Výzdoba svatebního auta

75
3.10.11 10:26

Výzdoba svatebního auta

Potřebovala bych poradit se svatební výzdobou ženichova auta. Na svoje bych chtěla dva širší pruhy z organzy zdobené saténovými květy klasicky přes kapotu plus mašle na kliky dveří. Na ženichovo auto jsem si našla cylindr. Ale nevím, jestli ještě zdobit něčím dalším. Měla by tam být taky stuha do véčka, třeba slabší než ta moje? Jak jste zdobili vy? Nejsem moc na ty medvídky, panenky a tak…Budu vděčná i za nějakou fotku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4605
3.10.11 10:35

Ahoj,my měli ozdobené jen jedno auto.Měli jsme srdíčko z perliček a v něm kytici růžiček.Přidělaný to bylo vpředu na kapotě. Gratuluju ke svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
3.10.11 11:27

My měli zdobený tedy taky jen jedno auto - organza, kytice z růžiček (na fotce, akorát na jiném autě) a měli jsme kžíže z bílých stužek přes boční okýnka. Kdybych dělala ženichovo zvlášť, tak bych mu asi taky udělala ty okýnka a možná véčko ze slabé stužky přes kapotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
3.10.11 11:29

Tady oficiální foto z našeho auta:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
3.10.11 11:34

Ahoj,

můj manžel měl na autě stuhu úplně stejnou (širší organza) a k tomu cylindr. Vypadalo to dobře a myslím, že kdyby k tomu bylo ještě zdobení cylindru, tak by to už nebylo ono. Jinak mašle na klikách a anténách.

• Citovat
  • Upravit
3336
3.10.11 11:39

nějak takhle třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
3.10.11 11:41

Ahoj, my měli ženichovo auto nazdobené takto. Ten cylindr byl hezký, jediná potíž byla v tom, že si řidička stěžovala, že jí při jízdě překážel ve výhledu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.10.11 11:49

nase vyzdoba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.10.11 08:47

Moc děkuju, už mám jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.2.15 17:55

Dobrý den, mám dotaz, objednala jsem si přes internet organzu na výzdobu auta, ale co se stát nemělo se stalo :,( mám jí bohužel málo a objednávat znovu a znovu platit poštovné se mi opravdu nechce. Chci se zeptat kde v pevném obchodě se organza běžně prodává??? květinářství??? papírnictví??? galanterie??? poradte, prosíííím at jdu na jistotu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
10.2.15 18:00

@kitri To je hezke :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
10.2.15 18:01

@Andy1990 my měli půjčenou ze speciální prodejny na svatební dekorace - půjčovali i ozdoby na auto… Nebo bych se zkusila zeptat v půjčovně šatů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
10.2.15 18:02

@Andy1990 ještě mě napadlo - jestli je to klasická látková organza, tak opravdu v galanterce nebo metráži látek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.2.15 18:03

No neřikejte, že jí neseženu!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
10.2.15 18:05

@JLP Tam, kde mají metráži látek jsem ji viděla, ael bude to asi obchod od obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný