Vánoční dárky pro sedmiletou

1392
5.10.11 10:32

vánoční dárky pro sedmiletou

Ahoj holky už jsem asi stá co na začátku října otravuju z vánocema,ale letos fakt nevím co malej k vánocům, navíc má ještě 21.12. narozeniny tak ji nechci ošidit,tchýně pořád valí, že má všechno hlavně hraček, že ty už nemáme kupovat atd. a takové keci mě štvou když jí nekoupím hračku tak to už můžem vánoce a narozeniny zrušit… :nevim: Jediná potřebná věc co fakt potřebuje je židle k psacímu stolu, no a teď vymyslet dárky od dvou babiček k vánocům a narozeninám a ještě od nás :think: Malé se líbí tahle barbína http://panenky-barbie.heureka.cz/…sign-studio/ problém je že si nikdy s panenkama moc nehrála loni chtěla chou chou learning no sem tam jí vytáhne, jí se líbí prostě všechno :?: Potom má ráda dinosaury,ale těch už má fakt milion :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
5.10.11 10:35

Ahoj :mavam: Já budu mít od soboty taky sedmileťačku :-D Budeme ji kupovat stáj pro koně od Brudru a taky (asi už miliontého :roll: ) koně :lol: Má jich málo, asi jen 20 8-o :mrgreen: Přeje si My little ponny se svíticími křídy :wink: A víc taky nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
1392
5.10.11 10:41

Ten poník vypadá hezky :palec: To by se jí mohlo taky líbit takže budete kupovat samé hračky nebo i něco potřebného já přemýšlím i o hodinkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.10.11 10:45

Jojo hodinky! Já jsem taky o nich přemýšlela :think: Mám ještě osmiletého syna a tomu bych chtěla pořídit mikroskop, to by mohl být i společný dárek, protože chlap už má pro kluka auto a mikroskop koupit nechce :nevim: Jsme domluveni na jednom větším hodnotnějším dárku pro každého a k tomu pár drobností… Takže to by bylo to auto na písek a mikroskop by byl pro obě děti společný, to bych mohla ukecat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4989
5.10.11 10:46

ahoj, ja mam tedy 5ti l. ale min. tyden jsem objednala par veci, rozhodla jsem se pro vice levnejsich drobnosti, nez jednu, dve drahe veci. ma rada princezny od Disney, tak bude mit pexeso a puzzle. pak jeste vecernicky na CD od Bohdalove (Mala carodejnice, Rakosnicek…)knizku s ruznyma ukolama, doplnovackama, omalovankama…, knizku jak se naucit kreslit a jeste nejake sponecky, gumicky- proste paradu, toho neni nikdy dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.10.11 10:46

my máme koupené dětské vyšívání,poníka Toníka,vlasové studio,malování na plátno pro děti,má ráda koně tak osušku a deku s koněm,malování na kameny,hodinky dostala vloni,chtěla by kolečkové brusle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.10.11 11:08

My jsme taky ujetý na kpně,takže bude poník :wink:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
5.10.11 11:09
rozmary píše:

Jako živý poník? 8-o :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
28414
5.10.11 11:10

Já mám teda kluka. Ale má nějaké koníčky? Náš je třeba fotbalista, rybář, lyžuje, takže potřeb potřebuje stále dost a k tomu dostane asi něco od Brudera a od Lega, knížku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.10.11 11:12

My milujeme Bruder celá rodina :mrgreen: Na písku si hraje i taťulda :pankac: Mají ty auta vymakané, i když taky pěkně drahé, že :-? Dokonce i Kristinka má Jeep s přívěsem na koně Bruder a hraje si s ním pořád :srdce:

• Citovat
  • Upravit
35326
5.10.11 11:12

Ha, tema pro me. Moje dcera ma narozeniny za necely mesic, v prosinci Mikulas , tesne po nem svatek a hned pak vanoce…Letos dostane asi nove lyzaky(ty stare asi zas nebudou), mam doma nejake koralky(takove ty skladaci do sablon), jako tajny tip mam v zasobe sachy a sachovy slabikar(mela jsem ho jako mala moc rada, ale uz nekam zmizel tak hledam po antikvariatech). Vic zatim nevim, jeste urcite pridam nejakou knizku. Prekvapuje me, ze kupujete hracky, dcera si s nimi hraje minimalne… jeste jdeme tenhle mesic na Deskohrani, tak tam urcite koupime nejakou hru… :wink:
Mikroskop uz doma mame, dostaa ho s predstihem k vanocum loni. Bylo to ale jetse brzy(ale pocitali jsem s tim, byl to darek do babicky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
5.10.11 11:14
janinkaz píše:
Ale má nějaké koníčky? Náš je třeba fotbalista, rybář, lyžuje, takže potřeb potřebuje stále dost a k tomu dostane asi něco od Brudera a od Lega, knížku :wink:

Presne tohle me taky napadlo… Chodi na nejake krouzky? Dcera chodi na gymnastiku(ale tam musime vsechno kupovat hromadne v rijnu), na AJ a asi zacne ty sachy.Je v prvni tride, tak jsem ji vic krouzku nedala…ale dobry darek jsou treba klavesy(jen rochu drazsi)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.10.11 11:16
ww píše:
rozmary píše:
Jako živý poník? 8-o :potlesk:

Ten by byl určitě nejlepší,bohužel ho nemáme kde garážovat :-)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
5.10.11 11:18
ww píše:
My milujeme Bruder celá rodina :mrgreen: Na písku si hraje i taťulda :pankac: Mají ty auta vymakané, i když taky pěkně drahé, že :-? Dokonce i Kristinka má Jeep s přívěsem na koně Bruder a hraje si s ním pořád :srdce:

A jak ta stáj vypadá,je to velký?Něco takovýho by se nám určitě taky šiklo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
5.10.11 11:19

No a mikroskop by se nám taky líbil,kdepak se dá koupit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný