Rostoucí jídelní židle Jitro nebo klasická?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
22.12.10 23:05

Méme dvě Jitro - každý má svou a až je nebudou potřebovat u stolu, půjdou do pokojíčku. Jinou židli už od nás dětičky nedostanou :mrgreen: Má nosnost 100kg, takže jim zůstane až do matury…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.12.10 23:07

:oops: :oops: :oops: prominte opravdu sem tu novacek,a ano myslela jsem takovou tu klasickou obycejnou zidli se stoleckem,ktere nase maminky pouzivali,kdyz sme my byli male.a abych tedy v budoucnu nemusela kupovat pidi stolecek a pidi zidlicku vemu rovnou tu klasiku ted :) dekuju vsem sa pochopeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.12.10 23:24

Se neomlouvej, to se stane. Jen mě pobavilo, že vše, co jsme se na začátku dočetly, bylo „co klasická?“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.10 23:27
laducha píše:
Kamča.dalmatinka píše:
a já nechápu jak to že nechápete??Vždyt je to napsáno jasně,jestli jitro a nebo klasická :nevim:
Protože v nadpisu bylo jen slovo „klasická“ a totéž v textu, pak to bylo upraveno :mrgreen:
:lol: Aha :mrgreen: já měla pocit že já sem nejchytřejší a pochopila sem to.No škoda :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.12.10 23:30

no ano,dekuju vsem sa pochopeni a hlavne tem ,ktery to pochopili hned :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.12.10 23:31
beruska14 píše:
no ano,dekuju vsem sa pochopeni a hlavne tem ,ktery to pochopili hned :) :kytka:

Nemusíš se omlouvat.Já myslim že je už super že jsi zvládla založit diskuzi jako nováček a at se ti tu líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.12.10 08:19

Máme pro děti Jitro (v jídelně) a super, stoleček s židličkama pak v obýváku na hraní. Ale je to zmenšenina normálního stolu a židlí, ne ta skládačka. Využíváme obojí hodně. Myslím, že pokud plánuješ víc dětí, bude se na hraní spíš hodit stolek, u kterého si sednou obě (všechny) děti. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
1.3.11 22:17
beruska14 píše:
no ano,dekuju vsem sa pochopeni a hlavne tem ,ktery to pochopili hned :) :kytka:

Nechápu co na tom nebylo k nepochopení :nevim:
Holky musíte pořádně číst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí