Co koupit dcerce ke 3. narozeninám?

Jančakecalka
20.7.12 11:22

Co koupit dcerce ke

Mamky zdravím. Potřebuju radu, co koupit dcerce ke třetím narozkám.
Mám pocit, že už má doma snad všecko a stejně si z ničim nehraje. Má i kočárky pro panenky, odrážedlo, balony, lega, puzzle, knížky, Věci na kreslení, dokonce i mašinky a autíčka-to je trochu výjimka s tím si aspon chvíli hraje. Když jdeme do hraček, tak jí tam zajímaj jen ty hračky pro kluky. Fascinuje jí popelářský auto nebo traktor, takže si myslím, že koupíme asi toto, ale není to pro holky blbý? Dětský notebook má taky a pianko, různé hačky se zvuky má též. Díky za vaše nápady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
20.7.12 11:26

@Jančakecalka neni to blby, popelarsky auto bych klidne koupila, ja dceri taky kupuju i klucici hracky, ma auticka, k vanocum dostala sadu naradi od bosh - takze bych navrhovala toto, ve trech letech by si uz mohla pekne sroubovat. Moje dcerka je teda malinka, ale tohle se ji libilo.

nebo nejakou stavebnici, kde jsou pak treba auta.

a zviratka se ji libi? co nejaka takova co dela firma schleich - treba farmu a k tomu ten traktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.7.12 11:28

A nechceš jí koupit takovýho toho dinosaura, kterého mají vždycky v elektru. O toho by se musela starat hladit a on by chodil po bytě. Pleo se to myslim jmenuje. Nejsem si ale jistá, že je to pro tak malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.7.12 11:37

@suik Ahojky,tak to mě potěšilo, že i u vás se najdou hračky pro kluky.Jo jo, zvířátka má moc ráda, krom těch živých, co máme doma, tak má i lego se zvířatama a taky různé gumové postavičky zvířat a dinosaura.Taky mě ted napadla autodráha, když má ráda ty autíčka nebo mašinku s kolejema, no, uvidíme, něco koupíme, díky za názor. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
20.7.12 11:39

@Janušee Ahoj,jé, díky, to ani neznám, ale kouknu na net, třeba to tam někde najdu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4243
20.7.12 11:50

Co koloběžku? To koupila sousedka dceři ke 3.narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
20.7.12 11:54

Nebo jsou i nevěcné dary - zajet do Německa do toho největšího aquaparku u Berlína, pak je něco v Rakousku. Dát jen něco malého k rozbalování - pracovní sešit s omyvatelnými listy, kde obtahují čáry, pak to smažou ubrouskem a můžou znu, nebo jsou tam i jiné úkoly. Syn má 3roky a miluje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
20.7.12 12:48

Koukám, že naše Lucinky slaví třetí narozeniny skoro stejně :D Vůbec není blbý kupovat hračky pro kluky, u nás jsou nejoblíbenější, máme popelářský auto, vláčky Chuggington, vrtačku. K narozeninám dostane foťák, pořád mi bere můj, chodí po bytě, fotí a pak si to prohlížíme. Taky má oblíbenou kuchyňku a poslední dobou si začíná konečně hrát s panenkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
20.7.12 12:48

Možná ti to příjde blbý, ale mám doma 5letou sestru a na dotaz „Cobys chtěla od ježiška na vánoce?“ „Co chceš na narozeniny?“ dostávám odpovědi typu „Autíčko, pistolku, vojáčky…“ :D

• Citovat
  • Upravit
4243
20.7.12 12:54

Jé tak to se dcera v bříšku u nás zrealizuje - máme jen auta, syn nic jiného nechce. Nevejde se to do skříně :-). Ale je pravda, že já taky odložila panenku a do postele si strčila prý medvěda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.7.12 14:16

@Osmanka Ahoj,no, my právě zrovna jedeme zítra do Dinoparku, tak si myslím, že bude ráda, je akční, ničeho se nebojí, tak snad to zmáknem. Do Aguaparku jít nemůžeme dcerka se vždycky potom osype, takže ani do bazénu u nás nechodíme. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
20.7.12 14:19

@Kamilko Ahojky,tak to je super, že naše Lucinky slaví skoro nastejno:-)Jojo, foták, ten má od Ježíška a taky jí to celkem baví. Asi tak před 14 dny jsme byli na chatě a tam byla unešená z kvetoucích kytiček a fotila a fotila.Pak narazila na rybíz a kanadské borůvky, tak fotila jak o život :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
20.7.12 14:26

@Obyy Ahoj,no, koukám, že nejsme teda žádná výjimka s těma hračičkama pro kluky :lol: Tak jako mě to až zase tak divný nepříde, ale tchýně má u toho blbý řeči a vždycky Lucince koupí nějakou holčičí blbost a ona to potom hodí do kouta a už se toho nevšimne. Na Vánoce jí koupila další panenku a kočárek-ikdyž už jí loni k narozkám koupila golfky a panenku, a věděla, že malá o to nestojí, takže máme dva kočárky a asi milion panenek v krabici. Už se děsim toho, co jí dá opět k narozkám. Minule se ptala nenápadně, co jí má koupit a když jsem jí řekla, že kouká po popelářích a traktorech, tak mi jen suše odpověděla,,no, to jí snad kupovat nebudu, když je to holka a má si hrát s dívčíma hračkama, a pak dodala, že doufá, že jí to mi snad nekoupíme. Ale asi má smůlu, my jí to koupíme. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
20.7.12 14:27

@Osmanka No,to by taky možná byl dobrý nápad :mavam:

• Citovat
  • Upravit
685
20.7.12 14:43

My budeme mít v srpnu taky 3 roky a nevím taky co koupit. Máme snad všechno možné, po synovi auta a traktory a baví ji všechno jen chvilku. Mám blbej dotaz ten foťák máte pro holky normální jako pro dospělé? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný