Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky. Dneska mě manžel překvapil tím, že máme výročí svatby a přinesl dvě krásné sklenice na víno, ve kterých jsou vsazeny krystaly swrovski, tak si říkám, jaký bude krásný romantický večer… a on odešel do hospody :/ tak tu sedím sama na netu a popíjím drinky. Co na to říct?
no, zase na druhou stranu můžeš být ráda, že si vůbec vzpomenul a přinesl krásný dárek ![]()
Min. týden jsme měli 26.výročí svatby, byla u nás mamka a říká před mým manž. „tak právě to je 26.let, co jste se brali“, no kytku přinesl na druhý den. Nejsem zastáncem svátků, narozenin, výročí, potěší mě kytka, čokoška-dárek mimo vyznačené datum
Asi si řekl, že tohle stačí (a na mnohé chlapy je i tohle extra výkon
), bohužel někteří chlapi jsou takoví. A co jsi dala jemu ty?
Nám se blíží za pár dnů 10 výročí a silně pochybuju že si vzpomene nebo nedej bože mi něco koupí ![]()
@ivulik123 píše:
Nám se blíží za pár dnů 10 výročí a silně pochybuju že si vzpomene nebo nedej bože mi něco koupí
Nepomůže nenápadně připomenout? Já jako dárek ráda volím i třeba nějakou milou osobní blbůstku, záleží na povaze partnera.
Pravda je taková, že já na výročí úplně zapomněla
máme teda osm let.. tak tu na něj čekám v prádýlku a věřím, že to spolu ještě oslavíme
![]()
@JanaK88 nenápadně jsem to napsala černým fixem do kalendáře, kytička by mě potěšila jestli mi ovšem manžel nekoupí stírací los, to on strašně rád
,takový dárek jsem od něj dostala i letos na narozeniny 3ks STÍRACÍCH LOSŮ ![]()
@amarie píše:
Pravda je taková, že já na výročí úplně zapomnělamáme teda osm let.. tak tu na něj čekám v prádýlku a věřím, že to spolu ještě oslavíme
![]()
Nenervuj se, já bych zapomněla taky, ale přítel mě i v průběhu roku zkouší z údajů, kdy má narozeniny, kdy máme první a druhé výročí ![]()
Přeji ti nádhernou oslavu ![]()
@ivulik123 píše:
@JanaK88 nenápadně jsem to napsala černým fixem do kalendáře, kytička by mě potěšila jestli mi ovšem manžel nekoupí stírací los, to on strašně rád,takový dárek jsem od něj dostala i letos na narozeniny 3ks STÍRACÍCH LOSŮ
Stírací los je dobrý nápad
To musím vyzkoušet
U nás mají úspěch fotografie v rámečcích. Zkoušela jsi naznačit, že dárky by se neměly moc opakovat? My si s přítelem vytvořili na jedny vánoce seznam vhodných dárků, ale přítel se prokec ![]()
V pátek 8.8 máme 5. výročí svatby…
Tak nějak jsme se dohodli, že budeme doma, uděláme si hezký večer a objednáme třeba pizzu… Já se teda těšila na kino a na dobrou véču
No nic… Ale dotaz- co by jste k 5. výročí koupili za dárek, pozornost???
@Janča1212 My máme také v pátek páté výročí svatby!
Chci koupit jen nějakou maličkost, manžel má už na večer domluvenou akci s kamarádem, se kterým se dlouho neviděl… Tak to možná oslavíme až v neděli…
Ale také pořád přemýšlím, co… Trenýrky kupuji každou chvíli, ty tentokrát nechci… ![]()
Mně se strašne líbila pohlednice co jsem od něj dostala a od té doby jsem koupila už pár věcí přes fler. Je to fakt úžsné!
http://www.fler.cz/…rani-6406445?…