Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky,potřebuji poradit,přijede my kamarádka(NeJLEPŠÍ).Má 19měsíční dceru,tak bych jí chtěla něco koupit,ale tápu.Znáte to,nic nekupuj,ale prostě my to nedá.Na penězích my nezáleží,prostě potřebuji nápad.Díky ![]()
A už má to „princeznovské období“ nebo ještě ne? Dvaceticentimetrová panenka v šatech „princezny“ by myslím nic nepokazila…
Dcera má 19 měsíců ve středu. Frčí u nás Krtečkové domino, panenky, plyšáci, nádobíčko. Pořád s ní musíme pít kafíčko ![]()
Já uvažuj pro malou na Vánoce domeček pro panenky nebo kuchyňku ![]()
já jsem knihomol takže podle mě knížnkou nic nezkazíš, dělají i třeba takové ty magnetické kam se dají doplňovat zvířátka apod. ![]()
Jéé,tak já se trochu přifařím,nám bude 19m v prosinci,takže taky přemýšlím.A třeba Lego Duplo.
Panuška píše:
já jsem knihomol takže podle mě knížnkou nic nezkazíš, dělají i třeba takové ty magnetické kam se dají doplňovat zvířátka apod.
Co jsi tím přesně myslela?Oni jsou docela bohatí,takže malá má fakt snad všechno.Milhaus-Duplo,už jsem koukala,docela to vede.
Myslíte že holčičku v 19 měsících bude bavit už kuchyně? Teď jste mi daly brouka do hlavy, Terce bude na vánoce taky tak.. tak, že bysme pořídily?
Luci, beru, že má na Vánoce 2 roky, a je to takový „větší-nákladnější“ dárek a vydrží jí to určitě na déle, tak proto uvažuju koupit na Vánoce ![]()
Lucink_a píše:
Myslíte že holčičku v 19 měsících bude bavit už kuchyně? Teď jste mi daly brouka do hlavy, Terce bude na vánoce taky tak.. tak, že bysme pořídily?
Malá „vaří“ pořád, kuchyňku bychom uživili, bohužel máme malý byt ![]()
Laducho - víš, kde máš v malém bytě nejvíc místa??? Na stropě… ![]()
woody píše:Panuška píše:Co jsi tím přesně myslela?Oni jsou docela bohatí,takže malá má fakt snad všechno.Milhaus-Duplo,už jsem koukala,docela to vede.
já jsem knihomol takže podle mě knížnkou nic nezkazíš, dělají i třeba takové ty magnetické kam se dají doplňovat zvířátka apod.
je to něco takového http://www.beletrie.eu/…-knizka.html v knihkupectvích jsem toho viděla celkem dost a přišlo mi to dobré. Ale nemám odzkoušeno. ![]()
Lucink_a píše:
jeee ahoj Luci už jsme se dlouho nepotkaly
Já teda zatím s kuchyňkou počkám ne že by si s tím nevyhrála,a le přijde mi že z toho ještě nebude mít rozum a dost nákladný dárek. Pořád si říkám, co jí budu kupovat později. Jsem zastánce malého množství hraček
![]()
Jura007 píše:
Laducho - víš, kde máš v malém bytě nejvíc místa??? Na stropě…
To je pravda, nějaké úložné prostory by to chtělo. Nebo vyházet zbytečnosti a udělat komplet čistku ![]()
Panuško ahoooj
, já bych to zadala babičce, když se nestará, tak by mohla pořídit
ne ještě fakt nevím, ale nadhodila jsem manželovi a ono to zase tak nákladné není ![]()
Líbí se mi tahle ![]()
http://www.kamilka.cz/index.php?…