Co koupit 19měsíční holčičce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
30.8.10 12:47

Co koupit 19měsíční holčičce?

Holky,potřebuji poradit,přijede my kamarádka(NeJLEPŠÍ).Má 19měsíční dceru,tak bych jí chtěla něco koupit,ale tápu.Znáte to,nic nekupuj,ale prostě my to nedá.Na penězích my nezáleží,prostě potřebuji nápad.Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
30.8.10 12:51

A už má to „princeznovské období“ nebo ještě ne? Dvaceticentimetrová panenka v šatech „princezny“ by myslím nic nepokazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
30.8.10 13:01

Dcera má 19 měsíců ve středu. Frčí u nás Krtečkové domino, panenky, plyšáci, nádobíčko. Pořád s ní musíme pít kafíčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.8.10 13:01

Já uvažuj pro malou na Vánoce domeček pro panenky nebo kuchyňku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.8.10 13:16

já jsem knihomol takže podle mě knížnkou nic nezkazíš, dělají i třeba takové ty magnetické kam se dají doplňovat zvířátka apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.8.10 13:23

Jéé,tak já se trochu přifařím,nám bude 19m v prosinci,takže taky přemýšlím.A třeba Lego Duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.8.10 13:26
Panuška píše:
já jsem knihomol takže podle mě knížnkou nic nezkazíš, dělají i třeba takové ty magnetické kam se dají doplňovat zvířátka apod. :wink:

Co jsi tím přesně myslela?Oni jsou docela bohatí,takže malá má fakt snad všechno.Milhaus-Duplo,už jsem koukala,docela to vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.8.10 13:31

Myslíte že holčičku v 19 měsících bude bavit už kuchyně? Teď jste mi daly brouka do hlavy, Terce bude na vánoce taky tak.. tak, že bysme pořídily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.8.10 13:36

Luci, beru, že má na Vánoce 2 roky, a je to takový „větší-nákladnější“ dárek a vydrží jí to určitě na déle, tak proto uvažuju koupit na Vánoce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
30.8.10 13:48
Lucink_a píše:
Myslíte že holčičku v 19 měsících bude bavit už kuchyně? Teď jste mi daly brouka do hlavy, Terce bude na vánoce taky tak.. tak, že bysme pořídily?

Malá „vaří“ pořád, kuchyňku bychom uživili, bohužel máme malý byt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.8.10 13:56

Laducho - víš, kde máš v malém bytě nejvíc místa??? Na stropě… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.8.10 13:56
woody píše:
Panuška píše:
já jsem knihomol takže podle mě knížnkou nic nezkazíš, dělají i třeba takové ty magnetické kam se dají doplňovat zvířátka apod. :wink:
Co jsi tím přesně myslela?Oni jsou docela bohatí,takže malá má fakt snad všechno.Milhaus-Duplo,už jsem koukala,docela to vede.

je to něco takového http://www.beletrie.eu/…-knizka.html v knihkupectvích jsem toho viděla celkem dost a přišlo mi to dobré. Ale nemám odzkoušeno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.8.10 13:57
Lucink_a píše:

jeee ahoj Luci už jsme se dlouho nepotkaly :lol: :lol: Já teda zatím s kuchyňkou počkám ne že by si s tím nevyhrála,a le přijde mi že z toho ještě nebude mít rozum a dost nákladný dárek. Pořád si říkám, co jí budu kupovat později. Jsem zastánce malého množství hraček :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
30.8.10 14:04
Jura007 píše:
Laducho - víš, kde máš v malém bytě nejvíc místa??? Na stropě… 8-o

To je pravda, nějaké úložné prostory by to chtělo. Nebo vyházet zbytečnosti a udělat komplet čistku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.8.10 16:44

Panuško ahoooj :mavam: , já bych to zadala babičce, když se nestará, tak by mohla pořídit :-P ne ještě fakt nevím, ale nadhodila jsem manželovi a ono to zase tak nákladné není :nevim:
Líbí se mi tahle :-D
 http://www.kamilka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí