Jaká židličky na cesty a návštěvy?

584
30.11.10 14:44

Jaká židlička na cesty a návštěvy?

Ahoj holky, zvažujeme, že koupíme cestovní jídelní židličku, ale vůbec nevíme jakou :think: Docela často jezdíme k babičkám a na návštěvy, v podstatě snad každý víkend, ale jen třeba na půl dne, někdy na celý víkend, tak potřebujeme něco snadno a rychle skladného… Mareček je od narození hodně živé dítko, tak mu to asi i zůstane, proto potřebuju, aby židlička byla bezpečná (aby se třeba nějak nesesmykla, když sebou prcek začne šít a snažit se „vystoupit“ :lol: )… Poradíte?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
30.11.10 14:49

Já koupila na mmb od paní šitou, látkovou, připevní se na židličku, něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, dá se dát na jakoukoliv židli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
30.11.10 14:51

Ahoj, my máme tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale sehnali jsme ji za 400Kč. Kubíkovi je rok, a jsme s ní zatím velmi spokojení - má dva dlouhé pásy na přidělání k jakékoliv židli nebo i křeslu, a dítě je „přikurtované“ kolem pasu a mezi nožičkama. Jediné, co už nemůžem epoužívat, je ten přídavný stoleček, malý už se pupkem nevejede (podle mě je ten stoleček jen pro hubeňoury). JInak se mi líbí, že se židlička potom dá použít jen jako podsedák a bez madel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.11.10 15:01

Doma máme Fábulu a teď mám objednanou od kamarádky - látkovou, šitou - je to pohodlné a dá se vzít kamkoliv - i do restaurace, na návštěvu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
30.11.10 15:13
zoubky píše:
Ahoj, my máme tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale sehnali jsme ji za 400Kč. Kubíkovi je rok, a jsme s ní zatím velmi spokojení - má dva dlouhé pásy na přidělání k jakékoliv židli nebo i křeslu, a dítě je „přikurtované“ kolem pasu a mezi nožičkama. Jediné, co už nemůžem epoužívat, je ten přídavný stoleček, malý už se pupkem nevejede (podle mě je ten stoleček jen pro hubeňoury). JInak se mi líbí, že se židlička potom dá použít jen jako podsedák a bez madel :wink:

Taky máme tuto a teď ji používáme jako podsedák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
30.11.10 16:10
zoubky píše:
Ahoj, my máme tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , ale sehnali jsme ji za 400Kč. Kubíkovi je rok, a jsme s ní zatím velmi spokojení - má dva dlouhé pásy na přidělání k jakékoliv židli nebo i křeslu, a dítě je „přikurtované“ kolem pasu a mezi nožičkama. Jediné, co už nemůžem epoužívat, je ten přídavný stoleček, malý už se pupkem nevejede (podle mě je ten stoleček jen pro hubeňoury). JInak se mi líbí, že se židlička potom dá použít jen jako podsedák a bez madel :wink:

My jí máme taky a naprostá spokojenost. Používáme jí i ted i když už jen na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
30.11.10 17:02
Marpe píše:
Doma máme Fábulu a teď mám objednanou od kamarádky - látkovou, šitou - je to pohodlné a dá se vzít kamkoliv - i do restaurace, na návštěvu,…

Jé, na doma máme taky Fábulu, už se těším, až Mára zasedne :-D
Ta látková cestovní - nehrozí, že se dítě převrátí dozadu i s tou velkou židlí? A nevadí u ní, že je miminko níž, než stůl a nevidí tak na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
30.11.10 17:03
zoubky píše:

Vypadá pěkně, děkuju, mrknu na to - Mára je hubeňour, tak by to snad mohlo klapnout:-) Je šikovný, že je to pak i jen ten podsedák, když už mimi nebude mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
30.11.10 17:12
dornicka píše:
zoubky píše:
Vypadá pěkně, děkuju, mrknu na to - Mára je hubeňour, tak by to snad mohlo klapnout:-) Je šikovný, že je to pak i jen ten podsedák, když už mimi nebude mimi :lol:

Ještě jsme chtěla dodat, že ve složeném stavu má rozměry 33×30cm a váží cca 1,5kg, takže ji unese i malé dítě :wink: Koukala sjem i na nějaké nafukovací, ale neoslovily mě, i když jsou samozřejmě slkadnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
30.11.10 17:42

ahoj, my máme u babičky Ikea Antilop, cena cca 300,– a bude se hodit i pro příští mimča v rodině. Doma máme tu samou. U druhé babičky je taky ta stejná, zase po švagrové. Takže kam se podíváš, všude Antilop :mrgreen: Nic nepřevážíme a vyhovuje nám to.

• Citovat
  • Upravit
584
1.12.10 09:43
xxZuzana píše:
ahoj, my máme u babičky Ikea Antilop, cena cca 300,– a bude se hodit i pro příští mimča v rodině. Doma máme tu samou. U druhé babičky je taky ta stejná, zase po švagrové. Takže kam se podíváš, všude Antilop :mrgreen: Nic nepřevážíme a vyhovuje nám to.

My opravdu potřebujeme skladnou židličku, takže tahle Ikeácká bohužel nepřipadá v úvahu… Ale díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leonida
7.12.10 14:31

Concord Spin

Ahoj,
my jsme to vyřešili tak, že máme jen jednu jídelní židličku, kterou v případě potřeby vozíme s sebou - je to Concord SPIN, po složení má na tloušťku 8 cm, takže se vejde skoro všude! Jsme naprosto spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
584
7.12.10 15:58

Holky, díky moc za všechny tipy, už jsem si koupila tu Hi-Seat od KidsKit (v bazárku za fajn penízky, o to radost větší :lol: ), jak mi doporučily Zoubky, ZuzaM a Isand. Doufám, že se bude Márovi líbit! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.10 17:31
dornicka píše:
Holky, díky moc za všechny tipy, už jsem si koupila tu Hi-Seat od KidsKit (v bazárku za fajn penízky, o to radost větší :lol: ), jak mi doporučily Zoubky, ZuzaM a Isand. Doufám, že se bude Márovi líbit! :andel:

Držím palečky, aby vyhovovala. Jj, bazárky jsou na tyto „časově přechodné“ potřeby dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.12.10 20:51
zoubky píše:
dornicka píše:
Holky, díky moc za všechny tipy, už jsem si koupila tu Hi-Seat od KidsKit (v bazárku za fajn penízky, o to radost větší :lol: ), jak mi doporučily Zoubky, ZuzaM a Isand. Doufám, že se bude Márovi líbit! :andel:
Držím palečky, aby vyhovovala. Jj, bazárky jsou na tyto „časově přechodné“ potřeby dobré :palec:

Děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko