Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Méme dvě Jitro - každý má svou a až je nebudou potřebovat u stolu, půjdou do pokojíčku. Jinou židli už od nás dětičky nedostanou
Má nosnost 100kg, takže jim zůstane až do matury…
prominte opravdu sem tu novacek,a ano myslela jsem takovou tu klasickou obycejnou zidli se stoleckem,ktere nase maminky pouzivali,kdyz sme my byli male.a abych tedy v budoucnu nemusela kupovat pidi stolecek a pidi zidlicku vemu rovnou tu klasiku ted
dekuju vsem sa pochopeni ![]()
Se neomlouvej, to se stane. Jen mě pobavilo, že vše, co jsme se na začátku dočetly, bylo „co klasická?“ ![]()
laducha píše:Kamča.dalmatinka píše:Protože v nadpisu bylo jen slovo „klasická“ a totéž v textu, pak to bylo upraveno
a já nechápu jak to že nechápete??Vždyt je to napsáno jasně,jestli jitro a nebo klasická
no ano,dekuju vsem sa pochopeni a hlavne tem ,ktery to pochopili hned
![]()
beruska14 píše:
no ano,dekuju vsem sa pochopeni a hlavne tem ,ktery to pochopili hned![]()
Nemusíš se omlouvat.Já myslim že je už super že jsi zvládla založit diskuzi jako nováček a at se ti tu líbí
Máme pro děti Jitro (v jídelně) a super, stoleček s židličkama pak v obýváku na hraní. Ale je to zmenšenina normálního stolu a židlí, ne ta skládačka. Využíváme obojí hodně. Myslím, že pokud plánuješ víc dětí, bude se na hraní spíš hodit stolek, u kterého si sednou obě (všechny) děti. ![]()
beruska14 píše:
no ano,dekuju vsem sa pochopeni a hlavne tem ,ktery to pochopili hned![]()
Nechápu co na tom nebylo k nepochopení ![]()
Holky musíte pořádně číst ![]()