![]()
K Mikulášovi dám i nějakou drobnost, protože nechci dávat tak moc sladkého, protože to budou chtít hned sníst
Za drobost jsem např. loni považovala dřevěné puzzle z tesca asi za 20 Kč apod ![]()
Mikuláše jenom nadílku, ovoce a něco na zobání, čokolád dostanou dost od babiček.
Vánoce - náš tříleťák měl asi největší radost z vláčkodráhy. Vůbec ho ale k tátově lítosti nezaujala mašinka na baterky na dálkové ovládání. Respektive jo, ale bohužel s ní nakládal jinak než soudruzi z NDR plánovali, takže protože měl zakázáno si s ním hrát jinak než na kolejích, takl ji odložil. Navíc stejně v zatáčkách vypadávala a vůbec.
Velká auta. Myslím tím skutečně velká, s kterými mže jezdit třeba venku. Šlapací, nebo třeba jen tlačící.
Knížky jo, ale těžko odhadnout dopředu. Určitě Krteček, Mašinka Tomáš …
Těch možností je spousty, stačí projet net a vymyslela bych dárky pro deset tříleťáků
![]()
Samo každý je jiný, co baví jednoho, druhého vůbec ,tak musíš vycházet, co má rád ten tvůj.
U nás bude k svátku patrová dráha pro malá autíčka, něco na způsob garáží, k vánocům dostane dětskou motorovou pilu, nářadí, přemýšlím o hasičském autě..velký úspěch u nás má gigant traktor od waderu.. to je fakt vděčná hračka.
Z knížek mám zatím koupenou tu s magnetky, tak snad ho bude bavit. K narozeninám na jaře dostane určitě šlapací traktor s vlekem nebo tříleťák by už teoreticky mohl dost i koloodrážedlo s přilbou.
madi píše:
Těch možností je spousty, stačí projet net a vymyslela bych dárky pro deset tříleťáků![]()
![]()
Samo každý je jiný, co baví jednoho, druhého vůbec ,tak musíš vycházet, co má rád ten tvůj.
U nás bude k svátku patrová dráha pro malá autíčka, něco na způsob garáží, k vánocům dostane dětskou motorovou pilu, nářadí, přemýšlím o hasičském autě..velký úspěch u nás má gigant traktor od waderu.. to je fakt vděčná hračka.
Z knížek mám zatím koupenou tu s magnetky, tak snad ho bude bavit. K narozeninám na jaře dostane určitě šlapací traktor s vlekem nebo tříleťák by už teoreticky mohl dost i koloodrážedlo s přilbou.
Já jen, že náš prcek používá zásadně jen a pouze skutečné nářadí, s plastem si jdi mámo bodnout (a to jako fakt, s malýma šroubováčkama si umí vyměnit baterky v autíčkách), tak jsem si představila, jak pod stromečkem rozbalí košér motorovu pilu huskvarnu… ![]()