Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, vlastní zkušenost nemám, zatím jsem vždy kupovala přímo v kamenných obchodech, ale teď taky plánuju zkusit internetový obchod a mám vyhlídlé stránky ruzovyslon.cz, kde mají všechno hezky rozdělené, popsané plusy a mínusy výrobků, fotky a videa plus jsou tam zkušenosti lidí, kteří si výrobek koupili.
www.intimity.cz
a maji i obchod v centru Prahy. kamaradka tam byla a pry je to pecka! ja se tam chystam dneska odpoledne, tak dam pak vedet. ale podle fotek co maji na strankach to vypada dost luxusne ![]()
Tak holky, fakt pecka kramek - resp. butik tomu rikaji a asi opravnene. nadherny vecicky, ze sem nevedela co driv! strasne mila pani prodavacka a nakonec sem si koupila i paradni pradylko a skrabosku na oci. bezte se tam podivat. neuveritelny! asi tam necham dopis jeziskovi
![]()
Ja nakupuju na www.honitka.cz a vzdy spokojenost. maji i vlastni dopravu, takze celkem rychle vzdy vyreseno a diskretne zabaleno.
Ja nakupuju na intimity.cz a ted maji i obchod v centru. jeste sem tam nebyla, ale fotky vypadaji hezky. byla sem vzdy spokojena.
Ahoj! intimity je super. krasny obchudek, decentni, elegantni, prijemny
maji krasne spodni pradlo, to sem treba na jejich eshopu nenasla a myslim, ze skoda. jinak maximalni spokojenost! a jeste sem dostala sklenku vina a vzorky kosmetiky. no proste sem nadsena! o vikendu tam jdeme s kamaradkama na cumendu ![]()
Ahoj, ja jsem byla v obchode intimity na Praze 1 a velice prijemne prekvapena. ac se mi tam nechtelo, tak sem si to celkem i uzila. kupovala sem pro kolegyni z prace vibrator (spolecny darek) ac mel byt jako sranda darek, tak sem nakonec vybrala moc krasny. a i jeden malicky sobe. taky jsem dostala nejake vzorky milenecke kosmetiky. prijemne voni. da se tam vybrat i na Vanoce a moc hezke veci.
pro kolegyni:
http://www.intimity.cz/181-gigi/
muj:
http://www.intimity.cz/188-nea/
Ahoj holky,chci pořídit kolegyni dárek k narozeninám.A něco ze sexshopu,máte nějakou dobrou zkušenost?Nevím z jakých stránek objednávat.Děkuji:-)