Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Proč anonymní ![]()
Malé budou v prosinci 2 r., odstrkovadlo má cca od 1,5 r., jinak taky uvítám pár tipů na dárky pod stromeček ![]()
Já si myslím, že to není špatný dárek. Rok a půl-letý prcek už sice běhá, ale náš 19ti m. Kubík má odstrkovadlo motorku a autíčko a využívá ho. Jde taky o to, jaký máte doma prostor, venku ve sněhu ho asi moc neužije a aby se na něj na jaře už nevyprdla ![]()
To má Misula pravdu, aby jste ho ještě využili než přijde možnost na něm drandit venku
Malá už zvládá i trojkolku na šlapání, tak možná spíš něco takového ![]()
za toho anonyma se omlouvám,ale prostě mám důvod-děkuji.Já právě hledám nějaký tip,nenutím si to odstrkovadlo.Ptám se,co by se pak dalo využít i pro starší,třeba trojkolka-taky dobrý nápad,ale co -jaký tip?Děkuji za pochopení ![]()
Tak buď taková šlapací tříkolka, nebo pidi kolo vhodné od 2 let
, to myslím, že už na jaro a léto bude fajn a jistě využijete dýl.
My máme něco takového, ale v jiné barvě:
http://levnymarket.cz/…6610102d.JPG
Odstrkovadlo je super v tom, že se na rozdíl od kol a tříkolek dobře nosí, jde s ním vlézt i do krámu nebo do metra a líp se s ním celkově manipuluje. Takže sice mrňous jezdí i na kole, když se jde čistě do parku, ale odrážedlo užíváme stále velmi a určitě budeme i příští rok při výpadech do civilizace - takže u nás 2-5 let v naprosté spokojenosti a pilném užívání. Na kole se díky němu ani nemusel učit, prostě sedl a jel. ![]()
Holky,váhám odstrkovadlo nebo už něco jiného?Začínám přemyšlet o dárcích pod stromeček,malé bude v prosinci 19m,co my poradíte?