Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych poradit se svatební výzdobou ženichova auta. Na svoje bych chtěla dva širší pruhy z organzy zdobené saténovými květy klasicky přes kapotu plus mašle na kliky dveří. Na ženichovo auto jsem si našla cylindr. Ale nevím, jestli ještě zdobit něčím dalším. Měla by tam být taky stuha do véčka, třeba slabší než ta moje? Jak jste zdobili vy? Nejsem moc na ty medvídky, panenky a tak…Budu vděčná i za nějakou fotku ![]()
Ahoj,my měli ozdobené jen jedno auto.Měli jsme srdíčko z perliček a v něm kytici růžiček.Přidělaný to bylo vpředu na kapotě. Gratuluju ke svatbě.
My měli zdobený tedy taky jen jedno auto - organza, kytice z růžiček (na fotce, akorát na jiném autě) a měli jsme kžíže z bílých stužek přes boční okýnka. Kdybych dělala ženichovo zvlášť, tak bych mu asi taky udělala ty okýnka a možná véčko ze slabé stužky přes kapotu…
Ahoj,
můj manžel měl na autě stuhu úplně stejnou (širší organza) a k tomu cylindr. Vypadalo to dobře a myslím, že kdyby k tomu bylo ještě zdobení cylindru, tak by to už nebylo ono. Jinak mašle na klikách a anténách.
Ahoj, my měli ženichovo auto nazdobené takto. Ten cylindr byl hezký, jediná potíž byla v tom, že si řidička stěžovala, že jí při jízdě překážel ve výhledu. ![]()
Dobrý den, mám dotaz, objednala jsem si přes internet organzu na výzdobu auta, ale co se stát nemělo se stalo
mám jí bohužel málo a objednávat znovu a znovu platit poštovné se mi opravdu nechce. Chci se zeptat kde v pevném obchodě se organza běžně prodává??? květinářství??? papírnictví??? galanterie??? poradte, prosíííím at jdu na jistotu ![]()
@Andy1990 my měli půjčenou ze speciální prodejny na svatební dekorace - půjčovali i ozdoby na auto… Nebo bych se zkusila zeptat v půjčovně šatů ![]()
@Andy1990 ještě mě napadlo - jestli je to klasická látková organza, tak opravdu v galanterce nebo metráži látek…
@JLP Tam, kde mají metráži látek jsem ji viděla, ael bude to asi obchod od obchodu.