Sexshop na internetu

5misa6
30.9.11 13:40

sexshop na internetu

Ahoj holky,chci pořídit kolegyni dárek k narozeninám.A něco ze sexshopu,máte nějakou dobrou zkušenost?Nevím z jakých stránek objednávat.Děkuji:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
30.9.11 13:55

Ahoj, vlastní zkušenost nemám, zatím jsem vždy kupovala přímo v kamenných obchodech, ale teď taky plánuju zkusit internetový obchod a mám vyhlídlé stránky ruzovyslon.cz, kde mají všechno hezky rozdělené, popsané plusy a mínusy výrobků, fotky a videa plus jsou tam zkušenosti lidí, kteří si výrobek koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
30.9.11 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.9.11 14:19

Muž kupuje na hyperbobr.cz nebo tak nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.9.11 14:37

erotic city

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
30.9.11 14:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.13 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.10.13 15:04

www.intimity.cz
a maji i obchod v centru Prahy. kamaradka tam byla a pry je to pecka! ja se tam chystam dneska odpoledne, tak dam pak vedet. ale podle fotek co maji na strankach to vypada dost luxusne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.10.13 14:17

My s přítelem nakupujeme na 4sex.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.10.13 15:08

Tak holky, fakt pecka kramek - resp. butik tomu rikaji a asi opravnene. nadherny vecicky, ze sem nevedela co driv! strasne mila pani prodavacka a nakonec sem si koupila i paradni pradylko a skrabosku na oci. bezte se tam podivat. neuveritelny! asi tam necham dopis jeziskovi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.13 10:28

Ja nakupuju na www.honitka.cz a vzdy spokojenost. maji i vlastni dopravu, takze celkem rychle vzdy vyreseno a diskretne zabaleno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 23:18

Ja nakupuju na intimity.cz a ted maji i obchod v centru. jeste sem tam nebyla, ale fotky vypadaji hezky. byla sem vzdy spokojena.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.13 09:42

Ahoj! intimity je super. krasny obchudek, decentni, elegantni, prijemny ;) maji krasne spodni pradlo, to sem treba na jejich eshopu nenasla a myslim, ze skoda. jinak maximalni spokojenost! a jeste sem dostala sklenku vina a vzorky kosmetiky. no proste sem nadsena! o vikendu tam jdeme s kamaradkama na cumendu :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.13 23:38

Ahoj, ja jsem byla v obchode intimity na Praze 1 a velice prijemne prekvapena. ac se mi tam nechtelo, tak sem si to celkem i uzila. kupovala sem pro kolegyni z prace vibrator (spolecny darek) ac mel byt jako sranda darek, tak sem nakonec vybrala moc krasny. a i jeden malicky sobe. taky jsem dostala nejake vzorky milenecke kosmetiky. prijemne voni. da se tam vybrat i na Vanoce a moc hezke veci.
pro kolegyni:
http://www.intimity.cz/181-gigi/
muj:
 http://www.intimity.cz/188-nea/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.13 23:14
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...